×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 11 - 50 ml

Položky 65 až 96 z celkom 400

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

    Potešte sa týmto výnimočným lubrikantom s krémovou, hybridnou konzistenciou a prirodzene príjemnou kokosovou vôňou a chuťou. Navyše s hrejivým účinkom!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Tento gél by sme mohli nazvať zázračným, pretože vám spôsobí nekonečné množstvo zázračných orgazmov! Používa sa na klitoris, kam ho vmasírujete, čím prekrvíte toto miesto a urobíte ho citlivejším. Následne začnete dosahovať nové výšiny, objavíte nové pocity a novú úroveň rozkoše.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops Kissable 30ml

    Čo takto dotknúť sa neba? Tieto kvapôčky vás vezmú do vzrušujúcich výšin. Nanášajú sa priamo na klitoris a vďaka svojim účinným stimulačným prísadám vo vás vyvolajú vášnivé a dráždivé pocity otepľovania. Poďte sa hrať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Premium Anal Lube 29,5ml

    Análny lubrikant od obľúbenej švajčiarskej značky Swiss Navy. Podporí vaše sexuálne uspokojenie a zvýši vaše potešenie z análneho styku. Je neparfumovaný, na silikónovej báze a obsahuje klinček, ktorý eliminuje nepohodlie a prispieva k príjemnému a osviežujúcemu zážitku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inverma Largo Cream 40ml

    Snívate o väčšom penise? Krém Largo vám ho účinne prekrví, čím sa penis zväčší do dĺžky i do šírky. Dalo by sa o ňom hovoriť ako o zázraku, ktorý po pár týždňoch pravidelného používania sľubuje viditeľné výsledky. Väčší penis vám zdvihne sebavedomie a v neposlednom rade uspokojí vašu partnerku, tak jej to doprajte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kráľ kvality, čo sa análnych lubrikantov týka. To však nie je jeho jediná prednosť! Disponuje totiž špeciálnym bieliacim efektom, čo z neho robí pravú ruku pornohercov, spoločníčok, erotických modelov či live chat modeliek. Ak ho budete používať pravidelne, dosiahnete pôsobivé vybielenie svojho análneho otvoru a ruku na srdce: nie je toto presne to, po čom všetci túžime?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Deep Throat Spray 12ml

    Snívate o hlbokom hrdle, ale vaše telo vám nedovolí dostať sa ďalej? Skúste mu pomôcť uvoľniť sa s týmto praktickým sprejom. Má lahodnú mätovú príchuť a poskytne vám pohodlie a potešenie pri orálnych hrách. Je vhodný pre neho i pre ňu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Cherry 50ml

    Ženy milujú sladkosti a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou čerešní. Použite tento olej na orálne hrátky alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29,5ml

    Švajčiarsky lubrikant značky Navy ideálny pre všetky páry. Vyniká unikátnou formulou a má schopnosť stimulovať mužov i ženy, prebúdzať v nich vášeň a zároveň ukojiť ich potreby. Užite si potešenie pre oboch v jednej jedinej fľaštičke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Silicone Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Silicone Personal Lubricant Gel je účinný pod vodou a môže byť aplikovaný v prostrediach, ako sú kúpeľne, bazény, more, atď.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Vyživujte svoje zadné vrátka kyselinou hyalurónovou a panthenolom! Tento análny lubrikačný gél Just Glide Premium Anal je 100% veganský a ľahko sa zmýva. Obsahuje panthenol, ktorý upokojuje pokožku a vytvára bariéru. Zároveň má tiež regeneračný účinok. Kyselina hyalurónová je zas báječne hydratačná a silikónový olej zaručuje úžasnú hladkosť a tiež sa postará o tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré jednoducho chcete!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Deep Throat Spray 30ml

    Trápi vás, že nemáte hlboké hrdlo a nadavuje vás, keď to skúšate hlbšie? Tento sprej bude vašou tajnou zbraňou! Je na vodnej báze, má osviežujúcu mätovú príchuť a bol špeciálne navrhnutý tak, aby zdokonalil vaše orálne zážitky. Nechajte si ním znecitlivieť hrdlo a poskytnite svojmu miláčikovi hlbšie a uspokojivejšie vyfajčenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Delay 100% Power Concentrate 30ml

    Namiesto spánku dlhé noci plné vášne? Gél na vodnej báze oddiaľujúci vyvrcholenie vám toto želanie umožní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel zvyšuje prietok krvi do aplikovanej oblasti a prostredníctvom tohto procesu sa dosahuje oveľa silnejšia, dlhšie trvajúca erekcia.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua 50ml

    Lubrikačný gél na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri milovaní. Výrobok je bez vône, tukových zložiek, nedráždi a hlavne nepoškodzuje kondómy.

