×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish čierna

Položky 129 až 160 z celkom 1205

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

    Plug na e-stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z príjemného a pre telo bezpečného silikónu a je bipolárny. Nezabudnite, že tento produkt funguje len v kombinácii so zdrojom, ku ktorému je nutné ho pripojiť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručne pletený kožený bič dlhý necelých 137 cm s nádhernou rukoväťou, ktorá je zdobená drobnými drahokamami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Mask with Cat Ears

    Posledná bodka pre váš vášnivý outfit! Maska mačky s očkami z vás urobí dokonalú cat woman a potom už bude len na vás, ako sa tejto role zmocníte. Príjemný materiál mokrého vzhľadu nebude vašej tvári na obtiaž, naopak, budete sa cítiť prirodzene a sexy.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večerné šaty pre latexové parádnice! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodnú dlhú dĺžku a okrúhly výstrih z prednej i zadnej strany. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Ich elegantný štýl absolútne podčiarkne vaše túžby, postoje a vášne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druhá sexy latexová koža! Tento zmyselný overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým zipsom, ktorý bude radosť rozpínať. Práve zips bude lákať pozornosť na vaše prednosti a podnecovať fantáziu. Podporte svoje túžby a vášne a oblečte si tento kúsok, v ktorom sa budete cítiť jednoducho skvele!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Milujete rozmanitosť v spálni? V tom prípade vás určite bude lákať vyskúšať tento análny kolík a bič v jednom! Na prvý pohľad robí nebezpečný a diabolský dojem a jedno je jasné už teraz - každý zážitok sa s ním stane nezabudnuteľným! Preskúmajte svet zmyselnosti a potešenia!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Ball Gag Black

    Zbožňujete neposlušné hrátky? Zbožňovať budete aj tento náhubok! Časť do úst je z príjemného silikónu a popruhy sú z vysoko kvalitnej kože s elegantným prešívaním. Vďaka 8 otvorom pre nastaviteľnú dĺžku pohodlne padne a bude príjemný aj pri dlhodobejšom nosení. Umlčte svoj ukričaný náprotivok!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Mask with Breathable Ball Gag Black

    Obmedzte niektoré zmysly a zvýraznite tie ostatné! S touto maskou zakryjete oči a ústa vyplníte priedušným štetcom. Jej nebezpečný vzhľad okamžite navodí tú správnu fetiš atmosféru a akékoľvek hrátky dostanú razom nový rozmer! Skúmajte svoje túžby a vášne, tempo si stanovujete sami!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Váš zadok nikdy nebol tak sexi, ako bude sexi v týchto nohavičkách z nádherne lesklého materiálu! Keď vás váš partner uvidí, pravdepodobne sa mu podlomia kolená! Zips pnúci sa cez rozkrok cez celé nohavičky doslova vyzýva k neposlušnosti, tak prestaňte byť už dobrá!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Lesklé, čierne, mužské a nekonečne sexi sú tieto tangá, ktoré sa perfektne hodia na akúkoľvek príležitosť aj dlhodobé nosenie. Sú z príjemne pružné materiálu a nádherne sa lesknú, bude ich jednoducho radosť nosiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Váš otrok vás bude prosiť, aby ste ho zviazali do tejto úžasnej bondážnej sady od Fetish Fantasy. Jedná sa o veľmi premyslený zádržný systém, ktorý vám umožní veľa rôznych pozícií zviazania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold - Saténová páska na oči

    Zakryte svojmu partnerovi oči luxusnou saténovou páskou na oči a poddajte so svojim najvášnivejším fantáziám.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda náhubkom. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je jednoduché jeho čistenie a údržba.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Bustier Black

    Základný kúsok pre všetky milovníčky latexovej módy! Tento krásny latexový kúsok pre vaše poprsie urobí väčšiu parádu, než si možno myslíte. Obopne vás ako druhá koža, zvýrazní vaše prsia a vytvorí štýlový výstrih. Nastaviteľné zadné zapínanie na patentky zaručí dokonalé padnutie a nosiť ho môžete ako podprsenku alebo ako top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1205

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.