×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 11 - 50 ml

Položky 97 až 128 z celkom 400

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Nie sú vám orálne hry občas po chuti, alebo len jednoducho chcete, aby boli trošku sladšie a zábavnejšie? Vyskúšajte to so System Jo Oral gélom s príchuťou jahôd. Okrem skvelej vôni má tiež chladivý efekt, ktorý poteší jeho aj jej genitálie. Tak si poďte užiť poriadne vyfajčenie alebo vylízanie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Jeho jedinečné zloženie obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdete žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Inflate XXL Massage Gel 15ml

    Hovorí sa, že väčšina mužov nie je spokojná s veľkosťou alebo hrúbkou svojho penisu. Patríte medzi nich? Áno, či nie, INTT pre vás aj tak vyvinula tento jedinečný gél, ktorý napomáha zväčšiť penis. Jeho pôsobením sa totiž rozširujúce krvné cievy a zvyšuje sa tak prietok krvi v penise, čím sa veľkosť zväčšuje. Užite si vzrušenie a veľkosť, o ktorej neustále snívate!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Starajte sa o svoje intímne partie a o svoje erotické pomôcky zároveň. Tento čistič je veľmi jemný a vhodný na použitie ako na citlivú pokožku, tak i na hračky zo všetkých materiálov. Stačí ho nastriekať a po chvíľke utrieť handričkou či obrúskom. Majte hygienu na prvom mieste a kúpte si tento čistič od prvotriednej značky Eros.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B DELAY 30ml

    Intímny sprej od obľúbenej značky Mister B, ktorý predlžuje potešenie z pohlavného styku.
    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    Francúzsky vaginálny masážny krém pre ženy, ktoré majú rady tesnejší kontakt pri sexuálnom styku. Na dosiahnutie požadovaného efektu vmasírujte malé množstvo krému okolo pyskov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Viagel For Men 30ml

    Stimulujúci gél na mužské intímne partie. Tento gél príjemne zvyšuje túžbu a zaručuje tak tie najintenzívnejšie momenty vášne, po ktorých túžite.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél neparfémovaný 50ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® neparfumovaný je prípravok na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Niečo sexy pre váš klitoris? Áno! Vyskúšajte Vortex Gél s hrejivým efektom, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zvýšenie potešenia v súvislosti s výraznejšou citlivosťou intímnych partií, navýšenou túžbou a frekvenciou orgazmov. Dámy, život je príliš krátky na to, aby ste si neužívali tie najslastnejšie vrcholy.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Rhino Long Power Cream 30ml

    RHINO Delay Cream pôsobí preventívne a efektívne pri predčasnom vyvrcholení. Viac sexuálnej vytrvalosti, viac pôžitku. Krém bol vyrobený zo špeciálnej zmesi čínskych bylín.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej s efektom okamžitého zväčšenia penisu pomocou lepšieho prekrvenia. Diskrétne použitie pred sexuálnym stykom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Peppermint 50ml

    S týmto stimulačným gélom dostanú vaše orálne zážitky novú sviežu mentolovú príchuť a vám potom nezostane nič iné ako fajčiť a fajčiť a fajčiť... Alebo lízať a lízať a lízať... Dostaňte svoj náprotivok na vrchol lahodným orálkom s chuťou a vôňou mentolu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman 30ml

    Vysoko koncentrovaný, hodvábne jemný silikónový výrobok na denné použitie špeciálne navrhnutý pre citlivú a jemnú pokožku ženy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 50ml

    Hybridný lubrikačný gel predstavujúci dokonalú zmes vody a silikónu. Zaistite si s ním hodvábne jemný a dlhotrvajúci efekt, ktorý sa však veľmi ľahko zmýva. Je kompatibilný s kondómami aj erotickými pomôckami zo všetkých materiálov vrátane silikónu, latexu, skla, kovu, gumy a ďalších. Vychutnajte si všestranný osobný lubrikant na všetky príležitosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Análny prírastok do Cannabis Oh! Holy Mary rodiny! Je to nový inovatívny lubrikant špeciálne navrhnutý pre análny sex. Tieto hrátky si totiž vyžadujú špeciálnu lubrikáciu, aby pri nich nedošlo k žiadnym nepríjemnostiam a tento gél je skvele dlhotrvajúci, pomôže vás sa uvoľniť a obsahuje prírodné zložky bez zbytočných silikónov navyše.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Viete, že vaše potešenie by mohlo byť ešte intenzívnejšie? Stačí podporiť dráždenie Lady Gélom, ktorý rozumie tomu, čo ženy chcú. Bol špeciálne vyvinutý, aby zvyšoval sexuálne potešenie a citlivosť. Stimuluje prietok krvi do klitorálnej a vaginálnej oblasti, prináša príjemné hrejivé účinky a dovedie vás až k nebeským orgazmom. Netreba váhať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Lahodne po jahodách a rebarbore voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Milujete koktail Pinã Colada? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Kto hovoril, že s pribúdajúcim vekom nebude už vaša vagína ako zamlada? Lož ako vyšitá! Tento gél účinne obnoví prirodzenú vaginálnu vlhkosť a pružnosť. Vaša vagína bude razom pevná ako by ste boli zase panna. Užite si omladenie a objavte stratenú vášeň spojenú s vašou znova útlou vagínou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Blueberry Muffin Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude vaším potešením, pretože vaše hrdlo, aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný otepľovací efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny, a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Extra silný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najžhavejšie pocity. Tajemstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou extra silného vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Salted Caramel Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude aj vaším potešením, pretože vaše hrdlo aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Príde vám, že málo vydržíte? Nebojte, nie ste v tom sám a existuje spôsob, ako si milovanie predĺžiť! Tento sprej má jedinečnú receptúru a obsahuje prírodné ingrediencie namiesto chemických, takže sa nemusíte báť, že vás penis bude nadobro usmrtený. Uspokojte seba i svoju milovanú!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S týmto stimulačným gélom dostanú vaše orálne zážitky novú sladko jahodovú príchuť a vám potom neostane nič iné ako fajčiť a fajčiť a fajčiť... alebo lízať a lízať a lízať... Dostaňte svoj náprotivok na vrchol lahodným orálikom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Chcete sa svojím náprotivkom vyskúšať niečo nové a zažiť v posteli niečo viac? Spartan zintenzívni orgazmy vďaka obsiahnutým 100% prírodným extraktom. Už po prvej aplikácii sa v penise prebudí neuveriteľná sila a energia a následná explózia bude tiež úplne výnimočná. A aj ženy si prídu na svoje, lebo penis po použití gélu Spartan bude vskutku neodolateľný. Nezostáva než vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Túžite po dlhšom a intenzívnejšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené a udržali si erekciu tvrdú ako kameň? Stimul8 Prolong Penis Gel podporí vašu erekciu, pomôže vám oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý a kvalitný sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Sú vaše análne hry niekedy trochu bolestivé? To nie je nič nenormálne a od bolesti vám môže pomôcť napríklad tento análny sprej. Je nielen hydratačný, ale aj príjemne uvoľňujúci, takže sa postará o to, aby análne svalstvo nebolo napäté, a vy ste si mohli užiť dokonalú análnu slasť. Zničte všetko, čo vám bráni vo vychutnávaní si análnych hrátok naplno.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Lahodne po čokoláde voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    Predčasné vyvrcholenie je problém, ktorý trápi ako mužov, tak ich partnerky. A preto značka Cobeco Pharma prichádza s Black Stone sprejom, ktorý zabraňuje tomuto trápeniu a zaručuje dlhodobý a intenzívny pohlavný styk.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 400

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.