×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish Ouch!

Položky 33 až 64 z celkom 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Hľadáte kvalitné putá, ktoré budú zároveň pohodlné na nosenie? Táto od Ouch! sú zvnútra skvele plyšové a sú tak veľmi príjemné na nosenie a nebudete v nich cítiť žiadne otlačenie či odrenie. Nastaviteľnú veľkosť prispôsobíte svojmu zapínaniu a pokiaľ budete chcieť, spojíte putá k sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nevyhnutnosti pre všetkých, ktorí chcú pomaly, ale isto začať objavovať BDSM svet! Svätá trojka - pokarhania, chlpaté putá a maska na oči vám dovolia skúsiť nové pôžitky. Kto z vás bude submisívny a kto dominantný? Začnite si plniť svoje erotické túžby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Paddle Hearts Black

    Láskyplná plácačka, ktorá vlastne vie byť aj dosť zlá! Ukážte, ako hlboká je vaša láska a vytvorte svojej drahej alebo drahému odtlačok 3 srdiečok na jeho / jej tele. Vyrobená je z pevnej a pružnej umelej kože, ktorú si zamilujete. Tak kam poletí vaša prvá rana? Odporúčame na zadok!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Snívate o tom, ako svoj náprotivok zviažete, až sa nebude môcť hýbať a budete sa s ním hrať a dráždiť ho? Na naplnenie tejto fantázie budete chtiac nechtiac nevyhnutne potrebovať lano! Vyberte si toto od značky Ouch! z bavlny v kombinácii s hodvábom a v dĺžke 10 metrov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Hľadáte originálne putá aj na tvrdšie hrátky? Našli ste ich! Tieto pohodlné putá sa ľahko nastavia vďaka suchému zipsu a príjemne tak padnú. Navyše majú originálny dizajn, ktorý vás proste bude baviť. Hrajte sa, hnevajte a hlavne si to užite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Bondage Mask Black

    Nádherná alebo strašidelná? Táto maska je navrhnutá tak, aby umocnila vaše vzrušenie. Pod tajomným zipsom sa ukrývajú otvory na oči a dýchacie otvory, avšak dýchať sa vám v nej bude príjemne, aj keď bude zips zapnutý, je totiž príjemne priedušná. Upravte zadnú šnurovačku tak, aby vám maska dokonale padla a nechajte mäkkú a flexibilnú vnútornú podšívku, aby rozmaznávala vašu pokožku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Princess Black Lace Mask Black

    Premýšľate ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wax Play Candle Rose Scented

    Chcete spoznať nové dobrodružstvo? Táto sviečka na to bude úplne ideálna. Je vyrobený z vosku, ktorý sa roztápa už pri nízkej teplote a pri kontakte s pokožkou tak nedôjde k spáleniu. Objavíte s ňou intenzívne pocity a užijete si bezkonkurenčné vzrušenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Velcro Cuffs Red

    Milujete zmyselnú červenú farbu? Nechajte sa zlákať vášnivým nebezpečenstvom týchto červených pút. Sú pohodlné, mäkké, hebké a na suchý zips, takže padnú báječne tesne. Navyše, sú dostatočne veľké, aby ste ich mohli nosiť ako na zápästí, tak na členkoch.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Chcete posunúť hranice stimulácie? Pokiaľ ste už prepadli soundingu, stimulácii močovej trubice zvnútra, skúste niečo viac – eletkro-stimuláciu! Táto vibračná uretrálna pomôcka poskytuje neuveriteľný a jedinečný pocit vo vnútri a mimo genitálií. Vysiela elektro vlny do penis a močovej trubice. Nebojte sa a poďte to skúsiť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Mixed Colors

    Táto sada sviečok bude nielen výstredná farebnou ozdobou, ale tiež doplnkom pre vaše BDSM. Objavte zmyselne nebezpečné hry s ohňom a horúcim voskom. Namierte sviečku na chrbát, ramená, zadok, stehná alebo brucho partnera a kvapnite horúci vosk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Chceli by ste obohatiť svoje BDSM hry? Tieto putá sú nádherne elegantné, ale zároveň sú aj silné a účinné. Pre pohodlné padnutie je ich dĺžka nastaviteľná a pre rozmanité šantenie sú obohatené o spojovaciu reťaz s karabínou. Nechajte sa zlákať ich módnym diamantovým vzhľadom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Mask with Brown Ponytail Black

