×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish čierna

Položky 97 až 128 z celkom 1208

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Erotic Playset 1 With Handcuffs, Blind Mask & Flogger Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patrí sem aj táto erotická sada, ktorá predstavuje podmanivý súbor doplnkov na skúmanie hlbín potešenia. Nájdete v nej všetky základné kúsky: putá, masku na oči a bič!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings Crotchless Black

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom a milovníčkam latexu! Tieto legíny majú otvorený rozkrok, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich nebudete musieť ani dávať dole. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood - Maska na tvár

    Spandex 3-Hole Hood dokonale padnúca maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna. Vyrobené z jemnej tkaniny.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth BDSM Sex Bondage Set for Bed Q01-0001 Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoj náprotivok pripútali k posteli a trochu ho poškádlili! Okoreňte svoje hrátky zmyselnosťou, prebuďte všetky nervové zakončenia a budujte vzrušujúce očakávania.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit - Elektrostimulátor

    Mystim Pure Vibes je analógový zdroj určený na nekonečné objavovanie príjemných pocitov vyvolaných elektro-stimuláciou. Začnite u mäkkých výbojov, pokračujte cez rytmické pulzácie a explodujte pri zmyselnom silnom brnení.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Ktorý zips rozopnete ako prvý a ktorú časť tela tak ukážete? Bude to rozkrok alebo snáď prsia? Tento oblečok dokonale priľne k vášmu telu, obopne ho ako druhá koža a limček vám dodá sebavedomie. Splňte si svoje sny v tomto jedinečnom kúsku!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840634 Black

    Extrémne erotický a lesklý vzhľad! Tento sexi kúsok sa stane hviezdou vášho šatníka, zatiaľ čo vy sa v ňom stanete hviezdou spálne. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a vystaví prsia na obdiv, pretože ich orámuje kosticami a ramienkami v dekolte. Vzadu má zapínanie na háčiky a popruhy na podväzky sú nastaviteľné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Cami Suspender Black

    Chcete stať latexovou kráľovnou v centre všetkej pozornosti? V tomto sexy latexovom oblečení to ani nepôjde inak! Je nádherne priliehavý a padne vám ako druhá koža. Odhalené prsia sú super vzrušujúce a vyzývavé. 4 koncové podväzkové popruhy poslúžia na pripevnenie vašich obľúbených pančúch. Staňte sa v ňom v hviezdou fetiš párty alebo vlasťou spálne či mučiarne!

    229 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Gloves Black

    Predstavte si, ako si na ruke oblečiete tieto bezšvíkové latexové rukavice a budete sa dotýkať svojho náprotivku a realizovať svoje vysnívané a vytúžené BDSM scenáre. Páči sa vám to? Tak nie je na čo ďalej čakať! Latexové rukavice od Toylie majú perfektný anatomický strih a sú unisex. Hodí sa na rôzne príležitosti a určite sa stanú vašou obľúbeným kúskom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Absolútna nevyhnutnosť v šatníku každého milovníka či milovníčky latexu! Toto unisex latexové tričko s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom ľahko skombinujete s čímkoľvek. K vášmu telu priľne ako druhá koža, zvýrazní prednosti a podporí vaše fetiš túžby. Dajte v ňom najavo svoj postoj a chute!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Waist Cincher 2840685 Black

    Pre absolútne zvodnú siluetu! Tento korzet do pása od Black Level vyrobený z lesklého čierneho vinylu vytvorí extrémne zvodnú siluetu, pretože perfektne zvýrazní pás. Navyše dokonale padne, a to vďaka šnurovačke a zabudovaným kosticiam. Zips v prednej časti po celej dĺžke uľahčí obliekanie a vyzliekanie a kúsok vinylu pod šnurovaním zaistí, že nebude vidieť žiadna koža. Kombinujte ho alebo noste len tak!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Krátke latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si ešte zvodnejší výzor vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu chuť. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druhá sexy latexová koža! Tento zmyselný overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým zipsom, ktorý bude radosť rozpínať. Práve zips bude lákať pozornosť na vaše prednosti a podnecovať fantáziu. Podporte svoje túžby a vášne a oblečte si tento kúsok, v ktorom sa budete cítiť jednoducho skvele!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Full Length Gloves Black

    Ako zvýrazniť dráždivým spôsobom ruky? Oblečte si tieto úchvatné latexové rukavice a každý váš dotyk dostane úplne iný rozmer! Stanú sa skvostom vášho šatníka a vďaka ich všestrannosti ich využijete na rôzne príležitosti! Zvýraznite v nich svoje ruky, dlane a paže a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju oblečte na párty alebo len tak!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večerné šaty pre latexové parádnice! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodnú dlhú dĺžku a okrúhly výstrih z prednej i zadnej strany. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Ich elegantný štýl absolútne podčiarkne vaše túžby, postoje a vášne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Mask with Breathable Ball Gag Black

    Obmedzte niektoré zmysly a zvýraznite tie ostatné! S touto maskou zakryjete oči a ústa vyplníte priedušným štetcom. Jej nebezpečný vzhľad okamžite navodí tú správnu fetiš atmosféru a akékoľvek hrátky dostanú razom nový rozmer! Skúmajte svoje túžby a vášne, tempo si stanovujete sami!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

    Plug na e-stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z príjemného a pre telo bezpečného silikónu a je bipolárny. Nezabudnite, že tento produkt funguje len v kombinácii so zdrojom, ku ktorému je nutné ho pripojiť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set 089 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posunúť svoje hranice. Začnite u najmenšieho a postupne sa dostaňte až k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Queen Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator - Vibračný silikónový uretrálny dilatátor Čierna

    Čierny dilatátor so 7 úrovňami vibrácií od značky You2Toys. Vyrobený je z príjemného a predovšetkým flexibilného silikónu s polyuretánovým povlakom, ktorý je úplne hygienický a zaručí vám jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Batérie sú súčasťou balenia.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1208

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.