×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish hladký

Položky 129 až 160 z celkom 507

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Iba pre tých, ktorí sa neboja extrému! Mister B Extreme CBT je nebezpečná multimučiaca hračka pre váš penis aj semenníky. Je to také all-in-one zariadenie, ktorého súčasťou je aj nevyhnutný análny kolík. Vaša nová najlepšia hračka vo vašej CBT zbierke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Ballgag Pink S

    Chýba vo vašej výbave kvalitné a na nosenie pohodlný kolík? Tento od Mistera B bude tým pravým! Vyrobený je zo 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 - Obojok Čierna

    Bondážny obojok vyrobený z čiernej imitovanej kože. S malým krúžkom uprostred. Dvojito vrstvený materiál so zošitými krajmi. Veľkosť: 49 x 2,5 cm. S polyuretánovým povrchom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Tieto drsniacke prísavky na bradavky od obľúbenej značky Mister B majú o niečo väčší otvor než väčšina klasických prísaviek. Sú teda ideálne na hry s väčšími, či prepichnutými bradavkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič ako sa patrí nielen pre profesionálov! Tento štýlový kožený bič od značky ZADO je naozaj pevný a disponuje nespočetným množstvom úzkych kožených pásikov so špicatým koncom pre intenzívny dopad. Jeho vysokú kvalitu potvrdzuje použitá koža, ktorá je použitá aj na rukoväti. Tak ju uchopte a využite aj praktické koncové očko, ktoré je vhodné napríklad na zavesenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divoká maska, ktorá odhalí iba vaše oči a ústa! Vyrobená je z nádherného veľmi lesklého wet look materiálu, ktorý je príjemne pružný, pekne padne a je pohodlný na nosenie. Okolo krku je všitý elastický lem a celkové prevedenie masky je prekvapivo kvalitné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Klietka Mini Me vám vezme nielen slobodu, ale aj priestor! Váš vtáčik bude v úplne tesnom väzení, vy budete bezmocní a vaše túžby obmedzené, až to možno bude bolieť. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Hemp je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z konope a je výborne flexibilné. Konopné laná sa prispôsobujú telu, hladko sa po ňom pohybujú a poskytujú optimálne pohodlie. Zároveň sú však pevné a všestranné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Plné červené pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte sa so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tak sladká, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto ružová sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia nielen romantické páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 11 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar Slave 9114

    Perfektný obojok pre pravého otroka.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantný náhubok v štýlovom prevedení! Tento náhubok je úžasne sexi a jeho kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe mu dodáva šarm. Z vnútornej strany je pásik príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosení. Gulička je tak tvrdá a guľatá a je vyrobená zo silikónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Pevná Kožená Plácačka Čierna

    Mimoriadne pevná plácačka v čiernom koženom prevedení vhodná pre vaše extra hry.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Štýlový kožený obleček na kaštieľ! Tieto slipy sú dodávané s 3 visiacimi zámkami, ktoré zaistia, že si ich ich nositeľ len tak nedá dole. Veľkosť je nastaviteľná, takže nositeľovi môže byť pohodlne, ale aj maximálne nepohodlne. Uložte jeho cennosť do mäkkej kože a doprajte si tú moc, kedy máte kľúče a osud len vo svojich rukách.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Zmyselný kolík pre naplnenie vašich divokých fantázií! Vyrobený je za 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrylové thajské tyčky pre rozmanité hrátky! Sú ideálne na bradavky a ďalšie časti tela. Majú dĺžku 12,5 cm a je možné ich pomocou krúžkov jednoducho nastaviť. Užite si jemné štiepanie aj ultra drsné potešenie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 507

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.