×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masky čierna

Položky 97 až 128 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Denim Eye Mask Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou maskou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to obmedziť zrak a vzrušujúcim spôsobom zvýrazniť ostatné zmysly!

    11,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • InToYou Roussy Bunny Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa sexi králikom a ak chcete, vezmite si za svoje králičie neutíchajúce túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Gas Mask Rebreathing Bag with Valve

    Hľadáte doplnky k vašej plynovej maske? Vyskúšajte toto vrecko, ktoré sa pripája k hadici plynovej masky a na druhom konci má uzatvárací ventil. Má nádhernú gumovú vôňu, ktorú ocenia predovšetkým gumoví fetišisti. Používa sa na spestrenie hrátok spojených s kontrolou dychu tým spôsobom, že do vaku vydýchnete a znovu sa nadýchne a hladina kyslíka klesne. Ventilom na druhom konci potom regulujete prívod čerstvého vzduchu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Doprajte svojmu vzhľadu nádych tajomna s touto nádhernou maskou od Dorcel. Je vyrobená z kvalitnej imitácie kože a perfektne pristane každému bez ohľadu na pohlavie, vek či tvar tváre. Vezmite si ju do spálne alebo na maškarné!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Snívate o úlohe submisívnej zvodnice? Staňte sa jej v tejto jemnej krajkovej maske. Je skvele pružná a príjemne zakryje rysy vašej tváre, zatiaľ čo ústa zostanú odhalené a dostupné bláznivej zábave. Nosiť ju s obľubou budete k obľúbenému bondage či fetiš outfitu alebo k akémukoľvek erotickému kúsku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Foxssy Fox Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa bystrou líškou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Infinity Blindfold Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto maska na oči, ktorá svojmu nositeľovi dopraje úplnú tmu. Obmedzenie zraku potom spôsobí zosilnenie ostatných zmyslov a všetko dráždenie a experimentovanie tak získa nový rozmer. Pripravte sa na nové výšiny vzrušenia!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Gas Mask Hose

    Pružná gumová hadica na plynovú masku. Disponuje štandardným závitom (40 mm) a bude sa vám hodiť, ak vlastníte niektorú z plynových masiek od Brutus. Splňte si svoje erotické fantázie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Maska na oči vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Vegan Leather Studded Catmask Black

    Ste mačička, ktorá rada vystrkuje pazúriky? V tom prípade by vám nemala chýbať táto úchvatná mačacia maska z vegánskej kože. Má zvodné špicaté ušká a ozdobné kovové cvočky. Nasaďte si ju a dodajte si nádych zvodnej mačacej zmyselnosť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Blindfold BITCH Black

    Aký je dômyselný doplnok pre BDSM hrátky? Predsa maska na oči! Táto bude nádherne sedieť vašej submisívnej dievke, lebo ju zdobí kontrastný červený nápis BITCH. Ušitá je z umelej kože a vďaka gumičke pohodlne padne. Nechajte svoju bitch stratiť sa v tme a robte si s ňou potom čokoľvek, čo sa vám zachce.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Radiance Full Hood Cover Black

    Chcete žiariť? Jedine v tejto maske sa premeníte na tú najjasnejšiu hviezdu na nočnej oblohe! Obopne vaše celú vašu hlavu a tvár priedušnou pružnou sieťovinou a trblietavé kamienky sa budú omamne lesknúť pri každom vašom pohybe. Pôvabným detailom je zadné šnurovanie, ktoré pridáva na sofistikovanosti. Vychutnajte si mierne zakrytie očí, obmedzenie zraku a zvýraznenie ostatných zmyslov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nebezpečne dráždivá mačacia maska pre naplnenie vašich divokých snov a fantázií. Hrajte sa a užívajte si naozajstné dobrodružstvo! Vyrobená je z umelej kože a na trh s ňou prichádza vysoko kvalitná značka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Blindfold with 3 Rivets Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto štýlová maska na oči s ozdobnými cvočkami, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zbystrite ostatné zmysly. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alien Gas Mask

    Táto fetiš plynová maska dodá vášmu vzhľadu anonymný a trochu „mimozemský“ rozmer. Páčiť sa vám bude hlavne pokiaľ si uchádzate na gume a hre s dychom. Inšpiráciou jej bola klasická izraelská plynová maska a je nastaviteľná pomocou pásikov zo zadnej strany.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Satin Blindfold Be Naughty

