×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 288

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovové putá červená

    Tieto krásne plyšové putá v malinovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Chystáte sa na maškarnú alebo len hľadáte čerešničku na torte k vášmu erotickému outfitu? Táto nádherná králičia maska sa hodí na viac príležitostí, než vás teraz môže napadnúť. Nasajte nádych tajomna, budete elegantná a neposlušná zároveň.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers Pearl & Deluxe Chain Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok na možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Sexy Feather Tickler Purple

    Okúste nezbedné štekliace hrátky s týmto pôvabným doplnkom! Šteklítko Sexy Feather Tickler je nežné, hravé a vášnivé rovnako ako vy a nemôže sa dočkať, až sa stane súčasťou vašej romantickej predohry. A ak máte chuť na niečo viac divoké, skombinujte ho s plyšovými putami a podľahnite dráždivým hrám, ktoré nenechajú v pokoji vás ani váš náprotivok.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs - Kovové putá

    Kovové putá z pevného kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí pre erotické spútanie a zväzovanie.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A700 Mask Black

    Sexi, tajomná a zvodná? Áno, presne taká budete! Podčiarknite svoj očarujúci vzhľad touto zmyselnou maskou, ktorá priamo vyzýva k magickým okamihom, pretože prebúdza vzrušujúcu nezbednosť. Ste pripravená na nezabudnuteľné zážitky?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Collar with Bell

    Tento obojok vás prezradí za všetkých okolností! Je totiž vybavený rolničkou, ktorej cinkanie bude sprevádzať každý váš krok či pohyb. Okrem toho vás určite zaujme svojim elegantným spracovaním, ktoré kombinuje sofistikovanosť a hravú príťažlivosť. Je štýlový a zároveň pohodlný na nosenie, pretože je vyrobený z prémiovej PU kože.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Zakryte oči a zvýraznite ostatné zmysly! Taký malý trik, vďaka ktorému budete všetko prežívať o dosť intenzívnejšie. Balenie obsahuje jednu čiernu a jednu červenú masku a ak ich nebudete chcieť používať na erotické hry, môžu vám slúžiť ako ochrana pred svetlom na spanie. Veľa zábavy za málo peňazí!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Royal Black Lace Mask Black

    Premýšľate, ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Pink

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Stuhy určené na zviazanie zápästia budú vhodným doplnkom pre každého, kto si potrpí na elegantné doplnky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Rákoska

    Pružná rákoska potiahnutá latexom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tieto mini pokarhania? Vie hnevať nežným aj drsným spôsobom, záleží len na vás, ako sa ich chopíte!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Embroidered Lace Filigree Eyemask 44282 - Maska na oči

    Perfektný doplnok nielen na maškarné plesy.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Collar Spikes Punk Collar

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento obojok s ostňami? Budete ho nosiť za trest alebo skôr za odmenu? O tom pravdepodobne rozhodne váš dominantný náprotivok!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Black

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers with Pearls Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s perličkami. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fever Embroidered Lace Filigree Heart Eyemask 45628 - Maska na oči

    Čierna, vyšívaná, čipkovaná maska bude skvelým doplnkom k akémukoľvek kostýmu. Zvodne zakryje časť vašej identity a perfektne ňou zapôsobíte aj na plese.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Pleasure Tape - Bondážna páska Čierna

    Bondážna páska z kolekcie Fetish Fantasy od značky Pipedream je jedinečným doplnkom pre vaše BDSM hry.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Tripple O-Ring Strap Collar

    Chcete dať najavo svoje túžby, pôvab aj sofistikovanosť? Práve pre vás je teda určený tento úchvatný trojitý obojok z luxusnej PU kože. Je to nádherný doplnok, ktorý spája štýl a zmyselnosť, vďaka čomu predstavuje nevyhnutný doplnok vašej erotickej zbierky. Nezabudnite využiť tiež predný O-krúžok, ktorý priamo nabáda na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Oval Riding Crop Black

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad čierny bičík z umelej kože, ktorý vám otvorí dvere do bolestného potešenia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Black

    Láka vás vzrušujúce kúzlo ticha? S týmto rúbikom váš submisívny náprotivok ani nezlomí! Vďaka priedušnosti rubíka sa mu bude dobre dýchať a vydrží s ním aj dlhé hodiny. Adrenalín stúpa a vy to jednoducho chcete? Tak si ho kúpte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Behave! Bing Love Rope Red

    Poďte, pán, budeme sa hrať! S červeným dlhým lanom, s ktorým sa zviažeme, priviažeme, obmotáme a zamotáme, chcete? Kto by nechcel! Toto lano je vyrobené z pevného terylénu a bavlny, je príjemné a mäkké a jeho dĺžka 10 m postačí na všetky vaše fantázie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Satin Blindfold - Saténová maska na oči Čierna

    Luxusná, dvojvrstvová hodvábna páska cez oči s vysoko elastickým popruhom na pohodlné nosenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Krása a elegancia vyžarujúca z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Cuffs - Kovové putá Zlatá

    Kovové putá zlatej farby z pevného ťažšieho kovu, môžu ich použiť začiatočníci, aj pokročilí pre erotické pútanie a zväzovanie.

    20,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps Double Chains Rose Gold

    Hľadáte nádherný a zároveň nebezpečný doplnok na zmyselné potrápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Tento dvojitý ružovo-zlatý prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 288

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.