×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 193 až 224 z celkom 657

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 50ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s romantickou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Užite si tú najlepšiu a najintenzívnejšiu masturbáciu, ktorá je teraz na dosah s nadstavcom Cock-Teaser, ktorý z masážnej hlavice Kink Power Wand urobí ohromne silný masturábor. Jeho vnútorná textúra zaručuje dômyselnú stimuláciu a uzavretý koniec potom ponúka pocity simulujúce sanie. Príjemný a predovšetkým transparentný materiál TPE potom umožňuje sledovať priebeh celej akcie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najobľúbenejší zo všetkých druhov gélov NURU NGEL. Veľmi klzký. S prekvapivou konzistenciou. Obohatený o silu d-panthenolu. Po aplikácii gélu NURU NGEL je pokožka hodvábne hladká, mäkká a hydratovaná. Mimoriadna konzistencia zbystruje myseľ.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibruje, pulzuje, saje, tepe a klope! Tento vibrátor vám splní všetky priania. Môžete ho použiť na masáže celého tela alebo ním dráždiť intímne partie. Jeho oba konce sú použiteľné, z jednej strany je to flexibilná masážna hlavica s nástavcom na sanie alebo bez nástavca na poklepávanie. Z druhej strany je ergonomicky zakrivený vibrátor s ohybnou špičkou. Vyskúšajte všetky 3 funkcie o 10 režimoch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Aromatic Massage Oil Pleasure Garden

    Je vyrobený z najkvalitnejších éterických olejov presne tak, aby podporoval hlbokú relaxáciu. Bohatá a zvláčňujúca formula prináša potešenie a pri masáži príjemne pôsobí na všetky zmysly.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Ako si predstavujete ideálny romantický večer? Čo takto jahodová romantická masáž celého tela a tiež intímnych miest? A potom dlhé milovanie plné "ach" a "áno" a tiež "ešte". Na to bude potrebné sa vybaviť kvalitným masážnym a lubrikačným gélom. Vyberte si tento od HOT, nádherne vonia po jahodách, je príjemne klzký a vhodný na masáž i na sex!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Soap Exotic Fruits 100g

    Urobte z dennej kúpacej a sprchovacej rutiny jedinečný a zmyselný zážitok. Mydlo Nuru má nielen nádhernú afrodiziakálnu vôňu, ale tiež zanecháva pokožku nesmierne príjemnú a hebkú. Okrem toho je prírodné a ručne vyrobené. Nechajte sa očariť zvodnou náladou už v pri sprchovaní a vychutnajte si pocit, ktorý dopraje ako vašej mysli, tak aj pokožke.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzam 100% bambucké maslo 50ml

    Bambucké maslo Karité pokožku dokonale hydratuje a prináša jej okamžitú regeneráciu. Pravidelné, každodenné používanie masla pomáha udržať jej obranyschopnosť, pružnosť a vláčnosť.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Malá, kompaktná a extrémne výkonná, taká je táto nabíjateľná masážna hlavica Wand Vibe z kolekcie Elegant Series. Ponúkne vám 15 rôznych vibračných režimov, s ktorými si užijete dokonale zmyselný masážny zážitok. Perfektne padne do ruky a ľahko sa ovláda, tak ju uchopte a užite si jemnú alebo intenzívnu masáž svojich citlivých miestečiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Úžasné masážne oleje S8 sa pýšia jedinečným zložením. Jojobový olej upokojí a zároveň posilní vašu pokožku, mandľový olej má báječné hydratačné a ošetrujúce účinky, sezamový olej je zas neuveriteľne vyživujúci a zvlhčujúci. Užívajte si všetky vitamíny, ktoré oleje obsahujú, a dovoľte vašej pokožke stať sa hodvábne hladkou a uvoľnenou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Kto chce všetko, ten chce Turbo hlavicu s 2 nástavcami! Je to najsilnejšia vibračná hlavica na svete a dopraje vám orgazmy, ktoré nebudú mať obdoby, vďaka extrémne výkonnému vibračnému motoru. Doprajte si masáže celého tela, erotickú stimuláciu aj dych vyrážajúce zážitky z vnútorného dráždenia s nástavcami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj táto vibračná hlavica na relaxačné masáže i erotickú stimuláciu vonkajších intímnych miest. Urobte si s ňou dobre a vychutnajte si dotyk jej hebkého silikónu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzam Na pery 19ml

    Výživný balzam s rakytníkom rešetlákovým pomáha chrániť a starať sa o pokožku pier a popraskaných ústnych kútikov. Regeneruje, upokojuje a zvláčňuje pery vo všetkých ročných obdobiach.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle - Masážna sviečka 35g

    Vzplanutie túžby! Masážna sviečka z rastlinných olejov prevonia izbu a navodí intímnu atmosféru. Užite si teplé svetlo a príjemne hrejúci olej bez popálenín. Olej sa rozpúšťa pri nižšom stupni ako bežné sviečky.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Touché Massage Glove - Masážna rukavica

    Rozmaznávajte svojho partnera s touto jedinečnou masážnou rukavicou od Touché. Rukavica bola vytvorená tak, aby zmyselne stimulovala celé telo. Uvoľnite sa a užívajte si príjemný pocit vzrušenia.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 657

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.