×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey No Peeking - Maska na oči 2 ks

    Maska na oči je dôležitou súčasťou SM hier. Veľmi dobre tieto masky poznajú aj čitatelia milostnej erotickej romance "Päťdesiat odtieňov šedej".

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Cat Eyemask Black

    Často vystrkujete pazúriky, ale niekedy aj sladko mňaukáte a vrníte ako tá najmazlivejšia mačka? Nech už sú vaše mačacie vlastnosti akékoľvek, v tejto maske z vás bude tá najviac sexi mačka na svete. Otvory na oči majú zvodný tvar a nechýbajú ani špicaté ušká. Budete mačka túlavá alebo skôr verné mačiatko?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Cat Mask 2870118 Black

    Chcete sa stať vrcholom každej fetiš párty? Táto maska od Black Level je na to priam ideálna! Je vyrobená z kvalitného lesklého čierneho vinylu a má pôvabné a zároveň nezbedné mačacie prevedenie. Malé špicaté ušká a veľké otvory v tvare mačacích očí, to je spôsob, ktorým uhraniete kohokoľvek budete chcieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subversion Mask Black

    Ako si najlepšie zachovať svoje submisívne inkognito? Čo napríklad nasadením tejto kapucňovej masky? Je neuveriteľne pohodlná, má otvor na ústa a oči a keďže je ušitá z ľahkej spandexovej tkaniny, tak nebráni v dýchaní, ani počúvaní. Podčiarknite svoju image!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Viete, že keď jeden z 5 zmyslov obmedzíte, tak tie ostatné zvýraznite? Pri sexe sa s tým dá vyložene čarovať! Zakryte si oči touto krásnou lesklou šatkou a užijete si všetky pôžitky ešte intenzívnejšie. Tento jednoduchý trik si v posteli proste zamilujete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divoká maska, ktorá odhalí iba vaše oči a ústa! Vyrobená je z nádherného veľmi lesklého wet look materiálu, ktorý je príjemne pružný, pekne padne a je pohodlný na nosenie. Okolo krku je všitý elastický lem a celkové prevedenie masky je prekvapivo kvalitné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Opaque Classic Eyemask Black

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Lákajú vás vzrušujúce hrátky na verejnosti s nádychom BDSM? Dajte svojmu otrokovi povel, nech na verejnosti nosí túto rúšku s štepcom! Je príjemne ľahká a priedušná a dá sa nosiť aj na verejnosti, kde nikto nebude tušiť, že vaša rúška neznamená, že máte respiračné ochorenie, ale že jednoducho v ústach máte kolík od svojho pána!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Blonde Ponytail Bondage Hood Black

    Aké sú vaše fetišistické fantázie? Figurujú v nich kone? Alebo možno práve táto maska? Račte si ich splniť, táto mäkká kožená kukla vám k tomu s radosťou pomôže. Zakryje tvár, ale oči nechá voľné, rovnako tak nos a ústa. Dlhá blond parochňa pripevnená k hornej časti dotvára očarujúci efekt a vy môžete vlasy použiť aj napríklad na dráždenie a šteklenie. Skúmajte svoje túžby a vdýchnite im život!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mask / Hood Black

    Láka vás predstava zahaliť svoju tvár do tejto latexovej masky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje očné bielko, a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás. Nech už sú vaše latexové fantázie a predstavy akékoľvek, táto maska ich naplní. Je vyrobená z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Satinia Mask Black

    Chcete hrať rolu tajuplné zvodykne? Nepotrebujete meč, kone či dokonca kapucňu. Vaše sexi telo a táto čarovná maska je všetko, čo potrebujete! Pravdepodobne nespasíme svet, ale zachránite svojho milovaného od nudy a stanete sa jeho kráľovnou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačacia maska ​​pre všetky divoké i nežné šelmy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Dog Mask

    Skroťte si svojho psa a ukážte mu, kto je tu pánom. Psia hlava s ušami, ňufákom a zipsom cez papuľu, ktorý je možné otvoriť. K dispozícii je tiež D-krúžok v prednej časti, za ktorý svojho psíka môžete pripevniť napríklad k vôdzke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Bondage Mask Black

