×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre mužov

Položky 129 až 160 z celkom 398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Extra hladkosť, dlhotrvajúca kĺzavosť a mokrý ľahký pocit bez silikónu. To všetko získate s Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto čerstvú príchuť jahôd a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    Prípravok v konzistencii gélu pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Je a báze vody a je tak kompatibilný so silikónovými hračkami aj kondómami a ľahko sa zmýva. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Extrémne účínný lubrikačný gél na báze vody a glycerínu s vlastnosťami silikónového gélu. Vhodný aj na použitie pod vodou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Konečne je tu stimulačný gél pre mužov, ktorý vezme penis do nadpozemskej extázy! EREX Power je aktívny krém so stimulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým dodá erotickým hrám nový rozmer. Ponúka okamžitý účinok, pretože aktivuje krvný obeh a podporí tak erekciu. Vďaka svojmu zloženiu s prírodným extraktom nevyžaduje žiadnu extra dlhú masáž, začne pôsobiť takmer okamžite, vyskúšajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácie a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Trpíte trochu precitlivenosťou? Ouch! Numbing je znecitlivujúci lubrikant  na vodnej báze, ktorý môžete kombinovať s latexovými kondómami a tiež sa spoľahnúť na jeho bezpečnosť, pretože je dermatologicky testovaný. Vyskúšajte ho za účelom spríjemniť a predĺžiť erotiku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Hľadáte vegánsky lubrikant na vodnej báze pre príjemné erotické zážitky? Just Glide Water-Based lubrikant je gél lekárskej kvality vhodný aj pre citlivú pokožku. Nie je mastný, neobsahuje oleje, bol prísne testovaný a je certifikovaný pre svoje vysoko kvalitné prísady. Pozvite ho k svojmu milovaniu aj chvíľkam sebalásky!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Control 7ml

    Nezáleží na tom, či vás trápi predčasné vyvrcholenie, alebo jednoducho len chcete vydržať v posteli dlhšie, Bathmate Control spomalí príchod vášho orgazmu a pomôže vám aj vášmu náprotivku užívať si dlhší a príjemnejší styk od začiatku až do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Špeciálny krém od značky intt, ktorý vám pomôže zjednotiť rozdiely v pleťových tónoch nielen na citlivých oblastiach. Je vhodný na aplikáciu na pokožku v podpazuší, v slabinách, ale aj na celom tele. Jeho exkluzívna receptúra zaručuje rýchly a dlhodobý efekt, vďaka ktorému bude pokožka rozžiarená, pôvabne a jasne sfarbená a predovšetkým jednotná.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Snívate o väčšom a poriadne prekrvenie penisu? Vmasírujte si do neho tento krém plný kvalitných prísad! Bude stimulovať krvný obed a urobí z vás silného muža so silnou erekciou. Jednoducho len votrite, vmasírujte a užívajte s väčším penisom nielen vy, ale taky vaša partnerka!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúce spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábny a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Je čas na sebalásku! Tento Eros krém je špeciálne vyvinutý na masturbáciu a prekvapí vás svojou nadýchanou a krémovou konzistenciou, ktorá zaručuje ešte lepšie samopotešenie. Samozrejme ho môžete využiť i namiesto lubrikantu. Krém Eros je tu iba pre vás a vašu spokojnejšiu masturbáciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Double čokoládová tortička, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť čerešňového lízatka a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov jahôd a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Erection Cream 100ml

    Podporte svoju erekciu s týmto špeciálnym krémom od značky Boners, ktorá úplne presne rozumie potrebám a trápeniam mužov. Pravidelným používaním tohto krému sa vaše kožné tkanivo na penise stane mäkšie, čo spôsobí stimuláciu krvného toku v penise. Výsledkom potom bude ľahšie a rýchlejšie dosiahnutie erekcie, ktoré vďaka Boners Erection Creamu bude aj znateľne dlhšie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Chcete si spestriť orálne hry a užiť si ešte viac zábavy a potešenia? Vyskúšajte zmyslený gél Oral Joy Strawberry! Má úžasnú jahodovú vôňu, ktorú si proste zamilujete, ľahko sa rozotiera a navyšuje erotický pôžitok pre oboch partnerov. Rozvoňajte svoje obľúbené orálne kratochvíle po jahodách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Jedinečný gél s vôňou jahôd, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, hrejivé brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator Hot bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Chcete si análne hry užívať ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na vodnej báze špeciálne navrhnutý na fistingové hrátky, ktoré budú pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jeho zloženie vám pomôže zbaviť sa nepríjemnej bolesti, ktorú tieto radovánky často doprevádzajú. Je ideálny pre skúsenejších jedincov alebo aspoň pre tých, ktorí sú už zvyknutí na "pár prstov".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by ste užili aj na masáže? EasyGlide 2v1 je vhodný na zmyselné masáže, aj erotické hrátky a milovanie! Je číry, nemastný a poskytne vám neuveriteľne dlhotrvajúce účinky. Má neutrálnu chuť aj vôňu a vďaka tesneniu sa ľahko dávkuje. Vychutnajte si s ním masáž aj sex!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Snívate o väčšom penise? Váš sen sa konečne môže stať skutočnosťou s týmto masážnym gélom s jedinečným zložením, ktoré obsahuje tzv. potency wood a tiež taurín, zároveň sa úžasne stará o pokožku vďaka bylinným olejom. Začnite s jeho používaním čo najskôr a radujte sa zo skorých výsledkov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto zmyselnú príchuť manga a zeleného čaju a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Myslíte si, že kvalitný prírodný lubrikant snáď nemôže existovať? Opak je pravdou! Tento zázrak na vodnej báze z kolekcie Orgie Bio vás bude rozmaznávať aloe-vera, ktorého hydratačné a liečebné účinky si zamilujete. Milujte prírodu rovnako ako svoj intímny život a vychutnajte si jej silu v tomto lubrikante s dlhotrvajúcim účinkom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.