×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vtipné darčeky

Položky 161 až 192 z celkom 268

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Orion House Slippers Boobie Skin

    Mäkučké, teplé a hlavne sexy papučky pre všetkých milovníkov pŕs. Dajte svojej drahej polovičke originálny darček, ktorý mu bude pripomínať nielen vašu osobnosť, ale predovšetkým vaše prsia! Zároveň aj príjemne zahrejú.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions IOU Fetish English Version

    Chcete trochu posunúť hranice, čo sa týka vášho párového milostného života? Vyskúšajte túto hru! Podmienkou je, aby ste mali radi tresty, výprask a napríklad aj latex alebo zväzovanie. Hra IOU Festish zamáva s vašim chtíčom aj fantáziami!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Sex Marks The Spot English Version

    Erotická zábava začína práve vo chvíli, keď so svojím náprotivkom pretekáte o erotickú fantáziu. Rozložte túto nezbednú mapu potešenia a hranie prispôsobte svojim túžbam. Súčasťou sú aj kartičky Sex It Up s ktorými zvyšujete stávky aj teplotu v miestnosti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Thong & Nipple Covers Strawberry

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá a ozdoby na bradavky, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Domin8 Quickie Card Game English Version

    Ste pripravení na úplne nové zážitky? Táto hra obsahuje 24 úplne nových scenárov a iba kocka má moc rozhodnúť o tom, akú fantáziu si splníte. Tak si hoďte a ponorte sa do hier plných submisivity a dominancie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Prozraď mi karetní hra 2. vydání

    Ako zmysluplne tráviť čas vo dvojici? Ako zlepšiť komunikáciu vo vzťahu? Ako sa čo najlepšie spoznať? Konverzačná hra Prezraď mi pre páry je odpoveďou na všetky tieto otázky. Prezraď mi totiž funguje ako zábava aj komunikačný pomocník

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck Dice English Version

    Hoďte si kockami a objavujte sa vzájomne. Kocky sa hrajú v páre a vždy vám určia časť tela a aktivitu, ktorú musíte urobiť. Hráči sa striedajú a hra pokračuje, kým niekto nehodí „víťazný hod“, kedy následne tento hráč či hráčka hádže špeciálnou striebornou kockou a vyberie víťaznú sexuálnu polohu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lesbian Sex! Card Game English Version

    Hľadáte inšpiráciu pre vaše sexi lesbické hrátky? Vyskúšajte tieto kartičky, ktoré vás budú inšpirovať čo sa predohry aj sexuálnych polôh týka. Objavujte, skúmajte a vzrušujte sa!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Heart Mini English Version

    Mini verzia obľúbenej srdiečkovej hry s erotickými úlohami a výzvami! Pripravte sa na 21 zmyselných dobrodružstiev a použite Erotic Heart ako sexy spestrenie všedných dní. Zmyselná spontánnosť dokáže totiž premeniť obyčajný večer na žiaru vzrušujúcich dobrodružstvo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Succulent Willie Lollipop 35g Display 24 pcs

    Originálny darček, sladké ružové lízatko v tvare penisu s mašličkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bondage Bearz Charlie Chains

    Kto hovorí, že plyšové hračky sú len pre deti, ten ešte nevidel bondage medvedíka s putami, obojkom a reťazami. Volá sa Charlie, je submisívna a vďaka svojej výstroji je priamo nachystaný na BDSM dobrodružstve. Nechajte sa uchvátiť jeho roztomilosťou a extrémnou maznavosťou!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Kinky BDSM Dice English Version

    Kocky sú hodené, aby rozhodli o vašom osude, aká sexuálna poloha a BDSM akcia vás čaká. Nechajte kocky nech v kombinácii s vašou fantáziou okorení váš sexuálny život, pretože nie je nič horšie ako nuda a stereotyp!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Foreplay in a Row English Version

    Predohra je extrémne dôležitá, súhlasíte? Užite si ju s touto hrou, ktorá spočíva v tom, že každý z hráčov má 42 žetónov a ich pomocou zostavuje návrh na predohru. Kto vyhrá, toho scenára na žetónoch sa stanú skutočnosťou!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Hra o manželství Deluxe

