×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish semenníky

Položky 33 až 64 z celkom 177

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Chcete spoznať svoje limity? Toto závažie na semenníky na to bude priamo ideálne! Zemská príťažlivosť bude pracovať a odolný kovový materiál si vyberie svoju daň. Zvládnete aj pridanie koncových guľôčok na retiazky? Vyskúšajte, kam až môžete zájsť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to iba erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Snívate o nebezpečnej, kvalitnej a profesionálnej pomôcke na semenníky? The Humbler Steel BDSM Humility Device je pranier na semenníky s odnímateľným naťahovačom a drvičom. Má dve praktická očká na stranách na pripevnenie napríklad lana, takže osud vášho otroka bude len vo vašej moci. Doplňte si svoju BDSM zbierku o túto dômyselnú pomôcku z nerezovej ocele!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky a udrží ich dole od tela. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Radi by ste si zaobstarali niečo vzrušujúce pre vaše guľôčky? Vložte ich mäkkého silikónového vačku, očkom pretiahnite penis a stlačením jedného tlačidla spustite vibrácie, ktoré vašimi semenníkmi otrasú natoľko, že sa vzrušujúce pocity rozlejú po celom vaše tele. To musíte vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa unikátneho potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Premeňte svoje semenníky na veľmi pôsobivú a sexy časť svojho tela s týmto dômyselným doplnkom Boners 8 Style Ball Splitter. Bude vaše semenníky tlačiť mierne dopredu a zároveň ich od seba oddelí, čím budú pôsobiť väčšie a úchvatnejšie. Zároveň stiahne váš penis u koreňa, čím podporí a predĺži vašu erekciu. Užívajte si viac zábavy s týmto silikónovým doplnkom, ktorý zdvihne nielen vaše semenníky, ale aj vaše sebavedomie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Táto dômyselná pomôcka vytvorí z vašich semenníkov nepriehľadnuteľný skvost, pretože ich pôvabne rozdelí a mierne zatlačí dopredu, čím budú pôsobiť ako väčšie a elegantnejšie. Zároveň stiahne váš penis pri koreni, čím podporí a predĺži vašu erekciu. Užívajte si viac zábavy s týmto silikónovým doplnkom, ktorý zdvihne nielen vaše semenníky, ale aj vaše sebavedomie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Klietka cudnosti pre pokročilých. Ak bude penis ochabnutý, nositeľ sa bude cítiť ešte relatívne pohodlne, ale ak sa penis začne zväčšovať, jeho nositeľ bude veľmi ľutovať! Hroty v klietke sú síce tupé a nespôsobujú žiadne vážne zranenie, ale to neznamená, že to nebude bolieť. Klietka nezabraňuje močeniu a má odnímateľnú 7 mm koncovú zátku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Natiahnite svoje semenníky a užite si vzrušenie! Tento okrúhly krúžok Lockable Ball Stretcher od značky Rebel sa nasadí na semenníky a uzamkne sa pomocou priloženého kľúča. Alebo chcete niečo viac? Skúste krúžok pred použitím zahriať (v horúcej vode) alebo ochladiť (v studenej vode).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, pretože je ľahká, priedušná, zároveň bezpečná pre telo a má sexy dizajn. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, kedy je jeho penis len a len váš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitného kovu bez obsahu niklu. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 177

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.