×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély bez vône

Položky 129 až 160 z celkom 340

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Je čas na sebalásku! Tento Eros krém je špeciálne vyvinutý na masturbáciu a prekvapí vás svojou nadýchanou a krémovou konzistenciou, ktorá zaručuje ešte lepšie samopotešenie. Samozrejme ho môžete využiť i namiesto lubrikantu. Krém Eros je tu iba pre vás a vašu spokojnejšiu masturbáciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Tento orgazmický gél od Just Play obsahuje kvalitný mätový olej, ktorý urobí vaše erotické masáže ešte viac vzrušujúce. Gél aplikujte na klitoris a jemne ho vmasírujte. Pripravte sa na omamné pocity vášne a dych vyrážajúce orgazmy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodnej báze špeciálne navrhnutý na fistingové hrátky, ktoré budú pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jeho zloženie vám pomôže zbaviť sa nepríjemnej bolesti, ktorú tieto radovánky často doprevádzajú. Je ideálny pre skúsenejších jedincov alebo aspoň pre tých, ktorí sú už zvyknutí na "pár prstov".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by ste užili aj na masáže? EasyGlide 2v1 je vhodný na zmyselné masáže, aj erotické hrátky a milovanie! Je číry, nemastný a poskytne vám neuveriteľne dlhotrvajúce účinky. Má neutrálnu chuť aj vôňu a vďaka tesneniu sa ľahko dávkuje. Vychutnajte si s ním masáž aj sex!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Chcete si análne hry užívať ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Snívate o väčšom penise? Váš sen sa konečne môže stať skutočnosťou s týmto masážnym gélom s jedinečným zložením, ktoré obsahuje tzv. potency wood a tiež taurín, zároveň sa úžasne stará o pokožku vďaka bylinným olejom. Začnite s jeho používaním čo najskôr a radujte sa zo skorých výsledkov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crisco 1420g

    Konečne naozaj dlhotrvajúci lubrikant, ktorý by nemal chýbať žiadnemu milovníkovi fistingu. Crisco je pôvodne tuk určený na pečenie, avšak je to aj fantastický lubrikant. Vďaka svojmu dokonalému zloženiu zostáva účinne na mieste po celú dobu aj toho najintenzívnejšieho fistingu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý budú vaše erotické hračky milovať? Just Glide bol navrhnutý priamo pre kombináciu s hračkami, ale samozrejme ho môžete používať aj na bežné milovanie. Je extra hustý a umožňuje hladký a plynulý sex v akejkoľvek polohe as akoukoľvek pomôckou!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gél určený na zlepšenie elasticity vaginálnej steny a predovšetkým na jej utiahnutie. Jeho pravidelným používaním získate pevnejšiu, no zároveň užšiu vagínu, čo prináša aj bonusy v podobe intenzívnejších erotických zážitkov. Vyskúšajte tento účinný a cenovo dostupný výrobok a dodajte svojej mušličke iskru a mladosť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

    Túžite po užšej a pevnejšej vagíne? Hovorí sa, že pevnejšie svaly panvového dna prinášajú intenzívnejšie orgazmy a docielite ich nielen posilňovaním, ale pomôcť vám môže aj tento gél. Každý deň ho vmasírujte do pokožky pošvy a tešte sa na jeho účinok, ktorý by sa mal objaviť čoskoro po pravidelnom používaní. Neodopierajte si lepšie orgazmy!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Úžasný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najhorúcejšie pocity. Tajomstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce otepľovanie? Stimul8 Warming Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež hrejivý efekt, s ktorým bude vaše intímne dobrodružstvo ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov. Vyskúšajte ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Vzrušujúci gél pre ten najintenzívnejší orgazmus všetkých čias. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného gélu obsahuje len špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie a brnivé pocity na tých najcitlivejších miestach vášho tela. Orgie Sexy Vibe Orgasm Enhance zvýši citlivosť a jeho aktívne látky vám doprajú príjemné brnivé a vzrušujúce pocity. Užite si spoločne so svojím náprotivkom niečo nové, čo skončíte dychberúcim orgazmom. Gél je vhodný pre neho aj pre ňu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Nechajte sa unášať vzrušujúcim análnym sexom, ktorý vám spríjemní tento hybridný lubrikant od obľúbenej značky Eros. Jeho báza je vodná i silikónová zároveň a má super silné a predovšetkým dlhotrvajúce klzké vlastnosti. Eros Hybride Power Anal je presne to, čo vám chýbalo k dokonalosti vášho análneho vyvádzania.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne pohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý aj k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Jedinečný a super silný gél, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Jar 1000ml

