×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 11 - 50 ml

Položky 129 až 160 z celkom 400

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný chladiaci efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú na pokožke príjemný pocit a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Malý, ale účinný sprej na predĺženie milostných hier. Vďaka extra silnej formuly si s vašou milenkou užijete dlhotrvajúci intenzívny zážitok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma ViaGel For Women 30ml

    Váš orgazmus bude intenzívnejší! ViaGel stimulačný gél pre ženy zvyšuje citlivosť ženských intímnych partií. Gél zlepšuje prietok krvi a dochádza k príjemnému brneniu a vzrušeniu. Klitoris je citlivejší a vlhkejší.

    16,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy s obsahom prírodného Aloe Vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél starať sa o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie vyžadujú. Obsah Aloe Vera potom zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň sa stará o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intímny spray predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Silk 50ml

    Jedinečná a osvedčená 100% silikónová kvalita zaručuje skutočný lubrikačný pôžitok a extrémne dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť bez schnutia!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše chvíle sebalásky môžu byť ešte uspokojujúcejšie a vzrušujúcejšie! Cannabis Masturbation je krém vyvinutý špeciálne na masturbáciu, aby podporil vaše zážitky. Je báječne hladký, ale zároveň silný a nemastný. Stačí vmasírovať malé množstvo, votrieť a nechať sa unášať mocou konope.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liquid Silk 50ml

    Hľadáte niečo viac než obyčajný lubrikant? Hľadáte niečo špeciálne, niečo prirodzené, niečo kvalitné? Liquid Silk je jeden z celosvetovo najpredávanejších lubrikantov na vodnej báze. Jeho zloženie obsahuje len ingrediencie najvyššej kvality, zabraňuje šíreniu infekcií a nie nadarmo sa volá Liquid Silk - tekutý hodváb. Vyskúšajte ho a iný lubrikant už nebudete nikdy chcieť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Silicone Lubricant Cool 30ml

    Obľúbený a hodvábne jemný silikónový lubrikant JO Premium dostal navyše chladivú dávku. Neodopierajte si luxusnú kĺzavosť a skúste silikónový lubrikant farmaceutickej kvality, navyše obohatený chladivým mentolom!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Zmenil by sa váš k život lepšiemu, keby sa predĺžila vaša výdrž v posteli? Pokiaľ je vašou odpoveďou jednoznačné áno, tak by ste mali spozornieť pri tomto jedinečnom spreji! Vie totiž znecitlivieť špičku penisu, ktorá je považovaná za to najcitlivejšie miesto a oddialiť tak vaše vyvrcholenie a predĺžiť milovanie. Vychutnajte si dlhé milovanie a doprajte si patričné sebavedomie, ktoré vám zmení život!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Exkluzívny a priekopnícky produkt od luxusnej značky Orgie. Tvoria ho suroviny prvotriednej kvality, disponuje praktickým kvapkadlom a do parády si vezme váš klitoris. Orgasm Drops aplikujte priamo na klitoris, postačí vám jedna alebo dve kvapky, užite si okamžité extrémne potešenie a zažite ten najintenzívnejší orgazmus všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaše milované erotické pomôcky si zaslúžia vašu starostlivosť, rovnako ako si vy zaslúžite ich vzrušujúce funkcie. Tento hygienický čistiť v spreji je báječne šetrný a vhodný aj na citlivé povrchy. Neobsahuje alkohol a jeho pravidelným používaním svojim miláčikom výrazne predĺžite život.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Konečne je tu stimulačný gél pre mužov, ktorý vezme penis do nadpozemskej extázy! EREX Power je aktívny krém so stimulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým dodá erotickým hrám nový rozmer. Ponúka okamžitý účinok, pretože aktivuje krvný obeh a podporí tak erekciu. Vďaka svojmu zloženiu s prírodným extraktom nevyžaduje žiadnu extra dlhú masáž, začne pôsobiť takmer okamžite, vyskúšajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Massage Cream 50ml

    Osviežujúci chladiaci krém na penis podporujúci erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Tento gél vám pomôže stiahnuť vaše vaginálne svaly a mať tak o niečo užšiu vagínu, čo pri pohlavnom styku pocíti nielen váš partner, ale i vy. Môžete sa tešiť na vzrušivejšie a intenzívnejšie zážitky. Orgie Tighten Vaginal Adstringent obsahuje účinné prírodné zložky a je zároveň prirodzeným lubrikantom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Špeciálny krém od značky intt, ktorý vám pomôže zjednotiť rozdiely v pleťových tónoch nielen na citlivých oblastiach. Je vhodný na aplikáciu na pokožku v podpazuší, v slabinách, ale aj na celom tele. Jeho exkluzívna receptúra zaručuje rýchly a dlhodobý efekt, vďaka ktorému bude pokožka rozžiarená, pôvabne a jasne sfarbená a predovšetkým jednotná.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Toy Lube 20ml

    Chcete so svojimi obľúbenými hračkami zažívať ešte viac vzrušenia a potešenia? Just Glide Toy Lube bol špeciálne vyvinutý na použitie v kombinácii s erotickými pomôckami. Účinne znižuje tretí a spríjemňuje tak hranie. Okrem toho nelepí, je dlhotrvajúci, nezanecháva škvrny av jeho zložení nájdete iba kvalitné a certifikované zložky.

    3,79 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Túžite po rovnakom zážitku, ako keď to bolo vaše prvýkrát? Gél Always Virgin splní vaše priania. Vyvinutý je z prírodných ingrediencií a prispieva k vytúženej vaginálnej pevnosti a zintenzívňuje potešenie ako preňho, tak pre ňu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Chcete si spestriť orálne hry a užiť si ešte viac zábavy a potešenia? Vyskúšajte zmyslený gél Oral Joy Strawberry! Má úžasnú jahodovú vôňu, ktorú si proste zamilujete, ľahko sa rozotiera a navyšuje erotický pôžitok pre oboch partnerov. Rozvoňajte svoje obľúbené orálne kratochvíle po jahodách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Double čokoládová tortička, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Deep Throat Spray 50ml

    Chcete v spálni predvádzať výkony ako vystrihnuté z populárneho filmu Deap Throat? Tento sprej bude vašou tajnou zbraňou, ktorá vám pomôže za všetkých okolností. Má jemnú mätovú príchuť, váš krk znecitliví a osvieži zároveň. Pre hlbšie potešenie, ktorého poskytovateľom/poskytovateľkou sa razom stanete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov jahôd a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    Krém určený na masáže a stimuláciu penisu. Je obohatený o účinné výťažky z dreva, taurín a prírodné oleje. Očarí vás svojou príjemnou osviežujúcou vôňou a môžete si byť istí aj hygienickou bezpečnosťou. Jeho hlavnou prednosťou je však to, že dokáže podporiť a skvalitniť vašu erekciu.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Jedinečný gél s vôňou jahôd, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, hrejivé brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator Hot bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Má jedinečné zloženie, obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdete žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Objavte dokonalú inováciu v oblasti potešenia pre mužov! Predstavujeme SKYN Excite orgazmický gél ako vzrušujúce tajomstvo na dosah ruky. Je to elixír slasti špeciálne navrhnutý pre oblasť penisu a jeho cieľom je navýšenie vzrušenia a zároveň zosilnenie orgazmov pre tie najlepšie explózie extázy.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 400

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.