×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish Ouch!

Položky 65 až 96 z celkom 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Satin Eye-Mask Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto nádherná saténová maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi intenzívny zážitok, pretože vás vezme do skutočnej temnoty, ktorá zvýrazní vašu sexuálnu túžbu. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Zip-up Mouth and Lock Black

    S týmto postrojom na hlavu zostane vaša pusa zatvorená! Tvorí ho sexy spleť popruhov z vysoko kvalitnej PU kože, ktoré sú vďaka prackám pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Ponorte sa do vášnivého sveta BDSM, ktorý bude plný tichého dobrodružstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Pink

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Empress Black Lace Mask Black

    Premýšľate, ako ešte viac podčiarknuť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná aj na dlhodobejšie nosenie a skvele padne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na párty.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Čo si počnete bez rúk? Až budú spútané za vašim chrbtom a vy s nimi nebudete môcť nijako pohnúť? Tento postroj na spútanie rúk obopne vaše paže aj chrbát a bezpečne ich udrží na mieste. Je ideálne, keď sa chcete vzdať kontroly! Navyše je pomerne pohodlný, pretože popruhy a putá sú nastaviteľné.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Black

    Táto sada sviečok bude nielen výstredná elegantnou ozdobou, ale tiež doplnkom pre vaše BDSM hry. Objavte zmyselne nebezpečné hry s ohňom a horúcim voskom. Namierte sviečku na chrbát, ramená, zadok, stehná alebo brucho partnera a nakvapkajte horúci vosk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Red

    Chcete v spáli vyskúšať niečo nové, ale doteraz nemáte žiadne skúsenosti? Začnite s putami! Tieto sú úplne ideálne pre všetkých začiatočníkov, a to nielen preto, že sa dajú ľahko otvoriť, ale aj pre ich vzhľad a chlpaté prevedenie. Hrajte sa objavujte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou plácačkou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to je prevziať kontrolu a ovládnuť svoju lásku a objavte svoje dominantné či submisívne stránky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper - Maska na tvár

    Akonáhle vojde pán do izby a navlečie vám masku, tak poslúchnete na slovo. Táto maska dá vášmu pánovi moc, či môžete prehovoriť, alebo budete mlčať, a tiež či sa môžete pozerať, alebo budete v tme.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Predstavte si to vzrušujúce očakávania a prekvapenia, ktoré razom zaplavia celú miestnosť, akonáhle svojmu submisívnemu náprotivku nasadíte na hlavu tento jedinečný postroj. Postroj je tvorený nielen nastaviteľnými popruhmi z kvalitnej PU kože, ale predovšetkým vrúbkom do úst s priemerom 4,2 cm. Stonanie tak bude oveľa tlmenejšie a spojenie medzi vami silnejšie!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Elegant Collar with Leash Titanium Grey

    Pohodlný, elegantný ale zároveň robustný obojok s reťazovým vodidlom, s ktorým prevezmete kontrolu nad svojím submisívnym náprotivkom. Vyrobený je z kože, neoprénu, PVC a kovu, má pôvabnú šedo-čiernu farbu a rozhodne by nemal chýbať vo vašej zbierke SM pomôcok. Pre pohodlné padnutie všetkým veľkostiam má obojok nastaviteľnú veľkosť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subversion Mask With Open Mouth and Eye Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná celotvárová maska s otvorom na ústa a oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Ľahko a rýchlo sa natiahne cez celú hlavu a nechá odhalené ústa aj oči. Príjemná látka zakryje vašu tvár a vy budete tak trochu inkognito. Vychutnajte si s ňou tú najviac vzrušujúcu predohru všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš náprotivok skutočne nemohol pohnúť rukami? Vieme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Pleasure Handcuffs Furry Black

    Chcete si užívať romantické a neposlušné hry s chlpatými putami a obzeráte sa po nejakom kvalitnejšom produkte? Pleasure Handcuffs rozumie vašim prianiam a potrebám! Dajú sa zamknúť, ale majú aj bezpečnostnú poistku, sú príjemné, hebké a vyzývajú k vyvádzaniu. Užite si s nimi podľa svojich erotických predstáv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Paddle Black

