×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 398

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Príde vám, že málo vydržíte? Nebojte, nie ste v tom sám a existuje spôsob, ako si milovanie predĺžiť! Tento sprej má jedinečnú receptúru a obsahuje prírodné ingrediencie namiesto chemických, takže sa nemusíte báť, že vás penis bude nadobro usmrtený. Uspokojte seba i svoju milovanú!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intímny gél predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou či nedostatočným zvlhčením intímnych partií. Je výdatný a hodvábne hladký. Je vyrobený na vodnej báze, takže nezanecháva škvrny. Zaručí optimálnu klzkosť, čím predchádza vzniku odrenín a podráždeniu.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Túžite po dlhšom a intenzívnejšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené a udržali si erekciu tvrdú ako kameň? Stimul8 Prolong Penis Gel podporí vašu erekciu, pomôže vám oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý a kvalitný sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Sú vaše análne hry niekedy trochu bolestivé? To nie je nič nenormálne a od bolesti vám môže pomôcť napríklad tento análny sprej. Je nielen hydratačný, ale aj príjemne uvoľňujúci, takže sa postará o to, aby análne svalstvo nebolo napäté, a vy ste si mohli užiť dokonalú análnu slasť. Zničte všetko, čo vám bráni vo vychutnávaní si análnych hrátok naplno.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Lahodne po čokoláde voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Joydivision BIOglide 500ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Chcete si análne hry užiť ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Popisok Chcete, aby boli vaše fistingové hry sexi, autentické a hygienické? Tieto latexové rukavice sú základom fistingu! Sú silné, ale tenké zároveň, ich dotyk je príjemný a vášnivý. Nechajte sa nimi rozohniť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú na pokožke príjemný pocit a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný chladiaci efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od znaky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky, a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intímny lubrikačný gél s aktívnymi prírodnými látkami na podporu erekcie. Hodvábne hladký lubrikačný gél na báze vody, nezanecháva škvrny.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intímny spray predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Natural 100ml

    Milujete fisting a prírodné produkty? Tento lubrikant na vodnej báze je vyrobený z kvalitných prírodných zložiek! Je vegánsky a neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani konzervačné látky. Obal je vyrobený z recyklovaného a biologicky rozložiteľného plastu. Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie a najšetrnejšie pre planétu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Snívate o silnejšej a pevnejšej erekcii, ktorá dlho vydrží? Vyskúšajte tento krém obsahujúci exkluzívne zložky, ktoré účinne stimulujú prietok krvi a robia vašu erekciu silnejšou a pevnejšou! Naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

    Redukuje citlivosť - nie pocit! Inovatívne, super koncentrované delay sérum pre mužov.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Čo je nevyhnutné pre akékoľvek intímne hrátky? Predsa kvalitný lubrikant! Ako napríklad tento na vodnej báze od Lovens. Je vyrobený z tých najkvalitnejších ingrediencií a bude skvelým parťákom nielen pre Lovens hračky, ale príde vhod aj na milovanie či masáž.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvý silikónový lubrikant, ktorý môžete kombinovať s erotickými pomôckami zo silikónu. Celosvetovo obľúbená značka Eros vyvinula tento lubrikant špeciálne tak, aby milovníci silikónových hračiek a silikónových lubrikantov mali konečne radosť! Takže hoďte strach za hlavu a užívajte si dlhotrvajúce účinky gélu na báze silikónu spoločne so svojimi obľúbenými pomôckami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist it Natural 500ml

    Milujete fisting a prírodné produkty? Tento lubrikant na vodnej báze je vyrobený z kvalitných prírodných zložiek! Je vegánsky a neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani konzervačné látky. Obal je vyrobený z recyklovaného a biologicky rozložiteľného plastu. Neuspokojte sa len tak s niečím, chcejte to najlepšie a najšetrnejšie pre planétu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Ako si predstavujete ideálny romantický večer? Čo takto jahodová romantická masáž celého tela a tiež intímnych miest? A potom dlhé milovanie plné "ach" a "áno" a tiež "ešte". Na to bude potrebné sa vybaviť kvalitným masážnym a lubrikačným gélom. Vyberte si tento od HOT, nádherne vonia po jahodách, je príjemne klzký a vhodný na masáž i na sex!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše chvíle sebalásky môžu byť ešte uspokojujúcejšie a vzrušujúcejšie! Cannabis Masturbation je krém vyvinutý špeciálne na masturbáciu, aby podporil vaše zážitky. Je báječne hladký, ale zároveň silný a nemastný. Stačí vmasírovať malé množstvo, votrieť a nechať sa unášať mocou konope.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Špeciálny vodivý gél neobsahujúci glycerín. Zvyšuje vodivosť a tým pádom aj intenzitu elektro-stimulačných hrátok. Je kompatibilný so silikónovými hračkami, vyrobený v USA a vhodný aj pre vegánov. Neobsahuje parabény, soľ ani farbivá.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liquid Silk 50ml

    Hľadáte niečo viac než obyčajný lubrikant? Hľadáte niečo špeciálne, niečo prirodzené, niečo kvalitné? Liquid Silk je jeden z celosvetovo najpredávanejších lubrikantov na vodnej báze. Jeho zloženie obsahuje len ingrediencie najvyššej kvality, zabraňuje šíreniu infekcií a nie nadarmo sa volá Liquid Silk - tekutý hodváb. Vyskúšajte ho a iný lubrikant už nebudete nikdy chcieť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, s ktorým si užijete super vzrušujúce, hrejivé brnenie. Stačí trocha fúkania alebo trenia a objaví sa príjemné teplúčko, ktoré dodá vašim hrám so zadnými vrátkami nový rozmer. Lubrikant je na báze vody, má dlhotrvajúce účinky, nelepí sa a je kompatibilný s latexovými kondómami aj silikónovými hračkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Extra hladkosť, dlhotrvajúca kĺzavosť a mokrý ľahký pocit bez silikónu. To všetko získate s Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 398

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.