×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish stimulačné

Položky 65 až 96 z celkom 397

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Potrebujete trochu vytrénovať svoje šteniatko? Skúste obojok poskytujúci elektrošoky!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Čierna

    Zoznámte sa s Cock Plug od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dodajte s ním novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps

    Zažite neskutočný pôžitok s motýlími svorkami na bradavky. Sú vyrobené z trvanlivého kovu a vhodné aj pre začiatočníkov. Miera tlaku na bradavky je nastaviteľná a vďaka motýľom, ktorí sú neustále v pohybe, dochádza k stimulácii bradaviek.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy O-Ring Gag Nipple Clamps - Krúžkový roubík so svorkami na bradavky

    Krúžkový náhubok so štipcami na bradavky pre milovníkov BDSM je tvorený omotaným krúžkom (náhubkom) s pripojenými koženými nastaviteľnými páskami so zapínaním za hlavou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o ako mäkký a pohodlný výrobok sa jedná. Určite si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rattan Wooden Thick Single Cane

    Ratanová rákoska s čiernou rukoväťou v jednoduchom, avšak veľmi pôsobivom prevedení. Vyrobená je z jednej tyče bambusového materiálu a je extrémne flexibilná (až to bolí). Je oveľa intenzívnejší ako ostatné obyčajné biče a dokáže naozaj potrestať! Kto sa odváža?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tieto mini pokarhania? Vie hnevať nežným aj drsným spôsobom, záleží len na vás, ako sa ich chopíte!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Chcete si dopriať vzrušujúcu intímnu chvíľku spojenú so stimuláciou semenníkov? V tom prípade nie je nič jednoduchšie než sa zabývať v tomto návleku a poslať im takú dávku vibrácií, ktorá vám zrovna urobí dobre. Drôtový ovládač sľubuje pohodlné ovládanie a vodotesnosť umožňuje aj hrátky vo vani. Vypočujte, čo vám vaše guľôčky šepkajú a splňte ich tajné priania.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers with Pearls Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s perličkami. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky dvoch veľkostí z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, hladké a super leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Čierna

    Skvelý vibračný dilatátor, určený na čoraz viac obľúbený sounding, teda stimuláciu penisu zvnútra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posúvať svoje hranice. Začnite s najmenším a postupne sa dostanete k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Oval Riding Crop Black

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad čierny bičík z umelej kože, ktorý vám otvorí dvere do bolestného potešenia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel

    Jedna z mála hračiek, ktoré môžete použiť kdekoľvek na tele. Prejdite touto krásnou vrtuľkou kdekoľvek na tele a uvidíte, čo urobí s nervovými zakončeniami vášho milenca.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Mawa Nipple Clamps Adjustable

    Tieto Mister B Mawa svorky na bradavky sú najpredávanejšie a zároveň najuniverzálnejšie na celom trhu.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Hľadáte niečo, v čom sa budú vaše semenníky zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxballs je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchytí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jeden jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne, ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Behave! Bing Love Rope Red

    Poďte, pán, budeme sa hrať! S červeným dlhým lanom, s ktorým sa zviažeme, priviažeme, obmotáme a zamotáme, chcete? Kto by nechcel! Toto lano je vyrobené z pevného terylénu a bavlny, je príjemné a mäkké a jeho dĺžka 10 m postačí na všetky vaše fantázie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikónový rozdeľovač semenníkov pre ešte pôvabnejší vzhľad vášho mužstva! Bude tlačiť na penis dopredu a zároveň semenníky dolu a od seba. Vytvára tak veľmi provokatívny vzhľad a príjemné pocity. Je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý vás príjemne obopne a prispôsobí sa vašim proporciám.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantný a moderný penisplug z kolekcie značky Stell Power Tools bude vaším obľúbeným doplnkom pri hrách spojených so stimuláciou močovej trubice. Pre ľahkú manipuláciu je vybavený koncovou smyčkou. Jeho reliéfna silueta je dômyselne navrhnutá tak, aby vás príjemne dráždila. Tento doplnok je absolútne bezpečný pre telo a zaručuje aj dlhú trvanlivosť.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps - Magnetické svorky na bradavky zlatej farby

    Magnetické svorky na bradavky zlatej farby. Po stranách sú ozdobené brúsenými kameňmi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť a vyberte si z 8 krúžkov na pohodlné padnutie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s jedným kolieskom. Tak krásne a tak nebezpečné! Bude však záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 397

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.