×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 732

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherem. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou, slúžiacou na oddelenie semenníkov od penisu a zároveň na ich mierne natiahnutie. Krúžok tvoria dve polovičky, ktoré pohromade drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývanie, ťahania... A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Váš otrok vás bude prosiť, aby ste ho zviazali do tejto úžasnej bondážnej sady od Fetish Fantasy. Jedná sa o veľmi premyslený zádržný systém, ktorý vám umožní veľa rôznych pozícií zviazania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator - Vibračný uretrálny dilatátor Ružová

    Ružový dilatátor so 7 vibračnými režimami. Jeho malé rozmery prinášajú bezodné možnosti ako ho využiť, vašej fantázii sa medze nekladú! Vyrobený je zo silikónu a ABS, je bezpečný pre telo, bez ftalátov a spĺňa prísne nariadenia EU REACH. Batérie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Nipple Erector Set - Pumpičky na bradavky Čierna

    Napumpujte bradavky maximálnym vzrušením! Vaša erotogénna zóna sa prekrví a bude vnímať aj dotyk pierka. Na začiatok vezmite pumpičku s najmenším krúžkom a navlečte gumový krúžok na otvor pumpičky.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Pants Men

    Perfektné boxerky nielen na SM párty! Budú lichotiť vašej postave a podporia vaše prednosti. Pozrite si, ako sú vyladené až do posledného detailu - predný zips, kapsičky alebo putá na opasok. Pristanú vám a zároveň sa v nich budete cítiť sexy, neodolateľne a maximálne sebavedome, nech už si ich vezmete kamkoľvek!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather - Kožený bič

    Čierno červený bič pre SM praktiky z kvalitnej kože so strapcami. Tento bič má veľmi všestranné použitie, od jemného potľapkania po tvrdý výprask.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set - Bondážna súprava

    Potešte svojho milenca touto všestrannou sadou pút a povrazov. Nastaviteľné povrazy môžu byť využité rôznymi spôsobmi a nekladú tak žiadne zábrany vašej fantázii.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Dômyselná pomôcka pre podmanivé otroctvo! Táto robustná tyč s putami na zápästia a členky vám splní vaše BDSM fantázie. Putá sú polstrované a vyrobené z imitácie kože a vďaka karabinkám sa dajú ľahko odopnúť a zase pripnúť. Pohrajte sa, potešte, neposlúchajte alebo sa tiež potrestajte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood - Maska na tvár

    Spandex 3-Hole Hood dokonale padnúca maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna. Vyrobené z jemnej tkaniny.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Nádherná a zákerná klietka na penis! Disponuje dutou tyčkou, ktoré zapláva do močovej trubice a tiež visiacim zámkom, ktorý podčiarkne jej zákernosť. Kvalitná leštená nerezová oceľ pôsobí luxusne a chladne. Tak čo, zaslúži si to váš otrok?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Playsuit 2910098

    Zvodná, sexi a možno aj hravá latexová kombinéza pre mužov, ktorí vedia, čo chcú. Má krátke rukávy i nohavice a obopne telo ako druhá koža. Obojsmerný zips začína na krku, pokračuje cez hruď a rozkrok a končí až nad zadkom. Nenechajte sa príliš vyzývať k vzrušujúcej zábave.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Rodeo Robin

    Set popruhov vhodný pre zvlášť intenzívnu stimuláciu penisu a semenníkov. Vyvolá chvenie a zmyselné potešenie, ktoré sa môže dostať až do naozaj neočakávaných výšok. Vďaka tomu, že sú popruhy nastaviteľné, pohodlne obopnú koreň penisu, žaluď alebo semenníky.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Čierna

    Perfektný obojok bude ideálnym doplnkom ku všetkým vašim vyzývavým outfitom. Vezmite zmyselnosť do ulíc!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúcejší zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu chuť. Táto maska sa môže sa zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda náhubkom. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je jednoduché jeho čistenie a údržba.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovové putá červená

    Tieto krásne plyšové putá v malinovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Buďte naozaj dominantný a nasaďte svojmu náprotivku tento obojok so svorkami na bradavky a vodidlom. Užite si prevzatie kontroly do svojich rúk. Obojok je vyrobený z umelej kože, ktorá mu dodáva luxusný vzhľad a jeho vnútorná časť je lemovaná mäkkou penou. Má nastaviteľnú veľkosť a skvele padne. Obojok a svorky sú prepojené kovovou retiazkou. Jedno je isté, tie najviac vzrušivé SM zážitky okúsite len s týmto obojkom so svorkami a vodidlom.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Premeňte svoju posteľ na vášnivé ihrisko s Ultimate Bed Restrain systémom. Tento bondážny set sa ľahko inštaluje a predstavuje všetko, čo potrebujete na realizáciu svojich fetiš fantázií a vzrušujúcich zábaviek v spálni. Budete k nemu potrebovať iba vašu posteľ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Nechajte lásku udrieť! Kvalitný kožený bič s dokonale tvarovanou rukoväťou skvele poslúži milovníkom mäkších úderov aj tým, ktorí si potrpia skôr na drsnejšie radovánky! Celková dĺžka biča je 45 cm a dĺžka rukoväte 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 732

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.