×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šaty

Položky 161 až 192 z celkom 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Beauty Night Diana Dress Black

    Sexi minišaty z pružného materiálu mäkkého a príjemného na dotyk. Predná strana má hlboký výstrih zdobený pruhmi. Zadný diel šiat má po celej dĺžke ozdobný zips. Nezabudnite si k nim obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Karen Dress Black

    Milujete módu? Tak to iste viete, že veľkým hitom sú asymetrické strihy. Presne taký strih majú aj tieto pôvabné a sexi šaty od Anais. Zvýraznia vašu siluetu, podporia váš sex-appeal a vďaka príjemnému materiálu vám doprajú aj pohodlné nosenie, tak si to nechajte páčiť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Lexi Dress Black

    Chcete prilákať pozornosť len a len na seba? Tieto vyzývavé šaty vám s tým pomôžu! Ušité sú z lesklého materiálu, ktorý pripomína latex a jemného priehľadného tylového materiálu. Zadný strieborný kovový zips je zvodný a praktický zároveň av balení nájdete aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Gracie Dress Black

    Milujete luxusnú sexi bielizeň? Táto elegantná košieľka od Beauty Night vás ohromí! Čipkové časti sú neuveriteľne elegantné a zmyselné a strih košieľky určite určite zvýrazní vaše prednosti. Čaká vás špeciálna príležitosť? Tak nezabudnite, že také chvíľky si vyžadujú špeciálnu bielizeň ako je to, ktoré si práve prezeráte!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Fantasy Fishnet Sparkling Dress with Rhinestones 2718618 Black

    Ako žiarivá jasná hviezda na tmavej oblohe! Presne tak sa budete cítiť v týchto iskrivých šatách od Cottelli Fantasy. Ušité sú z jemnej a príjemnej sieťoviny, ktorá je posiata trblietavými kamienkami. Šaty zdobia vzor lístočkov a zaväzujú sa na chrbte a tiež za krkom.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Lingerie Dress 2717670 Black

    Hľadáte sexy šatôčky, ktoré by zdôraznili vašu postavu, a vyzerali by ste v nich elegantne a zmyselne? Vyskúšajte tieto, ktoré nádherne priľnú k vašej postave a krajkovo zdobené sieťovinou z prednej časti prilákajú pozornosť. Sú báječne pružné, takže sa prispôsobia, ako bude potrebné, aby ste sa v nich cítili dobre. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Juicy Poison Black

    Chcete si omotať svoju drahú polovičku okolo prsta? Stačiť vám na to budú tieto nebezpečne zvodné pružné šaty. Perfektne vám obopnú a dierkovaný vzor zvýraznia vaše krivky. Okrúhly výstrih tvorí lichotivý dekolt a zadné výrezy zas pôvabný chrbát. Krátky strih rozhodne púta pozornosť. Tak poďte do nich a buďte neodolateľná!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pink Lipstick Can't Commit Dress Red

    Chcete hoci za hviezdu? Venujte pozornosť tomuto modelu! Tieto šaty dômyselného sexy strihu prilákajú pozornosť k vášmu telu vďaka strategicky umiestneným moderným prestrihom. Šaty vám vezmú slová z úst a budú hovoriť za vás, užite si ten pocit!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Sexy Siren Dress Black

    Chcete byť stredobodom pozornosti? V týchto šatách s dlhým rukávom stúpne vaše sebavedomie i rešpekt! Sú lesklé a majú zips z prednej časti. Ich materiál je sexi, ale zároveň tiež príjemný na nosenie. Budete ich radšej nosiť zapnuté, alebo odhalíte výstrih?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Seamless Net And Lace Dress 86064 Black

    Takéto dômyselné šaty tu ešte neboli! Z prednej strany kombinujú sieťku a čipku, ale tá zadná strana ... ach ... Zvýraznite svoj zadoček a očarte svoju polovičku tak, že bude na pokraji šialenstva. Tieto šatôčky nie sú pre hanblivky!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Flame on the Rock Black

    Ste pripravená na horúci večer? V týchto mini šatách toto totiž inak nepôjde. Majú elegantnú čiernu farbu a pohrajú sa s vašimi krivkami tak, že v nich budete vyzerať diabolsky sexy! Prekrížené popruhy z prednej aj zadnej strany vytvárajú lichotivý a zmyselný vzhľad a geometrický vzor je super cool.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Mini Dress with G-String 8316 Black