    Partnerská hra pre dvoch Hra o manželstve Deluxe vnesie vášeň a iskru do každého vzťahu, nielen manželského.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Kinky Heart English Version

    Chcete skúsiť niečo nové a ste vy, aj váš náprotivok (nezáleží na pohlaví) otvorení vyskúšať nejaké sexperimenty? Tak uchopte pinzetu a šup s ruličkou do rúčky! Čo tam asi bude? Naplníte svoju tajnú fantáziu alebo objavíte niečo úplne nové? Choďte až za svoje existujúce hranice a prežite spoločne niečo viac. Ale pozor, bude to trochu kinky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Gay Sex! Card Game English Version

    Hľadáte inšpiráciu pre vaše sexi gay hrátky? Vyskúšajte tieto kartičky, ktoré vás budú inšpirovať čo sa predohry aj sexuálnych polôh týka. Objavujte, skúmajte a vzrušujte sa!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bondage Bearz Sal The Slave

    Kto hovorí, že plyšové hračky sú len pre deti, ten ešte nevidel bondage medvedíka s putami, kapucňou a výstrednou bielizňou. Volá sa Sal, je submisívny a nemôže sa dočkať, až poslúži svojmu pánovi či pani. Nechajte sa uchvátiť jeho roztomilosťou a extrémnou maznavosťou!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Heart Full of Foreplay English Version

    Je vaše srdce plné lásky a tešíte sa na predohru? Toto srdce tiež! Je plné stovky nápadov, ako vyzdvihnúť vašu predohru do nových výšin. Razom bude ešte viac vzrušujúcejšia, zmyselná a zanecháva vás hladným po hlavnom chode. Nie je tajomstvo, že taká sexi predohra je viac ako dôležitá, tak si ju spestrite stovkou vášnivých nápadov a typov v krabičke v tvare srdca.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ring for Beer

    Pivo ako na zavolanú? S týmto zvončekom budete cinkaním žiadať o ďalšiu rundu! Je perfektný pre každú párty, večierok alebo pre chvíle, kedy potrebujete zažiť trochu pivnej zábavy. Hodí sa ako vtipný darček pre všetkých pivárov a pivárky!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Secret Levels Game English Version

    Hrajte o tie najlepšie odmeny! Táto hra sa skladá z 3 guľatých plechoviek s rôznymi úrovňami intenzity. Prvý z nich sa nesie na vlne zvádzania, druhá už je o niečo intenzívnejšia a vášnivejšia a tretia predstavuje fantasy a BDSM jazdu.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Secret Play Edible Thong for Him Chocolate

    Chcete do svojho vzťahu priniesť trochu inú vzrušujúcu zábavu? Klasická erotická bielizeň vás už unavuje? Vyskúšajte tieto lahodné jedlá tangá, ktoré si vychutnáte do posledného sústa! Prepojte úžasnú chuť a sexi potešenie a nachystajte si tak nezabudnuteľný sladký zážitok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diverty Sex Small Breast Baby Bottle 360ml

    Správa sa váš náprotivok ako dieťa? Alebo dokonca ako dojča? V tom prípade by sa mu/jej určite hodila táto dojčenská fľaša v tvare prsia s objemom 360 ml. Je skvelá ako darček a či už ju vezmete na rozlúčku so slobodou alebo akúkoľvek inú párty, rozhodne vzbudí veľa pozdvihnutia!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Penis Plushie 60cm

    Mäkký penis často nebýva v posteli veľmi žiadaným tovarom, ale vždy sú výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. V tomto prípade je to Plushie, mäkký a príjemný plyšový penis s roztomilým úsmevom na perách a milučkým výrazom. Bude na vás vždy verne čakať, kým sa k nemu láskyplne nepritúlite a nezaspíte v spoločnom objatí. Neodolávajte zbytočne dlho, Plushie sa v našom sklade veľmi neohrieva, tak aby potom už nebolo pozd...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Sexpert English Version