    6,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Lahodne po mangu a broskyni voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • HOT Ero Prorino Black Line Clitoris Cream for Women 50ml

    Krém na klitoris obsahujúci formulu s veľmi silným prekrvujúcim a stimulačným účinkom. Výrazne podporuje milostný zážitok s explozívnym vyvrcholením.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento sprej podporujúci tvorbu slín, s ktorým si užijete ešte viac sexi orálne hry, sliny sú totiž najpríjemnejší lubrikant! Ochutnajte a dajte okúsiť...

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Chcete mu ukázať, aké hlboké je vaše hrdlo? Máme pre vás tajnú zbraň, vďaka ktorej z vás bude druhá Linda Lovelace! Je to tento príjemne ochutený sprej, ktorého poslaním je znecitlivieť váš krk a uvoľniť svaly. Prehlbujte lásku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Cooling 30ml

    Potešte sa týmto výnimočným lubrikantom s krémovou hybridnou konzistenciou a prirodzene príjemnou kokosovou vôňou a chuťou. Navyše s chladivým účinkom!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Absolútne potešenie s príchuťou žuvačiek! Nie nadarmo sa tomuto gélu hovorí "tekutý vibrátor", dokáže totiž vyvolať vzrušujúce vlny otepľovania, pulzovania a vibrovania na dlhšie než 30 minút. Je vhodný pre ňu i preňho a užívať si s ním môžete čokoľvek - milovanie, masturbáciu alebo pokojne aj orálny sex.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Nymphorgasmic Cream 15ml

    Špeciálny krém pre ženy na zvýšenie sexuálnej citlivosti. Vďaka látkam, z ktorých je vyrobený, podporuje tok krvi v klitorise a dodá mu príjemne vzrušujúci dráždivý pocit.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml

    Trápi vás tmavá pokožka okolo análiku a v poslednej dobe nemyslíte na nič iné len na to, ako toto miestečko zosvetliť? Váš problém je takmer vyriešený! Tento špeciálny krém má efektívne zosvetlujúci účinok a okrem toho pokožku tiež vyživuje. Doprajte si taký análny otvor, ktorý vám bude každý závidieť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Stačí jedna kvapka na klitoris a prepadne sa pod vami zem! AquaGlide Stimulating Gel od značky Joy Division je stimulačný gél špeciálne vyvinutý za účelom zvýšenia potešenia u žien. Prináša okamžité výsledky v podobne intenzívne vzrušujúcich pocitov. Je na vodnej báze, nezanecháva škvrny, je bez tuku a má vyvážené PH vhodné pre dámske intímne partie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it White Chocolate 50ml

    Ženy sladkosti milujú a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou čokolády. Použite tento olej na orálne hry alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Strawberry 50ml

    Ženy sladkosti milujú a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou z jahôd. Použite tento olej na orálne hry alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadská spoločnosť Intimate Earth™ na trh pre ženy prináša stimulačný gél bez kompromisov, ktorý zväčšuje veľkosť bodu G a zvyšuje jeho citlivosť, takže je ľahšie ho nájsť.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum 20ml

    Špeciálne koncentrované sérum na komfortný análny styk. Redukuje citlivosť - nie pocit!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Pomáha uľaviť od vaginálnej suchosti a vracia späť prirodzené zvlhčenie. Obsahuje polyakrylamid, ktorý funguje ako náhrada pošvového sekrétu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novinka medzi lubrikantmi kombinuje lubrikačný gél s prírodným kokosovým olejom na dosiahnutie výnimočného produktu, ktorý kombinuje to najlepšie z oboch svetov.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Silikónový lubrikant SLICK'N'SLIDE možno použiť v sprche, v horúcej vani, a všade tam, kde ste obklopení vodou.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osviežujúci sprej pre všetky pánov, ktorí majú problém s predčasnou ejakuláciou. Obsahuje účinné znecitlivujúce zložky, ktoré vám pomôžu posilniť výdrž. Pre dôkladnú kontrolu nad svojím penisom a bezstarostné maximálne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 400

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.