×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély bez vône

Položky 65 až 96 z celkom 340

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Silicone Performance Glide 3ml

    Potrebujete posilniť svoju výdrž? Mojo Peruvian s obsahom blahodarného ženšenu je tu, aby vám pomohol zachovať vašu silu a predĺžil vašu výdrž. Okrem toho je bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Vychutnajte si dlhé milovanie!

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, aby to viac kĺzalo a zároveň, aby to bolo úplne bezpečné pre vaše citlivé miesta? Vyberte si sterilný lubrikačný gél bez obsahu tukov a iných škodlivín. Europharma E-Ph + má transparentnú farbu a je absolútne nedráždivý. Vychutnajte si akékoľvek hrátky bez obáv so sterilným lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Hľadáte lubrikant so zložením na prírodnej báze, ktorý nebude nijako dráždiť ani tie najcitlivejšie miesta? EasyGlide Natural je úplne šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Conceive Plus Fertility lubrikant je tu pre všetkých, ktorí sa snažia otehotnieť, aby im pomohol. Prirodzenou cestou pomáha zvyšovať šancu na počatie a podporuje schopnosť a pohyblivosť spermií. Zároveň obsahuje vysoký podiel vápnika a horčíka, ktoré sú pre oplodnenie takmer nevyhnutné.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Vzrušujúca stimulácia a ešte lepšie pôžitky pre oboch? Áno! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant vo vás rozpáli oheň vášne, pretože má jedinečnú schopnosť prebudiť citlivosť, stimulovať a v neposlednom rade tiež upokojiť ako jeho, tak ju. Potešte sa zároveň týmto jedinečným gélom pre vás oboch!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 50ml

    Hybridný lubrikačný gel predstavujúci dokonalú zmes vody a silikónu. Zaistite si s ním hodvábne jemný a dlhotrvajúci efekt, ktorý sa však veľmi ľahko zmýva. Je kompatibilný s kondómami aj erotickými pomôckami zo všetkých materiálov vrátane silikónu, latexu, skla, kovu, gumy a ďalších. Vychutnajte si všestranný osobný lubrikant na všetky príležitosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolestná technika zväčšovania penisu a keď sa vykonáva v kombinácii s pumpami Bathmate, výsledky sú takmer zaručené. Aby ste však ich dosiahnutie urýchlili, odporúčame pridať ešte toto špeciálne sérum.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Renewal Powder 60g

    Starajte sa o svoje hračky z citlivých materiálov, aby vám vydržali robiť radosť čo najdlhšie. Tento púder udržuje materiál Realistic Skin a ďalšie podobné materiály ako nové, takže nestratí svoju hebkosť a sviežosť. Stačí naniesť malé množstvo na čistú a suchú hračku, jemne vmasírovať a razom zmizne všetka lepivosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Sperm 100ml

    Máte náročné požiadavky na lubrikant? Chcete, aby bol silný, príjemný, dlhotrvajúci a ešte aby vám pripomínal spermie a mohol sa používať v kombinácii s kondómami? Fist It Sperm je tu priamo pre vás, môžete sa začať radovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy prichádza s dvojicou gélov - jeden pre neho a jeden pre ňu. Túžite po nekonečne intenzívnom vzrušení? Konečne je na dosah! Svoj milostný život si zamilujete ešte viac.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    Chceli by ste trochu viac rozpáliť? Gél Mojo Horny obsahuje výťažok z rastliny krpčiarka, ktorá pôsobí na mužské libido a navyšuje ho. Okrem toho je gél bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Použite ho na intímnu masáž alebo v kombinácii s vašou obľúbenou hračkou a užite si ešte intenzívnejšie pocity slasti.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Je pre vás análny sex spojený s nepohodlím alebo snáď dokonca s bolesťou? Mojo Clove je koncentrovaný gél s obsahom oleja s klinčekom, ktorý účinne uvoľňuje análnu oblasť a zaisťuje príjemné análne hry bez znecitlivenia. Uvoľnite sa a naplno si užite príjemnú análnu vášeň.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúci spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábne hebký a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný otepľovací efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny, a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    Máte v skrini naozaj skvostné latexové kúsky, ale pri ich obliekaní sa trasiete nervozitou, že ich natrhnete, takže ich skoro ani nenosíte? Hoďte tieto obavy za hlavu a užívajte si s beGLOSSOM Glide Premium svoje latexové handričky naplno, pohodlne a kdekoľvek. Doprajte im potrebnú starostlivosť a vychutnajte si pohodlie pri obliekaní i nosení.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinečný gél pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Extra silný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najžhavejšie pocity. Tajemstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou extra silného vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Túžite po dlhšom a intenzívnejšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené a udržali si erekciu tvrdú ako kameň? Stimul8 Prolong Penis Gel podporí vašu erekciu, pomôže vám oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý a kvalitný sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Sú vaše análne hry niekedy trochu bolestivé? To nie je nič nenormálne a od bolesti vám môže pomôcť napríklad tento análny sprej. Je nielen hydratačný, ale aj príjemne uvoľňujúci, takže sa postará o to, aby análne svalstvo nebolo napäté, a vy ste si mohli užiť dokonalú análnu slasť. Zničte všetko, čo vám bráni vo vychutnávaní si análnych hrátok naplno.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide 500ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Chcete si análne hry užiť ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% vegánsky lubrikant zložený len z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy, ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný chladiaci efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú na pokožke príjemný pocit a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od znaky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky, a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvý silikónový lubrikant, ktorý môžete kombinovať s erotickými pomôckami zo silikónu. Celosvetovo obľúbená značka Eros vyvinula tento lubrikant špeciálne tak, aby milovníci silikónových hračiek a silikónových lubrikantov mali konečne radosť! Takže hoďte strach za hlavu a užívajte si dlhotrvajúce účinky gélu na báze silikónu spoločne so svojimi obľúbenými pomôckami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Snívate o silnejšej a pevnejšej erekcii, ktorá dlho vydrží? Vyskúšajte tento krém obsahujúci exkluzívne zložky, ktoré účinne stimulujú prietok krvi a robia vašu erekciu silnejšou a pevnejšou! Naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

    Redukuje citlivosť - nie pocit! Inovatívne, super koncentrované delay sérum pre mužov.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 340

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.