    Ste pripravení na to, že sa vaša najdivokejšia fetiš fantázie stanú skutočnosťou? Ak áno, nasaďte si túto masku s vrkočom, ktorá skryje vašu tvár a dopraje vám kúzlo a veľa anonymity. Avšak vaše oči, nos a ústa zostanú odhalené, takže ako s tím naložíte?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Predstavte si to vzrušujúce očakávania a prekvapenia, ktoré razom zaplavia celú miestnosť, akonáhle svojmu submisívnemu náprotivku nasadíte na hlavu tento jedinečný postroj. Obmedzíte niektoré jeho/jej zmysly a zároveň zvýrazníte tie ostatné. Postroj je tvorený nielen nastaviteľnými popruhmi z kvalitnej PU kože, ale predovšetkým maskou na oči a vrúbkom do úst. Stonanie tak bude oveľa tlmenejšie a spojenie medzi vami silnejšie!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Pink

    Chcete v spáli vyskúšať niečo nové, ale doteraz nemáte žiadne skúsenosti? Začnite s putami! Tieto sú úplne ideálne pre všetkých začiatočníkov, a to nielen preto, že sa dajú ľahko otvoriť, ale aj pre ich vzhľad a chlpaté prevedenie. Hrajte sa objavujte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Vdýchnite život svojim najhlbším erotickým fantáziám! Práve si prezeráte hračku pre všetkých, ktorí sa neboja ísť v ústrety novým zážitkom a príjemnej bolesti. Sú to popruhy z kvalitnej PU kože, ktoré sa omotajú okolo vašich stehien a pripnú na pysky ohanbia. Vulva tak bude vystavená v celej svojej roztvorenej kráse a nachystaná na škádlení, potešenie a hry, v ktorých hlavnú rolu hrá podriadenosť a dominancia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Red

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Bondage Tape 17,5m Yellow

    Čo je základom všetkých BDSM hier? No predsa kvalitná bondage páska napríklad ako je táto, ktorá je nepriľnavá a dostatočne pevná, takže poslúži ako začínajúcim, tak skúseným milovníkom a milovníčkam. Užite si zmyselné a nezbedné hrátky so žltou páskou od Ouch!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silky Ribbon - Hodvábne putá Červená

    Zaistite si nadvládu nad vaším milencom hodvábnou stuhou Ouch a objavte vzrušenie z dominantných hier. Použite svoju predstavivosť a rozhodnite, ako svojho otroka spútate.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Submission Mask Black

    Čo takto prebudiť všetky vaše zmysly a vnímať všetky pôžitky na maximum? Táto ľahká a príjemná kapucňa / maska zo spandexu vám bude pohodlná a zároveň splní svoj účel. Mierne cez ňu presvitá svetlo a nezabraňuje dýchaniu, ani počúvaniu. A viete čo? Pristane naozaj každému!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Funnel Black

    Milujete posúvanie hraníc? Tento postroj na hlavu je na to priamo určený. Vyrobený je z pevnej a kvalitnej PU kože a jeho súčasťou je hravý lievik cez ktorý nakŕmite svoj submisívny náprotivok, ktorý nebude veľmi danej tekutine uniknúť. Až bude hotové, lievik odstráňte a vymeňte ho za špunt na retiazke, aby náhodou niečo neuniklo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Eye Mask Black

    Viete, že keď obmedzíte zrak, tak zvýrazníte iné zmysly a vychutnáte si ešte väčšie vzrušenie? Skúste to napríklad s touto luxusnou a veľmi vkusnú maskou od Ouch !, ktorá bude nielen vyzerať úžasne elegantne, ale bude aj úžasne pohodlná a oči úplne zatemní. Užite si tajomné a zmyselné očakávania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Crop with Feather Tickler Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Toto šimrátko s plácačkou v jednom by vám k tomu rozhodne nemalo chýbať! Môžete ním svoj náprotivok jemne láskať alebo prejsť k trochu drsnejšiemu dráždeniu. Nachystajte si nezabudnuteľnú predohru!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Chcete si rozhnevať bradavky? Tieto vibračné prísavky na bradavky vám s tým hravo pomôžu! Vyrobené sú z hladkého ABS plastu a vysoko kvalitného hebkého silikónu a po tom, čo sa prisajú sa vedia rozvibrovať až vo 10 000 otáčkach za minút. Viete, čo vás čaká? Dráždivé orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Safety Scissor Čierna

    Bezpečnostné nožnice vhodné pre vzrušujúce chvíle otroctva. Ich prednosťou je na vlas rovnaký dizajn nožníc, ktoré používajú zdravotníci, avšak na rozdiel od nich majú tieto nožnice tupé konce, takže ku koži krásne priľnú, ale nebodnú ju. Umožňujú rýchle a bezpečné uvoľnenie zo zväzovacích hier.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Red

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúci zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu túžbu. Táto maska sa môže zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Black

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníka a použiť ich môžete v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Mystere Lace Mask Black

    Máte pocit, že je váš erotický život dostatočne vzrušujúci? Po tom, čo vyskúšate milovanie s touto maskou na oči, sa presvedčíte, že mu niečo chýbalo. Ak totiž zakryjete zrak, mnohonásobne zintenzívnite iné zmysly a čo potom pomilovanie a vzrušenie! Vyskúšajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.