    Myslíte si, že toho o láske a sexe viete viac ako ostatní a považujete sa za sexperta či sexpertku? No uvidíme, ako na tom ste. Zahrajte si provokatívnu hru v štýle kvízu o sexualite a láske a otestujte svoje sexuálne znalosti. Otázky sú rozmanité a prekvapivé, trúfnete si?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Open Hearted Speed Dating English Version

    Nezáleží na tom, či vás ešte len čaká prvé rande alebo už máte veľa skúseností, zoznamovanie je vždy vzrušujúce. Ako začať konverzáciu? Ako sa cítiť uvoľnene? Na čo sa opýtať? Toto všetko a oveľa viac vám pomôže objaviť táto kartová hra!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Erotic Heart English Version

    Je vaše srdce plné lásky a vášne? Toto srdce tiež! Je plné stovky erotických výziev , ktoré bude radosť plniť! Lákavá hra pre oboch partnerov, ktorá vás bude nielen neskutočne baviť , ale aj vzrušovať . Tak sa chopte pinzety a vytiahnite si papierovú ruličku . A čo potom? Môže to byť hravé zvádzanie, lákavá predohra alebo odvážna erotická úloha!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Kama Sutra Heart English Version

    Vzrušujúce senzácia pre vás a vášho partnera! Toto krásne srdiečko v sebe ukrýva 69 ruličiek do rúčky. Vy si potom vezmete pinzetu a jednu z nich si vytiahnete. Tá potom určí, aká erotická poloha vás dnes čaká. Bude to niečo láskyplné alebo skôr sexy a vášnivé? Vyskúšajte všetky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Headband Dicks

    Rozkošná, zábavná a neprehliadnuteľná, taká je táto ružová čelenka s páperím a penismi! Hodí sa na rozlúčky so slobodou, párty a pri troche odvahy aj na bežné nosenie. Zároveň je perfektný ako zábavný darček a skvele sa hodí aj na tancovanie, kedy sa budú penisy na pružinkách pohupovať do rytmu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler Red Captain Chains

    Stelesnenie vašej túžby! Toto malé nadržané šteňa je na tom rovnako ako vy. Miluje BDSM, a ešte viac fetišistické doplnky, bez ktorých sa jednoducho nedá hrať. Volá sa Captain Chains, má putá, obojok, masku a retiazky. Je divoký, ale vy ho skrotíte!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Hra o manželství

    Ako dobre poznáte svojho partnera či partnerku? Aké obľúbené jedlo má rád alebo rada? Aké sú jeho a jej tajné sny? Hra o manželstve vám prináša dokopy 600 otázok, vrátane vtipného kreslenia. Otázky sú rozdelené do troch kategórií. Pomocou otázok zahrievacích, zákerných a otázok na telo zistíte, ako dobre sa poznáte a po čom vaša drahá „polovica“ túži. Cieľom hry je odpovedať na otázky tak, ako odpovie váš náprotivok na otázku a zároveň sa v odpovediach zhodnúť. Nejde o to, za každú cenu vyhrať, ale užiť si príjemnú zábavu. Napriek tomu na víťaza čaká potom zaslúžená odmena!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Rope Teddy Bear Keychain

    Hľadáte darček pre niekoho, kto milujete bondage? Tento malý BDSM medvedík nemá konkurenciu! Je zviazaný, má na očiach masku a je to perfektný spoločník na kľúče, tašku alebo kancelársky stôl. Predstavuje ten najroztomilejší spôsob, ako dať najavo vaše sexi túžby.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Scratch & Sex Gay English Version

    Tiež milujete stieracie žreby a to napätie, ktoré prinášajú? Teraz si pri ich stieraní môžete užiť aj trochu vzrušenia! Tento žreb totiž skrýva rôzne polohy, ktoré určite so svojim partnerom túžite objavovať. Je to jednoduché a zároveň veľmi efektívne a nápadité spestrenie večera, tak si ho nenechajte ujsť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 268

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.