×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish stimulačné

Položky 97 až 128 z celkom 397

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper

    Zasuňte pružný modrý plug do svojej močovej trubice a vychutnajte si pocity, ktoré vám váš nový milenec poskytne. Pre bezpečné zaobchádzanie je zakončený guličkou a vyrobený je zo 100% pružného a príjemného silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey The Pinch - Svorky na bradavky

    Krásne svorky na bradavky zdobené korálkami z kolekcie Fifty Shades of Grey. Sila tlaku na bradavky sa dá regulovať vďaka kovovým kolieskam, ktoré posúvate po celej dĺžke svorky.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Chcete svojmu milovanému náprotivku prichystať láskyplné prekvapenie? Táto srdiečková krabička na to bude ideálna! Obsahuje 14 vzrušujúcich darčekov, ktoré si užijete spoločne. Každý deň môžete otvoriť jedno okienko a vychutnať si tak 14 dní spoločných sexi experimentov. Potešte sa obaja a dajte nový rozmer vášmu sexuálnemu životu!

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Sensual Hot Wax Candles 3 pcs

    Predstavte si, ako na vaše telo dopadajú kvapky horúceho vosku a vás zaplavuje vzrušenie a bolesť zároveň. Chceli by ste to vyskúšať na vlastnej koži? Chceli by ste v ruke držať horiacu sviečku nad telom vášho partnera? Poďte to vyskúšať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir - Bič

    Bič Please, Sir z kolekcie Päťdesiat odtieňov sivej je obľúbenou pomôckou pre všetkých, ktorí sa chcú nechať potrestať alebo si užiť jemne praktiky.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Plug, určený na obľúbený soundig, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope - Luxusné Bondážne lano Čierna

    Nemusíte byť odborníkom na japonské uzly, aby ste si mohli užiť mierne či drsnejšie hrátky spojené so zväzovaním. Poslúži vám na to toto super mäkké a hebké lano od obľúbenej značky Fetish Fantasy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubujú tieto priehľadé prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Všetko, čo potrebujete na splnenie svojich erotických snov, v jednej sexi sade! Putá na zápästie a členky, obojok, vodítka, kolík, bič, maska na oči a lano sa postarajú o vašu sexy zábavu. Tak na čo sa tešíte najviac?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prináša brniace elektrické impulzy do špičky penisu, objíme celý žaluď a dokonale sa s ním pohrá. Okúzľuje tak najcitlivejšie body na mužskom tele a jeho veľkosť je plne nastaviteľná, takže sadne úplne každému.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penis sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Hľadáte dômyselný bič, ktorý by vám pomohol skrotiť váš submisívny náprotivok raz a navždy? Biče Devil Sticks vás zaujmú svojím štýlovým čiernočerveným prevedením, dlhou dĺžkou a neprehliadnuteľnou kvalitou. Sú vyrobené z pravej kože a do dlane vám padnú ako uliate. Pripravte sa na výprask!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak celkom účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guľôčky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Veľmi originálna a nápaditá trstenica Brazilian Manila sa stane vaším nevyhnutným doplnkom pri akýchkoľvek BDSM hrách.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Bol tu niekto neposlušný? To bude asi vaša najčastejšia otázka po tom, čo svoju zbierku BDSM pomôcok obohatíte o túto bambusovú rákosku. Má rukoväť z umelej kože v peknom čierno-červenom prevedení a disponuje tiež praktickým putkom. Je ľahká, odolná a pripravená ešte podčiarknúť vašu dominanciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    To, že klitoris obsahuje viac než 8 000 nervových zakončení, nie je žiadna novinka, ale vedeli ste, že väčšina z nich je umiestnená na stranách?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Potrebuje, aby váš submisívny náprotivok dal svoje pokorné vlastnosti ešte viac najavo? Nasaďte mu tento kolík a svorky na bradavky v jednom. Nebude môcť hovoriť a bude úplne bezmocný a oddaný bolesti. Svorky visí za strany kolíka z mäkkého kvalitného silikónu. Užite si to!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Nie nadarmo sa hovorí - dôveruj, ale preveruj! Táto klietka na penis premení otrokovo trápenie na skutočnú rozkoš, má totiž nastaviteľný erekčný krúžok. Ten zaručuje bezpečné zachytenie po celý čas nosenia, a práve vďaka nemu sa klietka hodí na akúkoľvek veľkosť penisu. A čo to prekvapenie na druhej strane? To je čerešnička na torte - pančuchy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Hrátky s dudlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Objavujte nové možnosti vzrušenae, prebuďte svoju zúrivosť a zažite príjemnú bolesť v podobe sania. Stlačte, alebo uvoľnite, a podľahnite dychberúcej citlivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 397

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.