×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masky čierna

Položky 65 až 96 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Ešte nemáte plynovú masku pre otrocké hrátky? Táto v štýle kukly nielen, že vyzerá neuveriteľne štýlovo, ale taktiež je fantastická pre zmyselnú depriváciu a hry s dychom. Škárujte ju s ďalšími obmedzovacími prostriedkami a nachystajte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Lace Hood Shiny Diamonds

    Snívate o zmyselnom a iskrivom luxuse? Táto pohodlná čierna čipková maska vám dokonale padne a podčiarkne kúzlo vašej osobnosti. Je veľmi pružná a tiež tenká, takže sa v nej pohodlne dýcha, a hlavne je posiata blyštivými kamienkami, ktoré jej dodávajú tú správnu iskru. Objavte sexuálne vzrušenie, ktoré vám jej nosenie prinesie!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cat Mask Black

    Ukrýva sa vo vás odvážna zvodnica? Nasaďte si túto masku a pustite ju von! Je to podmanivý doplnok navrhnutý tak, aby podnietil predstavivosť a okorenil vaše erotické chvíľky. Maska je vybavená praktickou prackou pre nastaviteľnosť a pohodlné nosenie. Objavujte v nej svoje skryté šelmie túžby.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Mystere Lace Mask Black

    Máte pocit, že je váš erotický život dostatočne vzrušujúci? Po tom, čo vyskúšate milovanie s touto maskou na oči, sa presvedčíte, že mu niečo chýbalo. Ak totiž zakryjete zrak, mnohonásobne zintenzívnite iné zmysly a čo potom pomilovanie a vzrušenie! Vyskúšajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A701 Mask Black

    Chcete byť naozaj zvodná, aby vás zbožňoval ešte viac? Tu je váš nový sexi trik! Stačí nasadiť čiernu, zvodnú masku a začať zmyselnú show. Ukážte mu váš vzrušujúci vzhľad a verte, že táto noc bude provokujúca a koketná!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Milujete vôňu novej gumy? V tejto maske na tvár vás doslova zaplaví! Veľkosť je univerzálna a maska je nastaviteľná, takže pohodlne padne. Maska je určená na fetišistické hry a nehodí sa ako ochrana dýchacích ciest. Nezabúdajte tiež na to, že hra s dychom je síce skvelá, ale môže byť aj nebezpečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Satin Eye-Mask Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto nádherná saténová maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi intenzívny zážitok, pretože vás vezme do skutočnej temnoty, ktorá zvýrazní vašu sexuálnu túžbu. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Zip-up Mouth and Lock Black

    S týmto postrojom na hlavu zostane vaša pusa zatvorená! Tvorí ho sexy spleť popruhov z vysoko kvalitnej PU kože, ktoré sú vďaka prackám pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Ponorte sa do vášnivého sveta BDSM, ktorý bude plný tichého dobrodružstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Blindfold with 3 Rivets

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto masku na oči so cvočkami? Akonáhle obmedzíte zrak, zvýrazníte ostatné zmysly, to musíte vyskúšať!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Empress Black Lace Mask Black

    Premýšľate, ako ešte viac podčiarknuť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná aj na dlhodobejšie nosenie a skvele padne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na párty.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Mask 2480263 Black

    Pre zmyselné zvádzanie! Upútajte pozornosť s touto nádhernou čiernou vyšívanou maskou. Dokonale zvýrazní vaše oči a dopraje vám nádych tajomna. Zaväzuje sa na stužku, čo znamená, že perfektné sedí. Vyrobená je za 100% polyesteru a na tvári je príjemná aj na dlhšie nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper - Maska na tvár

    Akonáhle vojde pán do izby a navlečie vám masku, tak poslúchnete na slovo. Táto maska dá vášmu pánovi moc, či môžete prehovoriť, alebo budete mlčať, a tiež či sa môžete pozerať, alebo budete v tme.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Názov tohto produktu presne zodpovedá jeho účelu! Naplňte ústa vášho otroka takou tekutinou, akú si zaslúži, a donúťte ho prehltnúť každú kvapku. Tento neobvyklý a inovatívny náhubok sa pohodlne prispôsobí veľkosti hlavy, môžete len poriadne utiahnuť a aj uzamknúť. Flexibilný lievik bude držať vo vzpriamenej polohe vďaka záchytnému popruhu, ta ak prebuďte svoj sadizmus a dajte nám potom vedieť, akou tekutinou ste svojho otroka potrestali.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subversion Mask With Open Mouth and Eye Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná celotvárová maska s otvorom na ústa a oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Ľahko a rýchlo sa natiahne cez celú hlavu a nechá odhalené ústa aj oči. Príjemná látka zakryje vašu tvár a vy budete tak trochu inkognito. Vychutnajte si s ňou tú najviac vzrušujúcu predohru všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama s Venetian Eyemask Side Flower Black