    Nevyhnutnosť pre milovníkov fistingu! Tento prvotriedny a profesionálny lubrikant na vodnej báze by nemal chýbať vo vašej výbave, ak ste prepadli fistingovým hrám a zároveň si potrpíte na účinné a kvalitné doplnky. Fist It umožní ľahké preniknutie päste a pre vaše telo bude príjemný a bezpečný. Užívajte si svoje vášne naplno!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Chcete si svoje obľúbené análne hry užívať o poznanie pohodlnejšie? Mojo Anal Relaxing je gél s prídavkom klinčekového oleja, vďaka ktorému si vychutnáte maximálne pohodlie a potešenie bez znecitlivenia, ktoré by vás akurát o všetky pôžitky pripravilo. Uvoľnite sa a nechajte sa unášať análnou vášňou.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Chcete, aby vaše masturbačné zážitky boli dokonalé? V tom prípade je potrebné vybaviť sa mocnou zbraňou! Gun Oil Stroke 29 je energický krém stvorený pre intenzívnu sólo slasť. Je hustý, nemastný a veľmi príjemný. Pokožka po ňom zostane vďaka vitamínu E a Aloe Vera príjemne hebká a hydratovaná. Urobte si to lepšie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by vyzeral ako spermie? EasyGlide White je presne taký a vyzerá, aj pôsobí ako spermie. Je to extra vzrušujúci doplnok, ktorý je šetrný k pokožke nie je mastný a má optimálnu hodnotu pH. Okrem toho je tiež klinicky a dermatologicky testovaný a jeho vôňa aj chuť sú neutrálne .

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    Nič nie je nemožné, ak si vyberiete správny lubrikant pre vaše divoké hrátky! Už nemusí nič bolieť a to ani tá najhlbšia penetrácia, neveríte? Presvedčte sa na vlastnom anále. Swiss Navy Grease je super klzký a hustý lubrikant na olejovej báze a sľubuje príjemné a intenzívne vyvádzanie.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Sperm 500ml

    Lubrikant na vodnej báze špeciálne navrhnutý na fistingové hrátky. Jeho konzistencia a vzhľad dokonale napodobňujú skutočné spermie a váš análny sex tak môže byť báječne autentický! Je ideálny na fisting, análny sex, hry s erotickými pomôckami a jedinečná s ním bude aj masáž.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Aj keď je fistingové hranie zábavné, nemôžete sa na svoju dierku hnevať, ak sa cíti nepohodlne. Možno je iba trošku citlivejšia a potrebuje špeciálnu starostlivosť napríklad v podobe Mister B FIST Sensitive lubrikantu. Je to hybridné mazacie želé na tvrdšie hry alebo fisting a obsahuje regeneračné prísady ako Aloe Vera alebo vitamín E. Užite si hladké a príjemné pôžitky a spokojnú dierku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT XXL Busty Booster Cream 100ml

    Často počúvate, že vaše prsia sú ako lentilky pod kobercom, ale nehce sa vám na operáciu? Každodenné a dlhodobé používanie tohto krému sľubuje zväčšenie poprsia bez chirurgického zákroku. Navyše aplikáciu krému môžete spojiť s príjemnou masážou, ktorú si vaše kozičky budú vychutnávať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Často myslíte na to, že by ste chceli disponovať väčším penisom? Prestaňte na to len myslieť a začnite konečne konať. Používajte pravidelne tento krém, ktorý stačí vmasírovať do penisu, aby sa čoskoro ukázali prvé výsledky na dĺžke i objeme. Objavte účinky krému od luxusnej značky Shiatsu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 340

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.