×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish hladký

Položky 33 až 64 z celkom 507

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Rodeo Robin

    Set popruhov vhodný pre zvlášť intenzívnu stimuláciu penisu a semenníkov. Vyvolá chvenie a zmyselné potešenie, ktoré sa môže dostať až do naozaj neočakávaných výšok. Vďaka tomu, že sú popruhy nastaviteľné, pohodlne obopnú koreň penisu, žaluď alebo semenníky.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

    Plug na e-stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z príjemného a pre telo bezpečného silikónu a je bipolárny. Nezabudnite, že tento produkt funguje len v kombinácii so zdrojom, ku ktorému je nutné ho pripojiť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Nechajte lásku udrieť! Kvalitný kožený bič s dokonale tvarovanou rukoväťou skvele poslúži milovníkom mäkších úderov aj tým, ktorí si potrpia skôr na drsnejšie radovánky! Celková dĺžka biča je 45 cm a dĺžka rukoväte 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Magic Gloves

    Elektro-vodivé rukavice ideálne pre zmyselné mravčenie kdekoľvek len budete chcieť. Za účelom izolácie vlastných rúk ich noste v kombinácii s vinylovými rukavicami. Váš partner sa môže tešiť na zmyselnú elektrickú a erotickú masáž, ktorú mu môžete dopriať kdekoľvek na tele.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 6mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, super hladké a nádherne leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Radi experimentujete? Vyskúšajte hry s týmto náhubkom a pevným krúžkom, ktorý udrží ústa vášho submisívneho náprotivku zmyselne otvorené. Popruh je pre pohodlné padnutie nastaviteľný a krúžok je zo zdravotne nezávadného silikónu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 47

    Elegantný, krásny, sklenený a ručne vyrobený análny kolík so zmyslom pre detail. Či už máte radi jemné alebo tvrdé hry, tento kolík by vo vašej zbierke hračiek nemal chýbať. Jeho stupňovité telo z 3 guľôčok vám zaistí úžasnú stimuláciu a intenzívne vzrušujúce pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Perfektný obojok pre tú pravú Bitch.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kvalitný plug z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker určený pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Čierna

    Zoznámte sa s Cock Plug od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dodajte s ním novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Gynekologické kliešte pre vyznávačov klinických hrátok. Nastaviteľné kliešte Vám umožnia dokonalý pohľad do vagíny Vašej partnerky.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o ako mäkký a pohodlný výrobok sa jedná. Určite si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 507

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.