×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vtipné darčeky

Položky 193 až 224 z celkom 268

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Lovers Cups Red-White

    Milujete vecičky, z ktorých srší láska? Tieto hrnčeky sú nielen skvelé na čaj alebo kávu, ale tiež sú láskou samotnou! Ich červeno-biele prevedenie ocení každý zamilovaný pár a tvar srdiečka priamo evokuje romantiku. Uvarte si do nich obľúbený horúci nápoj, s každým dúškom sa budete cítiť ako vo vlastnom malom raji plnom lásky a nehy.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

    V párty hre Párty Alias Mládeži neprístupno budete svojim spoluhráčom z tímu vysvetľovať slová, ktoré vás zaručene prinútia sa červenať. Ako by ste popísali napríklad romantické milovanie, kričanie slastí alebo rozhoďnožku?

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex Timer Hourglass

    Čas je často to najvzácnejšie, čo máme a nikdy nie je zlé si ho dopriať a spomaliť. A platí to aj pri vášnivých okamihoch, pri ktorých vašou tajnou zbraňou budú tieto presýpacie hodiny. Ich elegantné klasické prevedenie bude odpočítavať každú sekundu vášho vzrušenia, odľahčí atmosféru, zbaví vás napätia a vo finále vás určite pobaví.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Small Penis Baby Bottle 360ml

    Správa sa váš náprotivok ako dieťa? Alebo dokonca ako dojča? V tom prípade by sa mu/jej určite hodila táto dojčenská fľaša v tvare penisu s objemom 360 ml. Je skvelá ako darček, pretože obsahuje aj priestor pre vaše osobité venovanie. Či už ju vezmete na rozlúčku so slobodou alebo akúkoľvek inú párty, rozhodne vzbudí veľa pozdvihnutia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series BDSM Teddy Bear Keychain

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tím, kto vám hovorí z duše? Či už ho budete nosiť na kľúčoch alebo na taške, kochať sa jeho vzhľadom budete za všetkých okolností. Má hebký kožíšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Her Strawberry & Sparkling Wine

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos EDDY The BDSM Teddy

    Medvedíky z plyšu nie sú nič pre vás? A čo kožený BDSM medvedík, z toho by sa vám ľajtka zapálili? Tento provokatívny a zvodný medvedík sa vo vašej fetiš zbierke bude rozhodne vynímať! Je vyrobený z vysoko kvalitnej pravej čiernej kože a vďaka svojej XL veľkosti sa rád pridá k vašim BDSM radovánkam. Alebo si ho radšej vystavíte v posteli alebo na poličke? Ako chcete!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Penis Eyemask

    Vezmete si túto masku na cestovanie do lietadla? To bude vyžadovať odvahu! Ale nosiť ju samozrejme aj na doma alebo ju nasadiť svojmu náprotivku a kochať sa pohľadom na plyšový penis medzi jeho/jej očami. V neposlednom rade je táto maska skvelá aj ako srandovný darček alebo doplnok k rôznych hrám „naslepo“ pri rozlúčkach so slobodou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Strip or Tease English Version

    Uvoľnite sa a pustite von svojho vnútorného vášnivého boha či bohyňu! S touto erotikou nabitou hrou to pôjde samo. Objavíte umenie vyzliekania a škádlení, spoznáte užitočné tipy a objavíte, ako vybrať hudbu, oblečenie a osvetlenie. Zdokonaľte sa vo svojej erotickosti a lepšie spoznajte svoje vášnivé ja.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Gagged Teddy Bear Keychain

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tým, kto vám hovorí z duše? Či už ho budete nosiť na kľúčoch alebo na taške, kochať sa jeho vzhľadom budete za všetkých okolností. Má hebký kožúšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Sexy Santa Says English Version

    Súhlasíte s tvrdením, že sex a Vianoce k sebe neodmysliteľne patria? Jedine s touto hrou budú vaše Vianoce poriadne nezbedné a zmyselné. Budete hrať role, užívať si nezabudnuteľné predohry, maznať sa aj sa divoko milovať. Pripravte sa na to, že Sexy Santa po vás bude chcieť veci ako „sať jeho severný pól“!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Booze Implants

    Chystáte sa na miesto, kam by ste si rada prepašovali alkohol, ale neviete ako na to? Schovajte si ho tam, kam sa síce občas niekto pozrie, ale dotknúť sa neodváži! Tieto praktické a zábavné „fľaštičky“ majú objem až 118 ml a pohodlne sa zmestia do akejkoľvek podprsenky. Využite vaše vnad a urobte si z nich skrýše pre svoje obľúbené nápoje!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Adventurous Sex Card Game English Version

    Zažívate dobrodružný sex? Pokiaľ nie, tak nečakajte a nechajte sa inšpirovať týmito kartičkami. Predvádzajú sexuálne polohy na neobvyklých miestach a rozhodne do vášho sexuálneho života prinesú dávku dobrodružnej vášne.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Silly Willy 12pcs

    Rozkošné maličké dildíčka od Addiction! Majú zábavné farby a dĺžku iba 8,4 cm. V balení ich nájdete hneď 12 a ani jednému z nich nechýba extrémne silná prísavka. Vyrobené sú z hebkého silikónového materiálu a vašu dušu určite uhranie ich realistické prevedenie. Ktorú z 3 farieb si obľúbite najviac?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Penis Plushie 100cm

    Mäkký penis často nebýva v posteli veľmi žiadaným tovarom, ale vždy sú výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. V tomto prípade je to Plushie, mäkký a príjemný plyšový penis s roztomilým úsmevom na perách a miloučkým výrazom. Bude na vás vždy verne čakať, kým sa k nemu láskyplne nepritúlite a nezaspíte v spoločnom objatí. Neodolávajte zbytočne dlho, Plushie sa v našom sklade veľmi neohrieva, tak aby potom už nebolo neskoro…

