×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély bez vône

Položky 97 až 128 z celkom 340

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Čo je nevyhnutné pre akékoľvek intímne hrátky? Predsa kvalitný lubrikant! Ako napríklad tento na vodnej báze od Lovens. Je vyrobený z tých najkvalitnejších ingrediencií a bude skvelým parťákom nielen pre Lovens hračky, ale príde vhod aj na milovanie či masáž.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Natural 100ml

    Milujete fisting a prírodné produkty? Tento lubrikant na vodnej báze je vyrobený z kvalitných prírodných zložiek! Je vegánsky a neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani konzervačné látky. Obal je vyrobený z recyklovaného a biologicky rozložiteľného plastu. Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie a najšetrnejšie pre planétu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    Obliekať sa do latexu a vyzliekať sa z neho môže byť občas pekný oriešok. A potom stačí málo a svoje milované oblečenie, ktoré nebýva práve najlacnejšie, si môžete razom roztrhnúť. Zabráňte tomu s beGLOOS Easy Glide, s ním bude obliekanie latexu oveľa pohodlnejšie a bez zbytočných obáv.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše chvíle sebalásky môžu byť ešte uspokojujúcejšie a vzrušujúcejšie! Cannabis Masturbation je krém vyvinutý špeciálne na masturbáciu, aby podporil vaše zážitky. Je báječne hladký, ale zároveň silný a nemastný. Stačí vmasírovať malé množstvo, votrieť a nechať sa unášať mocou konope.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Extrémne efektívny intímny lubrikant na vodnej báze, nezanecháva škvrny, extrémne zvlhčenie, bráni proti podráždeniu a odreninám.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Špeciálny vodivý gél neobsahujúci glycerín. Zvyšuje vodivosť a tým pádom aj intenzitu elektro-stimulačných hrátok. Je kompatibilný so silikónovými hračkami, vyrobený v USA a vhodný aj pre vegánov. Neobsahuje parabény, soľ ani farbivá.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, s ktorým si užijete super vzrušujúce, hrejivé brnenie. Stačí trocha fúkania alebo trenia a objaví sa príjemné teplúčko, ktoré dodá vašim hrám so zadnými vrátkami nový rozmer. Lubrikant je na báze vody, má dlhotrvajúce účinky, nelepí sa a je kompatibilný s latexovými kondómami aj silikónovými hračkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Špeciálny prášok určený na to, aby materiál vašich obľúbených hračiek Ultraskyn bol stále hebký a príjemný. Je tvorený prírodnými ingredienciami, ktoré nielenže povrch vašej hračky urobia opäť hodvábne hebkým, ale tiež predĺžia životnosť produktu. Ľahko sa aplikuje a dopraje vám pocit ako by to s vašou hračkou bolo zase ako prvýkrát.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist it Natural 500ml

    Milujete fisting a prírodné produkty? Tento lubrikant na vodnej báze je vyrobený z kvalitných prírodných zložiek! Je vegánsky a neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani konzervačné látky. Obal je vyrobený z recyklovaného a biologicky rozložiteľného plastu. Neuspokojte sa len tak s niečím, chcejte to najlepšie a najšetrnejšie pre planétu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Extra hladkosť, dlhotrvajúca kĺzavosť a mokrý ľahký pocit bez silikónu. To všetko získate s Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Exkluzívny a priekopnícky produkt od luxusnej značky Orgie. Tvoria ho suroviny prvotriednej kvality, disponuje praktickým kvapkadlom a do parády si vezme váš klitoris. Orgasm Drops aplikujte priamo na klitoris, postačí vám jedna alebo dve kvapky, užite si okamžité extrémne potešenie a zažite ten najintenzívnejší orgazmus všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    Prípravok v konzistencii gélu pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Je a báze vody a je tak kompatibilný so silikónovými hračkami aj kondómami a ľahko sa zmýva. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Intimate Gel 300ml

    Lubrikant s vyváženým pH príjemný aj pre citlivejších jedincov vám zaistí väčšie pohodlie pri milovaní. Ak vám bežné gély nevyhovujú a dráždia vás, je pre vás Waterglide Natural Intimate tou najlepšou voľbou. Je to gél na báze vody, takže ho môžete bezpečne kombinovať s kondómami aj s erotickými pomôckami. Zároveň je aj šetrný k pokožke, je dlhotrvajúci a nezanecháva žiadne škvrny na lôžkovinách.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Konečne je tu stimulačný gél pre mužov, ktorý vezme penis do nadpozemskej extázy! EREX Power je aktívny krém so stimulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým dodá erotickým hrám nový rozmer. Ponúka okamžitý účinok, pretože aktivuje krvný obeh a podporí tak erekciu. Vďaka svojmu zloženiu s prírodným extraktom nevyžaduje žiadnu extra dlhú masáž, začne pôsobiť takmer okamžite, vyskúšajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácie a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvý čistič erotických pomôcok na svete, ktorý je určený špeciálne pre análne hračky. Na trh s ním prichádza značka Bathmate a môžete si byť istí tým, že z vašich hračiek bezpečne odstráni všetky baktérie a zvyšky fekálií.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Trpíte trochu precitlivenosťou? Ouch! Numbing je znecitlivujúci lubrikant  na vodnej báze, ktorý môžete kombinovať s latexovými kondómami a tiež sa spoľahnúť na jeho bezpečnosť, pretože je dermatologicky testovaný. Vyskúšajte ho za účelom spríjemniť a predĺžiť erotiku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Hľadáte vegánsky lubrikant na vodnej báze pre príjemné erotické zážitky? Just Glide Water-Based lubrikant je gél lekárskej kvality vhodný aj pre citlivú pokožku. Nie je mastný, neobsahuje oleje, bol prísne testovaný a je certifikovaný pre svoje vysoko kvalitné prísady. Pozvite ho k svojmu milovaniu aj chvíľkam sebalásky!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Control 7ml

    Nezáleží na tom, či vás trápi predčasné vyvrcholenie, alebo jednoducho len chcete vydržať v posteli dlhšie, Bathmate Control spomalí príchod vášho orgazmu a pomôže vám aj vášmu náprotivku užívať si dlhší a príjemnejší styk od začiatku až do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Túžite po rovnakom zážitku, ako keď to bolo vaše prvýkrát? Gél Always Virgin splní vaše priania. Vyvinutý je z prírodných ingrediencií a prispieva k vytúženej vaginálnej pevnosti a zintenzívňuje potešenie ako preňho, tak pre ňu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Tento gél vám pomôže stiahnuť vaše vaginálne svaly a mať tak o niečo užšiu vagínu, čo pri pohlavnom styku pocíti nielen váš partner, ale i vy. Môžete sa tešiť na vzrušivejšie a intenzívnejšie zážitky. Orgie Tighten Vaginal Adstringent obsahuje účinné prírodné zložky a je zároveň prirodzeným lubrikantom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Snívate o väčšom a poriadne prekrvenie penisu? Vmasírujte si do neho tento krém plný kvalitných prísad! Bude stimulovať krvný obed a urobí z vás silného muža so silnou erekciou. Jednoducho len votrite, vmasírujte a užívajte s väčším penisom nielen vy, ale taky vaša partnerka!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúce spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábny a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intímny lubrikant pre zvýšenie libida u žien, väčší pôžitok a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Exkluzívny lubrikačný gél.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 340

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.