    Nádherná alebo strašidelná? Táto maska je navrhnutá tak, aby umocnila vaše vzrušenie. Pod tajomným zipsom sa ukrývajú otvory na oči a dýchacie otvory, avšak dýchať sa vám v nej bude príjemne, aj keď bude zips zapnutý, je totiž príjemne priedušná. Upravte zadnú šnurovačku tak, aby vám maska dokonale padla a nechajte mäkkú a flexibilnú vnútornú podšívku, aby rozmaznávala vašu pokožku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Princess Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Vyzerá nebezpečne, čo? A to je presne účel! Tento postroj na hlavu je iba pre tých, ktorí vedia, čo chcú a ako to docieliť. Má špeciálny ústny kolík na špunt. Na hlavu sa ľahko a pohodlne nasadzuje a vyzerá jednoducho super brutálne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Mask with Brown Ponytail Black

    Ste pripravení na to, že sa vaša najdivokejšia fetiš fantázie stanú skutočnosťou? Ak áno, nasaďte si túto masku s vrkočom, ktorá skryje vašu tvár a dopraje vám kúzlo a veľa anonymity. Avšak vaše oči, nos a ústa zostanú odhalené, takže ako s tím naložíte?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A710 Mask Black

    Zabudnite na nudu a užite si koketný doplnok od značky Obsessive. Neváhajte, ani nečakajte. Zatočte s nudou v spálni a prekvapte svoj náprotivok vzrušujúcim pohľadom cez túto jedinečnú masku, ktorej sotva odolá!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask V Zouzou - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Stocking Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto pružnú pančuchu na tvár? Chcete ju nosiť na svojej tvári, alebo si ju už predstavujete na svojej náprotivku? Rozhodnutie necháme na vás, jedno je iste - vaše fetiš hrátky s ňou dostanú nový rozmer!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask IV Violaine - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Tajomný a sexi pohľad! Táto maska je veľmi pružná a pohodlná na nosenie, pretože je vyrobená z polopriehľadného materiálu zvaného PowerNet. Padne vám ako druhá koža a jej otvory na ústa a oči sú zdobené lemovaním.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Afra Blindfold Black

    Jeden malý doplnok dokáže urobiť veľa parády, napríklad tento. Skombinujte ju so svojou obľúbenou bielizňou a podčiarknite tak svoj sexi outfit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lux Fetish Maska na oči Zamatová Čierna

    Kvalitná maska ​​na oči, zamatová, čierna

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Submission Mask Black

    Čo takto prebudiť všetky vaše zmysly a vnímať všetky pôžitky na maximum? Táto ľahká a príjemná kapucňa / maska zo spandexu vám bude pohodlná a zároveň splní svoj účel. Mierne cez ňu presvitá svetlo a nezabraňuje dýchaniu, ani počúvaniu. A viete čo? Pristane naozaj každému!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Kokietta Mask Black

    Koketný a originálny doplnok, ktorý budete milovať! Táto maska je vstupenkou do krajiny dlhých, príjemných a milostných večerov. Maska Kokietta vám náramne pristane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Náhubok pre milovníkov kože! Silikónová guľôčka sa uvelebí vo vašich ústach a kožená časť cez tvár bude dávať najavo, kto tu nie je pánom. Silikón je jemný a príjemný v ústach a kože oproti tomu svojou charakteristickou vôňou naznačuje rozdelenie úloh! Takže, kto si nasadí náhubok?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Eye Mask Black

    Viete, že keď obmedzíte zrak, tak zvýrazníte iné zmysly a vychutnáte si ešte väčšie vzrušenie? Skúste to napríklad s touto luxusnou a veľmi vkusnú maskou od Ouch !, ktorá bude nielen vyzerať úžasne elegantne, ale bude aj úžasne pohodlná a oči úplne zatemní. Užite si tajomné a zmyselné očakávania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Chcete svojmu náprotivku dopriať čierno čiernu tmu, pripraviť ho o zrak a zvýrazniť tak všetky jeho ostatné zmysly? Táto silikónová maska vám na to milo rada poslúži. Je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je veľmi kvalitný a bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Je nutnosťou vo vašej BDSM zbierke, nezabudnite si ju prihodiť do košíku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Chcete trochu zakryť svoju tvár, ale nie úplne? Táto čierna maska na celú hlavu je mierne priehľadná a príjemne tenká, aby vám umožnila dýchať nosom a neobmedzila ani zrak. Perfektne sa hodí na fetiš párty a ocenia ju hlavne začiatočníci pri bondage hrách.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.