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bondage Bearz Bound Up Billy

    Kto hovorí, že plyšové hračky sú len pre deti, ten ešte nevidel bondage medvedíka s lanami v štýle Shibari! Volá sa Billy, je submisívny, má masku na očiach a vôbec netuší, aké mučenie a škádlení ho v najbližších chvíľach čaká. Nechajte sa uchvátiť jeho roztomilosťou a extrémnou maznavosťou!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mluvící dálkový ovladač Ovládej ženu

    Hľadáte zábavný darček pre niekoho, koho vnímate ako podpantofláka a chceli by ste mu dodať odvahu si doma trošku dupnúť? Tento hovoriaci ovládač bude zaň diktovať jeho požiadavky jeho žene, má viac ako 30 funkcií. Nezabudnite, že obaja v páre musia mať zmysel pre humor alebo to zle dopadne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Dokonalý pár

    Partnerská hra Dokonalý pár nielen pre dvoch otestuje, ako veľmi poznáte svoj milovaný náprotivok. Hru môžete hrať sami s partnerkou či partnerom, ale aj s inými pármi.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Her Chocolate

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lust! Board Game English Version

    Máte chuť romanticky vašu párovú skúmať intimitu? V tejto hre sa budete figúrkou pohybovať po hracej ploche a objavovať možnosť vášnivej predohry. Vykonštruujte si spoločne sexuálnu fantáziu, ktorú potom premeníte na skutočnosť!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow with Sequins Heart

    Hľadáte láskyplný darček, ktorým zaručene svojej drahej polovičke urobíte radosť? Darujte tento vankúšik s dvojfarebnými flitrami! Efekt otáčania flitrov vám pomôže vytvoriť nápis či obrázok, ktorým dáte najavo, čo cítite? A tie pôvabné farby! Ružovo-strieborné prevedenie je jednoducho prekrásne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Sexy Apron

    Každý má niekoho, na koho si spomenie, keď vidí túto zásteru! Kto je „ten váš alebo vaša“? A nebude mať v najbližšom čase potrebné narodeniny? Táto zástera je totiž ideálna ako srandovný darček pre niekoho, kto má taký ten sexy zmysel pre humor.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood I Love Boobs Mug White

    Na koho si ako prvý spomeniete, keď sa pozriete na tento hrnček? Každý poznáme niekoho takého, pre koho je ako stvorený! Chcete mu/ju urobiť radosť? Tento keramický hrnček s jasným statementom v kartóne sa skvele hodí ako darček!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Giant Breast Baby Bottle 1200ml

    Správa sa váš náprotivok ako dieťa? Alebo dokonca ako dojča? V tom prípade by sa mu/jej určite hodila táto dojčenská fľaša v tvare prsia s objemom 750 ml. Je skvelá ako darček a či už ju vezmete na rozlúčku so slobodou alebo akúkoľvek inú párty, rozhodne vzbudí veľa pozdvihnutia!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's Fool Around! Card Game English Version

    Máte chuť byť výstredná a radi zdieľate romantiku? Táto kartová hra je určená pre dvoch hráčov alebo pre početnú skupinu priateľov bez zábran. Pozvite tých najlepších kamarátov a vzájomne sa odviažte k sexi akciám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong for Him Strawberry & Sparkling Wine

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Glowing Penis Shot Pink

    Máte pocit, že penisov na rozlúčke so slobodou nie je nikdy dosť? A čo panáky? Tento má nielen zábavný tvar prirodzenia, ale aj po nasvietení úžasne žiari v tme. Tak do neho nalejte obľúbený nápoj a pripite si na zdravie!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Booty Inspector Badge

    Bol vždy váš sen stať sa oficiálnym vyšetrovateľom/vyšetrovateľkou zadočku? Splňte si ho a zahrajte si hru na zadkového inšpektora/inšpektorku s týmto autentickým odznakom. Alebo odznak darujte niekomu, o kom viete, že zadočky sú jeho/jej najväčšou vášňou a pasujte ho/ju tým na experta/ku!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Giant Penis Baby Bottle 1200ml

    Správa sa váš náprotivok ako dieťa? Alebo dokonca ako dojča? V tom prípade by sa mu/jej určite hodila táto dojčenská fľaša v tvare penisu s objemom 1200 ml. Je skvelá ako darček, pretože obsahuje aj priestor pre vaše osobité venovanie. Či už ju vezmete na rozlúčku so slobodou alebo akúkoľvek inú párty, rozhodne vzbudí veľa pozdvihnutia!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mluvící dálkový ovladač Ovládej muže

    Hľadáte zábavný darček pre niekoho, koho vnímate ako podpantofláka a chceli by ste mu dodať odvahu si doma trošku dupnúť? Tento hovoriaci ovládač bude zaň diktovať jeho požiadavky jeho žene, má viac ako 30 funkcií. Nezabudnite, že obaja v páre musia mať zmysel pre humor alebo to zle dopadne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Nude Grape Apron

    Každý má niekoho, na koho si spomenie, keď vidí túto zásteru! Kto je „ten váš alebo vaša“? A nebude mať v najbližšom čase potrebné narodeniny? Táto zástera je totiž ideálna ako srandovný darček pre niekoho, kto má taký ten sexy zmysel pre humor.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Sado Bib Apron

    Hľadáte vtipný darček pre niekoho, kto sa netají svojou vášňou pre BDSM? Darujte mu tento srandovný podbradník, do ktorého si bude môcť utierať svoje sliny zakaždým, keď sa mu začnú v ústach zbiehať pri pohľade na jeho obľúbené fetiše!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 268

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.