×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 732

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Nechajte lásku udrieť! Kvalitný kožený bič s dokonale tvarovanou rukoväťou skvele poslúži milovníkom mäkších úderov aj tým, ktorí si potrpia skôr na drsnejšie radovánky! Celková dĺžka biča je 45 cm a dĺžka rukoväte 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Magic Gloves

    Elektro-vodivé rukavice ideálne pre zmyselné mravčenie kdekoľvek len budete chcieť. Za účelom izolácie vlastných rúk ich noste v kombinácii s vinylovými rukavicami. Váš partner sa môže tešiť na zmyselnú elektrickú a erotickú masáž, ktorú mu môžete dopriať kdekoľvek na tele.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Lesklé, čierne, mužské a nekonečne sexi sú tieto tangá, ktoré sa perfektne hodia na akúkoľvek príležitosť aj dlhodobé nosenie. Sú z príjemne pružné materiálu a nádherne sa lesknú, bude ich jednoducho radosť nosiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs - Kovové putá

    Kovové putá z pevného kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí pre erotické spútanie a zväzovanie.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Milujete elektro-stimuláciu? S touto sadou doprajete vzrušujúce elektrické šoky svojej močovej trubici zvnútra a tiež penisu zvonka. Súčasťou je totiž uni-polárny kovový dilatátor a tiež popruh na penis. Bude to skutočne výbušná slasť a možno aj bolesť, trúfnite si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Zviažte svojmu submisívnemu náprotivku ruky buď k sebe, alebo k posteli, voľba je len na vás. Hlavné je, že vám k tomu poslúžia tieto luxusné putá na zápästia z robustnej umelej kože. Z vnútornej strany sú lemované mäkkou penou, ktorá zaručuje pohodlie, a vďaka pevne pripevneným karabinám ich dokonca môžete prepojiť s ďalšími vašimi obľúbenými doplnkami. Nastaviteľná veľkosť potom zaručuje dokonalé padnutie.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Alpha Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť i dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Zakryte oči a zvýraznite ostatné zmysly! Taký malý trik, vďaka ktorému budete všetko prežívať o dosť intenzívnejšie. Balenie obsahuje jednu čiernu a jednu červenú masku a ak ich nebudete chcieť používať na erotické hry, môžu vám slúžiť ako ochrana pred svetlom na spanie. Veľa zábavy za málo peňazí!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Radi experimentujete? Vyskúšajte hry s týmto náhubkom a pevným krúžkom, ktorý udrží ústa vášho submisívneho náprotivku zmyselne otvorené. Popruh je pre pohodlné padnutie nastaviteľný a krúžok je zo zdravotne nezávadného silikónu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Čierna

    Nechajte svojho otroka mňaukať a kňučať pod taktovkou tohto pôvabného biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Perfektný obojok pre tú pravú Bitch.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 47

    Elegantný, krásny, sklenený a ručne vyrobený análny kolík so zmyslom pre detail. Či už máte radi jemné alebo tvrdé hry, tento kolík by vo vašej zbierke hračiek nemal chýbať. Jeho stupňovité telo z 3 guľôčok vám zaistí úžasnú stimuláciu a intenzívne vzrušujúce pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 732

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.