    Aj tá najvšednejšia noc sa môže stať tou najviac vášnivou nocou vo vašom živote, ak si oblečiete tieto prekrásne šaty a tangá od Leg Avenue. Kvalitná čipková látka vás príjemne obopne a zvýrazní vašu siluetu. Kombinácia tenkých ramienok a šnurovačky vo výstrihu ešte viac podčiarkuje sexy dojem a už teraz je jasné, že v tomto kúsku budete zvodnou hviezdou za každú cenu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Harlo Dress Blue

    Chcete byť stredobodom pozornosti? Oblečte si tieto iskrivo modré mini šaty s asymetrickým strihom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Ich materiál je pôvabný na pohľad a príjemný na dotyk, takže zaručuje pohodlné nosenie. Netradičný strih povzbudí vaše zmysly a vy sa budete cítiť žensky a zvodne.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Powerwetlook & Delicate Strech Tulle Dress 2718588 Black

    Chcete sa cítiť zvodne a výnimočne? Oblečte si tieto šaty exkluzívneho vzhľadu. Sú super priliehavé, krátke a majú dlhé rukávy. Tvorí ich kombinácia powerwetlook materiál a pružného tylu s jemným vzorom. Šaty sú pekne mäkké, a hoci vás obopnúť, sú pružné a komfortné na nosenie.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Paloma Dress & Thong Black

    Pôvabná lesklá saténová košieľka s dokonalým výstrihom, ktorý opticky predĺži vašu šiju. Jemné krajkové detaily v dekolte a na bokoch podporia vašu zvodnosť a kvalitný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku. V tejto košieľke bude každé spanie do postele stáť za to!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pink Lipstick Cut My Life Into Pieces Dress Pink

    Šaty s perfektným strihom, ktorý budete milovať! Či už do spálne, do klubu alebo na špeciálne sexi rande, tieto šaty vás dostanú do stredu pozornosti za všetkých okolností. Majú dlhý rukáv, výstrih v oblasti pásu a odhaľujú celé jedno rameno, sú absolútne moderné a taktiež príjemné na nosenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive D609 Dress Black

    Zmyselná a horúca verzia malých čiernych šiat! Tvorí ich príjemne pružný materiál, ktorý podčiarkne vaše prednosti a prispôsobí sa vašej postave. Geometrické vzory sú pútavé na pohľad a čierne linky pridávajú šatám na elegancii. Sú tou najlepšou voľbou pre sexi večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Aurora Semi-transparent Mini Dress Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si tieto nádherné a zvodné neónové mini šaty! Ušité sú z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale sú tiež úplne komfortné na nosenie! Nastavte si predné riasenie podľa toho, ako veľmi mini ich chcete alebo nechcete mať, aby ste sa cítila skvele a sebavedome!

    18,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Leg Avenue Mini Dress with G-String 8316 Red

    Aj tá najvšednejšia noc sa môže stať tou najviac vášnivou nocou vo vašom živote, ak si oblečiete tieto prekrásne šaty a tangá od Leg Avenue. Kvalitná čipková látka vás príjemne obopne a zvýrazní vašu siluetu. Kombinácia tenkých ramienok a šnurovačky vo výstrihu ešte viac podčiarkuje sexy dojem a už teraz je jasné, že v tomto kúsku budete svôdnou hviezdou za každú cenu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Mesh & Ribbon Look Short Dress with Thong 2718600 Black

    Extravagantná sexy sieťovina a zvodne odhalené ramená! Cieľom týchto šiat je prebudiť fantáziu a nažhaviť atmosféru. Možno sa vám tomu teraz nechce veriť, ale sú extrémne pohodlné a príjemné na nosenie, pretože sú super pružné. V balení nájdete aj malé krajkové tangá, tak si ich nezabudnite k šatám obliecť.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Dress with String 2717948 Black

    Premýšľate, ako dať sexy spôsobom najavo svoje túžby a eleganciu? Oblečte si tieto jedinečne zvodné mini šaty. Na prvý pohľad sú úchvatne extravagantné, pretože ich tvoria rôzne vzory sieťoviny. Sú veľmi mäkké a pružné, takže taktiež pohodlné na nosenie. Pružné popruhy v dekolte a na chrbte tvoria pôvabné výrezy av balení nájdete aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive D607 Dress Black

