×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Vyživujte svoje zadné vrátka kyselinou hyalurónovou a panthenolom! Tento análny lubrikačný gél Just Glide Premium Anal je 100% vegánsky a ľahko sa zmýva. Obsahuje panthenol, ktorý upokojuje pokožku a vytvára bariéru. Zároveň má tiež regeneračný účinok. Kyselina hyalurónová je zase báječne hydratačná a silikónový olej zaručuje úžasnú hladkosť a tiež sa postará o tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré jednoducho chcete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s banánovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať banánovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Niacin and Yohimbe Prostate Stimulating Gel 3ml

    Chcete objaviť vzrušenie, ktoré prináša stimulácia prostaty? Podporte túto zábavku gélom Mojo, ktorý obsahuje niacín a johimbe, čo je kombinácia, ktorá zvýši prietok krvi do prostaty a navýši tak citlivosť a vyvolá dlhšie a silnejšie orgazmy. Použite ho so svojím náprotivkom alebo osamote v kombinácii s vašou obľúbenou hračkou a objavte všetok orgazmický potenciál vašej prostaty.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne nepohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý i k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulačný olej z marihuanových semienok, ktorý sa považuje za najúčinnejší stimulant na trhu s najdlhšími účinkami! Stačí len jediná kvapka na klitoris alebo žaluď a okamžite pocítite intenzívne a veľmi vzrušujúce brnenie. Je iný, je lepší, je jedinečný!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tieto tentké prúžky, ktoré sa roztopia na jazyku, a svojou zmyselne mätovou sviežosťou podporia bozky alebo orálnu stimuláciu na maximum. Pripravte sa na to, že sa budete triaasť od vzrušenia!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej s efektom okamžitého zväčšenia penisu pomocou lepšieho prekrvenia. Diskrétne použitie pred sexuálnym stykom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Vysoko kvalitný masážny a lubrikačný gél v jednom. Má neuveriteľne dlhotrvajúce lubrikačné vlastnosti a zároveň je veľmi príjemný a pokožku zanecháva zamatovo hebkú a hydratovanú. Navyše nelepí a ani nezanecháva škvrny. A jeho hodvábnemu dotyku proste neodoláte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Análny prírastok do Cannabis Oh! Holy Mary rodiny! Je to nový inovatívny lubrikant špeciálne navrhnutý pre análny sex. Tieto hrátky si totiž vyžadujú špeciálnu lubrikáciu, aby pri nich nedošlo k žiadnym nepríjemnostiam a tento gél je skvele dlhotrvajúci, pomôže vás sa uvoľniť a obsahuje prírodné zložky bez zbytočných silikónov navyše.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab The Lube Shooter

    Od teraz bude lubrikant len ​​tam, kde byť má, nie na vankúšoch, nie na perinách, len v zadočku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, aby to viac kĺzalo a zároveň, aby to bolo úplne bezpečné pre vaše citlivé miesta? Vyberte si sterilný lubrikačný gél bez obsahu tukov a iných škodlivín. Europharma E-Ph + má transparentnú farbu a je absolútne nedráždivý. Vychutnajte si akékoľvek hrátky bez obáv so sterilným lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Hľadáte lubrikant so zložením na prírodnej báze, ktorý nebude nijako dráždiť ani tie najcitlivejšie miesta? EasyGlide Natural je úplne šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Tento jedinečný lubrikant tu je preto, aby spríjemnil vašu masturbáciu na maximum! Jeho silikónová báza je hodvábne hebká, takže vám bude penis v ruke príjemne kĺzať a vaše zápästia to nebude stáť žiadnu zbytočnú námahu. Užite si svoju novú a predovšetkým lepšiu masturbáciu s týmto krémom od značky Boners, ktorá maximálne rozumie potrebám mužov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Conceive Plus Fertility lubrikant je tu pre všetkých, ktorí sa snažia otehotnieť, aby im pomohol. Prirodzenou cestou pomáha zvyšovať šancu na počatie a podporuje schopnosť a pohyblivosť spermií. Zároveň obsahuje vysoký podiel vápnika a horčíka, ktoré sú pre oplodnenie takmer nevyhnutné.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Silicone Performance Glide 3ml

    Potrebujete posilniť svoju výdrž? Mojo Peruvian s obsahom blahodarného ženšenu je tu, aby vám pomohol zachovať vašu silu a predĺžil vašu výdrž. Okrem toho je bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Vychutnajte si dlhé milovanie!

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolestná technika zväčšovania penisu a keď sa vykonáva v kombinácii s pumpami Bathmate, výsledky sú takmer zaručené. Aby ste však ich dosiahnutie urýchlili, odporúčame pridať ešte toto špeciálne sérum.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Vzrušujúca stimulácia a ešte lepšie pôžitky pre oboch? Áno! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant vo vás rozpáli oheň vášne, pretože má jedinečnú schopnosť prebudiť citlivosť, stimulovať a v neposlednom rade tiež upokojiť ako jeho, tak ju. Potešte sa zároveň týmto jedinečným gélom pre vás oboch!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s vanilkovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať vanilkovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúci spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábne hebký a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Lahodne po jahodách a rebarbore voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Je pre vás análny sex spojený s nepohodlím alebo snáď dokonca s bolesťou? Mojo Clove je koncentrovaný gél s obsahom oleja s klinčekom, ktorý účinne uvoľňuje análnu oblasť a zaisťuje príjemné análne hry bez znecitlivenia. Uvoľnite sa a naplno si užite príjemnú análnu vášeň.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný otepľovací efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny, a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    Chceli by ste trochu viac rozpáliť? Gél Mojo Horny obsahuje výťažok z rastliny krpčiarka, ktorá pôsobí na mužské libido a navyšuje ho. Okrem toho je gél bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Použite ho na intímnu masáž alebo v kombinácii s vašou obľúbenou hračkou a užite si ešte intenzívnejšie pocity slasti.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy prichádza s dvojicou gélov - jeden pre neho a jeden pre ňu. Túžite po nekonečne intenzívnom vzrušení? Konečne je na dosah! Svoj milostný život si zamilujete ešte viac.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť jahody v bielej čokoláde a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Chcete sa svojím náprotivkom vyskúšať niečo nové a zažiť v posteli niečo viac? Spartan zintenzívni orgazmy vďaka obsiahnutým 100% prírodným extraktom. Už po prvej aplikácii sa v penise prebudí neuveriteľná sila a energia a následná explózia bude tiež úplne výnimočná. A aj ženy si prídu na svoje, lebo penis po použití gélu Spartan bude vskutku neodolateľný. Nezostáva než vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S týmto stimulačným gélom dostanú vaše orálne zážitky novú sladko jahodovú príchuť a vám potom neostane nič iné ako fajčiť a fajčiť a fajčiť... alebo lízať a lízať a lízať... Dostaňte svoj náprotivok na vrchol lahodným orálikom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 398

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.