×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masky čierna

Položky 129 až 151 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Blackout Eye Mask Black

    Objavujte nové zážitky v úplnej tme, zatiaľ čo sa bude na vašich očiach zvodne lesknúť táto pôvabná maska. Akonáhle obmedzíte zrak, zvýrazníte všetky ostatné zmysly a všetky dotyky aj bozky dostanú úplne nový rozmer. A navyše pri tom s touto maskou budete vyzerať sexy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Blindfold Black

    Hľadáte masku na oči, ktoré by ladila s vášmu latexovému outfitu alebo doplnkoch? Vyberte si túto od značky Rimba! Je jednoduchá, ale super účinná, zakrytím zraku totiž zvýrazní všetky ostatné zmysly. Vyrobená je z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Leather Eye Mask Black

    Čo sa stane, keď obmedzíte zrak? Je to veľmi jednouchý a účinný trik, ktorým efektívne zvýrazníte ostatné zmysly. Nasaďte si túto masku a vstupte do neznáma, v ktorom vám nezostane nič iné ako sa odovzdať svojmu protivníku.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Be My Master Bondage Puppy Hood Black

    Kto to tu štekal? Aha, to bolo asi vaše vnútorné šteniatko, ktoré chce von! Dajte priechod svojej fantázii s touto maskou na tvár v dizajne šteňaťa. Vyrobená je z kvalitného neoprénu, je príjemne mäkká a elastická. Žiadne zipsy ani šnúrky, nasaďte ju na hlavu a je to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tak jednoduché. a pritom extrémne účinné! Zakryte svojmu náprotivku oči, obmedzte zrak a zvýraznite ostatné zmysly. Všetky dotyky získajú nový rozmer, rovnako ako šteklenie, štiepanie alebo aj niečo ostrejšie. Táto maska je vyrobená z kvalitnej vegánskej kože a má príjemne mäkkú zamatovú podšívku pre pohodlné nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Face Harness Strap Toilet Lid Gag Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento postroj na tvár s odnímateľným štuplem. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Face Mask with Detachable Gag, Blinkers & Mouth Piece Black

    Pre všetkých, ktorí svoje túžby berú vážne! Táto kukla je starostlivo vyrobená z pravej hovädzej kože, ktorú budete milovať! Má odnímateľný silikónový kolík, masku na oči a rúško, tieto komponenty sú nastaviteľné pomocou kovových praciek. Maska sa zapína na zips a pre pohodlné padnutie si ju v zadnej časti nastavíte pomocou šnurovačky a praciek na krku.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Fire Brigade Gas Mask

    Hasičská plynová maska pre vaše obľúbené fetiš hrátky! Vyrobená je z vysoko kvalitnej a odolnej syntetickej gumy, zakryje celú tvár a vďaka dvojitému tesneniu na okraji a flexibilnom kryte cez nos sľubuje pohodlné nosenie a dobré padnutie. Priestranné panoramatické hľadie vám ponúka veľké zorné pole a vzniknutý priestor v oblasti okolo očí uľahčuje kombináciu tejto plynovej masky s okuliarmi.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Male-Male Gas Mask Hose Connector

    Hľadáte doplnky k vašej plynovej maske? Vyskúšajte tento konektor, ktorý vám umožní spojiť dve hadice plynových masiek dohromady. Má univerzálny závit M40 a uľahčuje nastavenie dýchania a umožňuje hry s dychom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moussy Mouse Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa myšou, ale rozhodne nie sivou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Kaissy Cat Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa sexi mačkou a vystrkujte pazúriky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diablo Picante Tits Sleep Mask

    Chcete, aby sa vám sladko spalo a hlavou sa vám naháňali sny o sexi kozenkách? Nasaďte si pred spaním na oči túto masku, ktorá ochráni vaše oči pred svetlom a vyšle do vesmíru prianie po kozo-snoch. Je originálna, vtipná a erotická, takže sa hodí aj ako darček pre niekoho, na ktorého (ne)pokojnom spánku vám skutočne záleží!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GreyGasms La Boheme Black Satin Mask Black

    Čo sa stane, keď obmedzíte zrak? Ostatné zmysly sa razom zvýraznia! Dotyky, škádlení, bozky, všetko bude ešte oveľa intenzívnejšie s touto polstrovanou saténovou maskou na oči. Vybavená je elastickým pásikom, takže pekne drží na mieste a je pohodlná na nosenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Cítite sa skôr ako neposlušné šteňa alebo ako drsný trhač? Nech už je to akokoľvek, s touto sadou získate všetko, čo k svojej psej fantázii potrebujete. Obsahuje odolnú masku, postroj, rukavice, pásky na paže, podporný popruh kolík obojok s vodítkom aj kolík s chvostíkom. Pripravte sa na chôdzu po štyroch aj na to, že budete musieť vrtieť chvostom!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Pohodlná a ľahká kukla cez celú hlavu. Zvodne zakryje celú tvár a otvorená a prístupná nechá iba ústa. Navyše má všitý polstrovaný popruh, ktorý zaistí, že nositeľ či nositeľka skutočne nič neuvidí a zároveň nebude brániť dýchaniu. Ideálne pre hranie rolí alebo pridanie rúbika. Tak ako ju využijete? Buďte nezbední!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Chcete si zahrať na neposlušné šteniatko a prísneho pána? V tejto sade nájdete všetko, čo pre svoju psiu rolu budete potrebovať. Balenie obsahuje masku na tvár, obojok a vodítko, popruhy na paže a hrudný postroj. Všetko je vyrobené z odolného neoprénu, ktorý sa ľahko čistí a hodí sa aj pre vegánov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Mock Leather Cat Mask Black

    Ukrývate v sebe sexi mačičku? Uvoľnite sa a dajte jej možnosť uzrieť svetlo sveta a ovládať vaše vášne! Bojíte sa, že to len tak nepôjde? Tak verte, že v tejto úchvatnej maske to nebude žiadny problém! Je do detailov prepracovaná a poskytne vám skutočne očarujúci vzhľad!

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • LateToBed BDSM Line Blindfold Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj klasická maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zbystrite ostatné zmysly. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    7,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

  • OhMama Masks Lace Eyemask And Flower Black

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • LateToBed BDSM Line Blindfold Mask Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto jednoduchá maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zbystrite ostatné zmysly. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    7,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • Mister B Lycra Visor Hood Black

    Vaša tvár si rozhodne zaslúži príjemný dotyk prvotriednej lycry (spandexu) a sexi vzrušujúci vzhľad zároveň! Táto kukla na tvár sa zaistí natiahnutím cez vaše rysy a vyčarí diskrétny efekt. Zároveň budete môcť pri jej nosení požívať ústa, zaistené je tiež dýchanie a čuch a nič neunikne ani vašim zvedavým očiam.

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Fever Mock Leather Rabbit Mask Black

    Tak sexy, nebezpečne zvodná a zároveň roztomilo hravá budete jedine v tejto králičej maske na tvár od Fever. Jej čierna farba bude vystihovať vašu tenbiz povahu a ostré otvory na oči zas vašu schopnosť sa kráľovnou večera, ktoré celý svet leží pri nohách. Nasaďte si ju a objavte svoju novú podstatu.

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Mister B Rubber Piss Goggles

    Perfektné okuliare pre všetky outfity! Za všetkých okolností budú vyzerať úžasne . Kombinujte ich s gumovým oblečením alebo aj s bielizňou, ako chcete. Nosiť ich môžete cez masku alebo len tak na koži, sú pôvabné a praktické, predovšetkým pokiaľ milujete zlatý dážď .

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 151 z celkom 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.