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather II

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Maska na oči vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Chcete obmedziť zrak sebe alebo svojmu náprotivku trochu drsnejším spôsobom ako len čipkovou maskou pre začiatočníkov? Táto krásna maska na oči s cvokmi a ozdobami je len pre tých neodvážnejších, čo je vidieť na prvý pohľad! Vezmite si ich do spálne, ale pokojne aj na párty alebo zraz motorkárov, rozhodne neuniknete pozornosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Fany Lace Hood Cover

    Snívate o zmyselnom luxuse? Táto pohodlná čierna čipková maska vám dokonale padne a podčiarkne kúzlo vašej osobnosti. Je veľmi pružná a tiež tenká, takže sa v nej pohodlne dýcha. Objavte sexuálne vzrušenie, ktoré vám jej nosenie prinesie!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Premýšľate, čím by ste ešte mohli obohatiť svoju zbierku BDSM doplnkov? Čo napríklad táto dômyselná, kvalitná a profesionálna maska s dofukovacím náhubkom? Nechajte sa unášať na vlnách dominancie a submisivity a v prípade potreby pripojte vôdzku. Pripravení?

    229 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Black

    Je čas na psie kusy! Objavte svoju fetiš neposlušnú stránky a naplňte svoje nesplnené túžby. Táto perverzná psia maska je veľmi pohodlná na nosenie, pretože je príjemne ľahká. Ľahko sa nasadzuje a má odnímateľný náhubok, ktorý môžete svojmu psíkovi nasadzovať a dávať dole, ako sa vám zapáči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Blindfold Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem táto sexi maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zintenzívnite ostatné zmysly. Dodajte vašim intímnym okamihom nový vzrušujúci rozmer!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Satin Curvy Eye Mask With Elastic Straps

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi vzrušujúci a aj temný zážitok. Maska vás zavedie do stavu temnoty a zvýši vašu sexuálnu túžbu. Navyše je veľmi príjemná a drží na svojom mieste. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Chcete získať rešpekt a možno aj vyvolať strach? Táto neprehliadnuteľná maska sa inšpirovala históriou ako ju poznáme z filmov a vzbudí úctu a pokoru u každého, komu budete chcieť dať najavo svoju dominantnosť. Je vyrobená z mäkkého PVC materiálu a jej veľkosť padne takmer každému. A čo je najlepšie - pristane úplne všetkým!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Head Harness Black

    Aký hodný koník! S týmto postrojom na hlavu skrotíte každé neposlušné zviera aj otroka! Je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a disponuje pevným priehľadným bitom (trubičkou) do pusy. Maska na oči aj vodítko sú odnímateľné a popruhy sú pomocou praciek nastaviteľné pre dokonalé padnutie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Satin Blindfold Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj klasická maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zbystrite ostatné zmysly. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Satin Eye Mask Black

    Čo sa stane, keď obmedzíte zrak? Je to veľmi jednouchý a účinný trik, ktorým efektívne zvýrazníte ostatné zmysly. Nasaďte si túto masku a vstúpte do neznáma, v ktorom vám nezostane nič iné ako sa odovzdať svojmu náprotivku.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission S10.2 Gas Mask

    Anglická plynová maska Avon S10.2 je celosvetovo známa ako THE plynová maska, a práve prichádza na trh v tejto novej verzii. Má výrazné veľké oči a okrúhly nos. Perfektne doplní váš fetiš outfit a ponúkne vám možnosť hier, o ktorých sa vám možno ani nezdalo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Eve Mask

    Zmyselná čipková páska na oči, s ktorou objavíte nové erotické dobrodružstvá. Vyrobená je z jemnej čipky v kombinácii so saténom a zabalená je v pôvabnej krabičke s logom Beauty Night, takže sa skvele hodí aj ako sexy romantický darček.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bedroom Fantasies Faux Leather Blindfold Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Satin Blindfold Black

    Ako ešte zintenzívniť vzrušenie? Predstavíme vám super jednoduchý trik, ku ktorému vám postačí táto elegantne lesklá maska na oči. Obmedzí totiž zrak a zvýrazní ostatné zmysly, všetky dotyky potom získajú nový náboj a razom sa zvýši celkové erotické napätie, tak to vyskúšajte!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Submission Mask With Open Mouth Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná celotvárová maska s otvorom na ústa by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Ľahko a rýchlo sa natiahne cez celú hlavu a nechá odhalené ústa. Príjemná látka prepustí len náznak svetla, obmedzí zrak a zvýrazní tak ostatné zmysly. Vychutnajte si s ňou tú najviac vzrušujúcu predohru všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Chcete vypustiť na svetlo sveta sexu dychtivého démona, ktorý sa vo vás ukrýva? Nakráčajte do spálne v tejto maske s rohmi a nebude už potreba žiadnych ďalších slov. Vyrobená je z kvalitnej a príjemnej umelej kože a hodí sa tak aj pre vegánov. Zmeňte svoj vzhľad a zároveň si ponechajte očný kontakt plný túžby.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.