×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish hladký

Položky 97 až 128 z celkom 507

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Chrómová klietka cudnosti od obľúbenej značky Kiotos.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Handcuffs Black

    Prémiové putá za skvelú cenu sa vždy hodia! Tieto sú vyrobené z mäkkého príjemného silikónu a majú typický design. Sú veľmi pohodlné na nosenie, pretože sú pružné a dajú sa ľahko nasadiť ako na ruky, tak na nohy. Ste skôr v začiatkoch, čo sa hrátok s putami týka? Tak nečakajte a berte ich!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Sensual Hot Wax Candles 3 pcs

    Predstavte si, ako na vaše telo dopadajú kvapky horúceho vosku a vás zaplavuje vzrušenie a bolesť zároveň. Chceli by ste to vyskúšať na vlastnej koži? Chceli by ste v ruke držať horiacu sviečku nad telom vášho partnera? Poďte to vyskúšať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Čo takto skúsiť zakryť oči a sústrediť sa všetkými ostatnými zmyslami na vzrušujúce zážitky? Neznie to zaujímavo? Jasne, že áno! Maska na oči Scandal je perfektný doplnok pre každého milovníka zmyselných hier. Nielenže je pekná a elegantná, ale predovšetkým vám vďaka svojej dvojitej vrstve poskytne úplne zatmenie. Vychutnajte si svoje milovanie a všetky pocity s ním spojené ešte viac ako obvykle.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Plug, určený na obľúbený soundig, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubujú tieto priehľadé prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prináša brniace elektrické impulzy do špičky penisu, objíme celý žaluď a dokonale sa s ním pohrá. Okúzľuje tak najcitlivejšie body na mužskom tele a jeho veľkosť je plne nastaviteľná, takže sadne úplne každému.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Collar Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iného než nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, a teda vinylový obojok a vôdzka. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké jeho ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collins

    Táto unikátna pomôcka z nerezovej ocele pomôže splniť všetky vaše nielen lekárske fantázie.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparentná

    Táto klietka je vrcholom elastickosti a jemnosti. Umožní Vám pohrávať sa s cudnosťou bez použitia tvrdých plastov či ťažkých kovov, ktoré sú vždy nutne sprevádzané visiacimi zámkami. Vyvinula ju značka Oxballs, ktorej vývojári použili dokonalý materiál TPR.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey No Peeking - Maska na oči 2 ks

    Maska na oči je dôležitou súčasťou SM hier. Veľmi dobre tieto masky poznajú aj čitatelia milostnej erotickej romance "Päťdesiat odtieňov šedej".

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte hroty a otáčajte matický, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak celkom účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guľôčky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silky Ribbon - Hodvábne putá Čierna

    Zaistite si nadvládu nad vaším milencom hodvábnou stuhou Ouch a objavte vzrušenie z dominantných hier. Použite svoju predstavivosť a rozhodnite, ako svojho otroka spútate.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    To, že klitoris obsahuje viac než 8 000 nervových zakončení, nie je žiadna novinka, ale vedeli ste, že väčšina z nich je umiestnená na stranách?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Nie nadarmo sa hovorí - dôveruj, ale preveruj! Táto klietka na penis premení otrokovo trápenie na skutočnú rozkoš, má totiž nastaviteľný erekčný krúžok. Ten zaručuje bezpečné zachytenie po celý čas nosenia, a práve vďaka nemu sa klietka hodí na akúkoľvek veľkosť penisu. A čo to prekvapenie na druhej strane? To je čerešnička na torte - pančuchy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to len erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Ballgag Pink M

    Chýba vo vašej výbave kvalitný a na nosenie pohodlný kolík? Tento od Mistera B bude tím pravým! Vyrobený je zo 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvoroch skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    76,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Viete, že keď jeden z 5 zmyslov obmedzíte, tak tie ostatné zvýraznite? Pri sexe sa s tým dá vyložene čarovať! Zakryte si oči touto krásnou lesklou šatkou a užijete si všetky pôžitky ešte intenzívnejšie. Tento jednoduchý trik si v posteli proste zamilujete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Objavujte nové možnosti vzrušenae, prebuďte svoju zúrivosť a zažite príjemnú bolesť v podobe sania. Stlačte, alebo uvoľnite, a podľahnite dychberúcej citlivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 507

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.