×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 161 až 192 z celkom 661

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Saloos Vanilla - Bio telový a masážny olej 50ml

    Výnimočný masážny olej určený na uvoľňujúcu a relaxačnú masáž.

     

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou mystickou vôňou? Vyskúšajte Magoog Indian Love Oil, ktorého vôňa vás očarí a prebudí vaše zmysly. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva, má číru farbu a obsah fľaštičky je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Granátové jablko - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Afrodiziakálne granátové jablko predstavuje ideu večnej mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Vychutnávajte si zmyselnosť! Táto úžasná masážna sviečka od Swede podporí romantickú atmosféru a pomôže vám nachystať tú najlepšiu predohru. Tvorí ju afrodiziakálny bylinný základ na báze prírodných voskov, masiel, olejov a extraktov. Nechýbajú ani jemne voňavé čisté esenciálne oleje. Zapáľte sviečku, oddajte sa omamnej vôni a vo chvíli, keď sa premení na olej doprajte svojej drahej polovičke jedinečnú hrejivú masáž.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento masážny olej s hrejivým efektom je hodvábne jemný, vašej pokožke bude príjemný a vaše svaly sa s ním nádherne uvoľnia. Navyše sa pohodlne dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude zbožňovať nielen váš klitoris, ale jej hlboké vibrácie si zamilujú aj vaše unavené svaly na celom tele. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Arganový olej 50ml

    Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami obsahuje nezvyčajne vysoké množstvo prírodného vitamínu E, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento olej je ideálny na masáže telo na telo, je hodvábne hebký a príjemný a vy si s ním vychutnáte neuveriteľné uvoľnenie svalov na celom tele. Pohodlne sa dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litry lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité balzam 100% bambucké maslo 19ml

    Bambucké maslo Karité pokožku dokonale hydratuje a prináša jej okamžitú regeneráciu. Pravidelné, každodenné používanie masla pomáha udržať obranyschopnosť, pružnosť a vláčnosť pokožky.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou lahodnej kávy. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj malinká vibračná hlavica, ktorá vám pomôže uvoľniť od bolesti krku, ramien chrbta a ďalších miest. Zároveň s ňou neváhajte potešiť aj svoje citlivé miesta.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Hroznový olej 125ml

    Je vhodný na prípravu masážnych a jemných regeneračných olejov. Odporúča sa na normálnu a mastnejšiu pokožku, do ktorej sa dobre vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Objavte svet vzrušujúcich a zmyselných dotykov s Nuru masážnymi olejmi. Nuru Sensual je obohatený o tie najlepšie morské riasy, hroznový extrakt a ylang ylang. Užijete si s ním intenzívnu relaxáciu a zároveň svojej pleti doprajete hydratujúcu starostlivosť. Vyskúšajte erotickú masáž a uvidíte, že je to tá najlepšia predohra všetkých čias!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Táto masážna hlavica vám pomôže zmierniť svalovú stuhnutosť, zvýšiť krvný tlak a zlepšiť celkové zdravie mäkkých tkanív tela. A viete čo? Poteší s ňou aj tie najcitlivejšie miesta na vašom telu. Vyniká inovatívnou technológiou, vďaka ktorej vám ponúkne až 12000 otáčok za minútu, budete sa cítiť ako v rukách skúseného maséra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Nuru 1000ml

    Nuru masážny gél od nemeckej značky Eros. Nuru masáž je jedinečný zážitok, pri ktorom sa dokopy spoja všetky vaše zmysly a nebudú to iba ruky, ale celé vaše telo, ktorým partnerovi poskytnete potešenie tak vysoké, že ho ani nie je možné popísať... to jednoducho musíte zažiť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Všestranné vzrušenie kedykoľvek si spomeniete! Táto prekrásna ružová masážna hlavica vás očarí 9 vibračnými rytmami a 3 intenzitami. Z jednej strany ju môžete použiť na príjemnú stimuláciu kdekoľvek na tele a zo strany druhej s ňou môžete preniknúť do vagíny a nechať sa potešiť zmyselnou funkciou zahrievania. A ak sa najradšej hráte v kúpeľni, tak o dôvod viac, prečo si túto hračku zaobstarať, je totiž vodotesná.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Nuru 5000ml

    Nuru masážny gél od nemeckej značky Eros. Nuru masáž je jedinečný zážitok, pri ktorom sa dokopy spoja všetky vaše zmysly a nebudú to iba ruky, ale celé vaše telo, ktorým partnerovi poskytnete potešenie tak vysoké, že ho ani nie je možné popísať... to jednoducho musíte zažiť.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Snívate o nekonečne slastnom potešení? Ponorte sa doň s týmto novým nádherne voňajúcim gélom s trojitým účinkom. Je hydratačný, lubrikačný a harmonický, a to vďaka vôni orientálneho korenia. Je ideálny na zmyselné masáže celého tela a skvelým pomocníkom bude aj na milovanie či chvíle sebalásky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Grande Wand Green

    Elegantná, ale tiež neuveriteľne silná! Táto masážna hlavica Grande Wand od You2Toys vás uchváti svojou pomerne veľkou veľkosťou a luxusným dizajnom. Jej extra výkonné vibrácie sú perfektné pre erotickú stimuláciu, ale aj uvoľnenie svalov po celom tele. Vibrácie sú sústredené do hlavy na pružnom krku av rukoväti sú sotva viditeľné. Vyberte si z 5 vibračných režimov o 7 intenzitách pre tie najkrajšie vzrušujúce alebo uvoľňujúce zážitky.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Snívate o elegantnej masážnej hlavici s ohromujúcimi silnými vibráciami? Táto pôvabná hračka vás priamo nadchne! Ponúkne vám hneď 3 rýchlosti vibrácií a intenzívnu pulzujúcu funkciu. Jej ergonomicky zakrivený tvar bude počúvať vaše telo a kvalitné ABS v kombinácii s jemným silikónom vám zabezpečí maximálne pohodlie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil 50ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Trebárs tento masážny olej s omamnou vôňou kokosu a úžasnou schopnosťou vzrušujúceho zahriatia. Fúkajte a bozkávajte!

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Mojito - Bio telový a masážny olej 50ml

    Olej s osviežujúcou vôňou je vhodný na každodenné ošetrenie pokožky tela po kúpeli namiesto telového mlieka, i na povzbudzujúcu masáž.

     

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou tropického passion fruit. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 661

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.