    Divokosť týchto šiat nepozná medze! Predstavujú niečo medzi plážovým štýlom a nekonečným sexappealom. Váš ženský pôvab v nich bude žiariť. Kombinácia fenomenálnej čiernej, rozkošného strihu a okúzľujúceho výpletu je jednoducho neodolateľná.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Mini Dress with G-String 8316 White

    Aj tá najvšednejšia noc sa môže stať tou najviac vášnivou nocou vo vašom živote, ak si oblečiete tieto prekrásne šaty a tangá od Leg Avenue. Kvalitná čipková látka vás príjemne obopne a zvýrazní vašu siluetu. Kombinácia tenkých ramienok a šnurovačky vo výstrihu ešte viac podčiarkuje sexy dojem a už teraz je jasné, že v tomto kúsku budete svôdnou hviezdou za každú cenu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Anya Dress Black

    Chcete sa cítiť pohodlne a zároveň provokatívne sexy? Oblečte si tieto šaty na ramienka, ktoré sú ušité z vysoko pružnej a mäkkej priadze komfortnej na nosenie. Majú zaujímavý strih, ktorý upúta pozornosť a kvetinový motív na sexi sieťke nenechá nikoho chladným.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Mini Dress Floral Velvet with Delicate Transparency 2718286 Black

    Máte štýl? Pokiaľ áno, nemal by vám chýbať tento exkluzívny kúsok! Sú to krásne šaty zo žiarivo matného materiálu s efektívnou romantickou čipkou. Ich vzrušujúci dizajn podčiarkuje hlboký výstrih, ktorý dosahuje až k pupku a zároveň zmyselne odhaľuje celý chrbát. Dajte v nich najavo svoju zmyselnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pink Lipstick Cut My Life Into Pieces Dress Black

    Šaty s perfektným strihom, ktorý budete milovať! Či už do ložnice, do klubu alebo na špeciálne sexy rande, tieto šaty vás dostanú do stredu pozornosti za všetkých okolností. Majú dlhý rukáv, výstrih v oblasti pásu a odhaľujú celé jedno rameno, sú absolútne moderné a taktiež príjemné na nosenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive D239 Dress Black

    Chcete sa cítiť super horúco a zároveň príjemne a sebavedome? Oblečte si nádherné zvodné šaty s okrúhlym výstrihom na chrbte, odhalenými ramenami a mini dĺžkou. Hustá tkanina zo sieťoviny obopne vaše telo a zvýrazní ženské tvary, navyše geometrické tvary pridávajú šatám a teda aj vám na elegancii, tak si to nechajte páčiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Vivianty Dress

    Chcete sa cítiť sebavedome a sexi? Vyberte si toto zvodné šaty od Obsessive a váš sen sa stane skutočnosťou! Ich mimoriadne zmyselný strih zvýrazní vaše kúzlo a lesklý materiál podčiarkne tón vašej pleti. Strih šiat je šmrncovný a nabáda k erotickým hrátkam. Pohodlné zapínanie na chrbte a zaväzovaním za krkom zaručuje príjemné nosenie.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F283 Powerwetlook Mini-Dress with Low Back and Front Zipper

    Tak romantické a zároveň tak sexy! Tieto úchvatné minišaty tvoria nádherná čipka v kombinácii s lesklým materiálom. Čipkou sa pýši predovšetkým vo výstrihu, chrbát je totiž naopak celý odhalený. Majú tiež pôvabný spodný čipkový lem, paktický zips, perfektný strih a veľmi príjemný materiál.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pink Lipstick Can't Commit Dress Black

    Chcete byť za hviezdu? Venujte pozornosť tomuto modelu! Tieto šaty dômyselného sexi strihu prilákajú pozornosť k vášmu telu vďaka strategicky umiestneným moderným prestrihom. Šaty vám vezmú slová z úst a budú hovoriť za vás, užite si ten pocit!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Lavanya Mini Dress Black

    Extrémne elegantné, ale zároveň pikantné a zvodné minišaty z krásnej čipky. Skvelé aj ako tunika. Zapínajú sa na zadnej strane krku vo forme suchého zipsu av balení nájdete aj tangá.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Level Vinyl Dress Long Sleeve

    Šaty pre tie najdivokejšie noci! Sú úžasne priliehavé, takže zvýraznia vašu postavu a majú dlhý rukáv a limček a krúžok v prednej časti. Elastické pásiky na bokoch a tiež pútka vyzývajú k ďalším možnostiam, ako si v šatách užiť. Vychutnajte si ten pocit, keď ich budete mať na sebe, nebudete si ich chcieť dať dole.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.