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto „be naughty“ maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zbystrite ostatné zmysly. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a má otvory len a iba na oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a pozor, nemá žiadne vďaka ani otvory!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subjugation Mask Allows Just a Hint Of Light Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná celotvárová maska by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Ľahko a rýchlo sa natiahne cez celú hlavu a zapne na zips. Príjemná látka prepustí len náznak svetla, obmedzí zrak a zvýrazní tak ostatné zmysly. Vychutnajte si s ňou tú najviac vzrušujúcu predohru všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Leather Look Mouse Mask Black

    Už nechcete byť nezaujímavou šedou myškou? V tejto maske sa premeníte na sexi myš, ktorá absolútne presne vie, čo chce a ide si za tým. Nasaďte si masku a užite si svoj zvodný vzhľad a tiež novú rolu vo vašej spálni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená maska z vegánskej kože zakryje zrak a zvýrazní tak všetky ostatné zmysly. Vyskúšajte, o koľko intenzívnejšie bude dráždenie s zakrytými očami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Lace Mask With Elastic Straps Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto nádherná čipková maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi vzrušujúci zážitok, pretože prepúšťa len nepatrne malé množstvo svetla. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Curvy Eyemask Black

    Viete, že keď obmedzíte jeden zmysel, tak zvýrazníte tie ostatné? A presne na takom princípe funguje aj táto maska! Nasaďte ju svojmu náprotivku a vytvorte mu vzrušujúci a tajomný zážitok, kedy si budete pohrávať s jeho telom, citlivými miestami a tajnými túžbami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spandex Hood Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto maska (kapučka) cez celú hlavu. Je ušitá zo spandexu, takže je veľmi pohodlná, ľahká a veľmi ľahko sa nasadzuje. Otvory na oči a na ústa zaistia zvodný pohľad a pusu pripravenú na akciu. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • A-Gusto Neoprene Puppy Face Mask Black

    Chcete podporiť svoju fetišistickú stránku? Táto maska s jazýčkom je priamo nevídaná! Je vyrobená z kvalitného mäkkého a pohodlného neoprénového materiálu, takže je veľmi pohodlná na nosenie aj pre dlhšiu dobu. Disponuje aj jazykom a odnímateľnou časťou a obvod je v zadnej časti nastaviteľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Gas Mask Leather Cleaner Holder

    Prázdny filtračný kanister na plynovú masku. Disponuje štandardným závitom (40 mm) a bude sa vám hodiť, ak vlastníte niektorú z plynových masiek od Brutus. Splňte si svoje erotické fantázie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

    Vyvolať strach, zapáliť vášeň a vymyslieť si vlastný vzrušujúci scenár! V tejto maske dostane vaša fantázia nekonečne priestoru na to realizovať to, po čom v BDSM túžite. Je príjemne mäkká a pružná, nemá žiadne zipsy ani šnúrky, nasaďte ju na hlavu a je to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Intense Dark Blindfold Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto pôvabná maska. Vyrobená je z vegánskej kože, ktorá je podšitá príjemným zamatom. Je dokázané, že obmedzenie zraku zosilní ostatné zmysly a vy potom môžete experimentovať s nekonečnými možnosťami, ako svoj náprotivok dráždiť a vzrušovať. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Cat Mask Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto mačacia maska, ktorá bola navrhnutá tak, aby zvýraznila vaše oči a podporila vzrušenie erotických chvíľ s vašim náprotivkom. Podporte s jej pomocou fantáziu as kreatívnym cítením sa vrhnite do divočiny nekonečných sexy možností!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Full Rubber Gas Mask

    Takto maska ešte vonia po gume! Vychutnajte si, ako zakryje celú vašu tvár, až možno zalapíte po dychu. Inšpiráciou jej bola klasická ruská plynová maska ak dispozícii je v univerzálnej veľkosti. Je stredne pružná a dobre padne.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Vegan Blind Mask Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patrí sem aj táto maska na oči z vysoko kvalitnej vegánskej kože, ktorou obmedzíte zrak a zvýrazníte tak ostatné zmysly! Všetky dotyky či rany bičom potom dostanú nový rozmer, tak tento jednoduchý, avšak účinný trik vyskúšajte.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Deissy Cat Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa mačkou a vystrčte pazúriky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.