    Chcete byť prísni, ale zároveň elegantní a štýloví? Táto plácačka by teda nemala chýbať vo vašej ruke. Je módna, sofistikovaná a má krásny diamantový povrch. Vyrobená je z vinylu a umelej kože. Praktické pútko sa už nemôže dočkať, až sa omotá okolo vášho zápästia, tak ho nenechajte dlho čakať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže mať váš náprotivok a jeho/jej orgazmy pod úplnou kontrolou? Tento vkusný pás je vybavený praktickým nástavcom na upevnenie obľúbenej masážnej hlavice. Tá bude neúprosne smerovať svoje vibrácie priamo na vulvu a vďaka nastaviteľnosti nástavca môžete použiť aj akýkoľvek iný vibrátor z vašej zbierky. A čo viac, na páse sa nachádzajú 3 kovové krúžky, ktoré využijete na pripútanosť!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Milujete zmeny a tiež zväzovanie? S týmto kvalitným lanom môžete svoj objekt túžby zviazať každý deň iným spôsobom! Jeho dĺžka je úžasných 100 metrov, čo vám zaručí naozaj divoké a rôznorodé zväzovanie. Nechajte sa zviazať a užite si trošku japonskej vášne.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bone Gag Black

    Potrebuje váš psíček kostičku? Značka Ouch! tomu rozumie a do svojho sortimentu zaraďuje tento náhubok ako psia kosť. Je z hladkého silikónu, neobsahuje ftaláty a upínacie popruhy majú nastaviteľnú dĺžku pre pohodlné padnutie. Dajte nový intenzívnejší rozmer vášmu erotickému dobrodružstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Honí sa vám hlavou jedna bondage fantázia za druhou, kedy ste vy v hlavnej, dominantnej roli? Potom by vám nemalo chýbať toto lano, ak chcete, aby sa vaše sny stali skutočnosťou. S jeho pomocou svoj submisívny náprotivok zviažete do požadovanej pozície a získate nad ním moc. Predstavte si to a potom to urobte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Red

    Táto sada sviečok bude nielen výstredná farebnou ozdobou, ale tiež doplnkom pre vaše BDSM hry. Objavte zmyselne nebezpečné hry s ohňom a horúcim voskom. Namierte sviečku na chrbát, ramená, zadok, stehná alebo brucho partnera a kvapnite horúci vosk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Chcete obmedziť zrak sebe alebo svojmu náprotivku trochu drsnejším spôsobom ako len čipkovou maskou pre začiatočníkov? Táto krásna maska na oči s cvokmi a ozdobami je len pre tých neodvážnejších, čo je vidieť na prvý pohľad! Vezmite si ich do spálne, ale pokojne aj na párty alebo zraz motorkárov, rozhodne neuniknete pozornosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Graffiti Breathable Ball Gag Love Street Art Fashion Black

    Rozhliadate sa po náhubku a chcete nejaký špeciálny? Tak čo napríklad tento so street artovým dizajnom? Kvalitné kožené pásy s elegantným prešívaním pohodlne padnú okolo vašej hlavy vďaka nastaviteľnej dĺžke (10 otvorov). Užite si vášnivé vyvádzanie s estetickým náhubkom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš protějšok skutočne nemohl pohnúť rukami? Víme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Black

    Chcete sa hrať trochu nebezpečným spôsobom? Vybavte sa putami a svojho milenca či milenku pripútajte k posteli a láskajte ho, dráždite a hlavne si to užívajte! Putá sú z kovu a sú ideálne pre začiatočníkov, dokonca majú poistku pre rýchle uvoľnenie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Satin Curvy Eye Mask With Elastic Straps

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi vzrušujúci a aj temný zážitok. Maska vás zavedie do stavu temnoty a zvýši vašu sexuálnu túžbu. Navyše je veľmi príjemná a drží na svojom mieste. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Čo takto premeniť vašu už nudnú spálňu na zábavnú herňu pre dospelých? S touto sadou vám nebude chýbať nič, čo je potrebné na to, aby ste si užili vzrušujúce hry, ktoré môžu aj bolieť. Nezáleží na tom, či sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, kvalitné prevedenie pomôcok vás bude tešiť, dráždiť a nekonečne vzrušovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Metal

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníku a môžete ich použiť v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Zapojte do hry nos a ústa! Tento zvodný postroj je totiž vybavený háčikmi nielen do úst, ale aj do nosa, čo znamená, že tieto otvory udržia zvodne otvorené za každú cenu. Vďaka nastaviteľným prackám postroj na hlavu pekne padne a vytvorí vzrušujúcu dynamiku sily, vášne a naplní vaše BDSM túžby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Tape 20m Red

    Radi robíte neposlušné veci z lásky? Vyskúšajte možnosti nelepiacej pásky! Báječných 20 metrov nepriľnavej nezbednej pásky si užijú ako menej skúsení začiatočníci, tak skúsení milovníci. Páska je multifunkčná a ako ju použijete, záleží na vás. Váš náprotivok sa má na čo tešiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 178

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.