×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Všetko, čo potrebujete na splnenie svojich erotických snov, v jednej sexi sade! Putá na zápästie a členky, obojok, vodítka, kolík, bič, maska na oči a lano sa postarajú o vašu sexy zábavu. Tak na čo sa tešíte najviac?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Collar Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iného než nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, a teda vinylový obojok a vôdzka. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké jeho ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Zlatá

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Veľmi originálna a nápaditá trstenica Brazilian Manila sa stane vaším nevyhnutným doplnkom pri akýchkoľvek BDSM hrách.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Chcete, aby vaše prirodzenie vyzeralo ešte viac sexi? V tomto elegantnom naťahovači semenníkov bude ešte mužnejšie! Je pomerne široký a vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je kvalitný a veľmi odolný. Noste naťahovač počas vašich divokých sexuálnych dobrodružstiev a objavte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl String 2810093 Black-White

    Lesklý klenot medzi vašou aktuálnou zbierkou táng! Tieto tangá sú oproti ostatným úplne výnimočné, a to preto, že sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu s pôvabným kontrastným bielym lemovaním. Na každej strane majú nastaviteľné pracky na dokonalé padnutie a pohodlné nosenie. Budete prekvapená, aké sú sexy a zároveň príjemné!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S týmto všestranným Hogtie krížom z robustnej umelej kože budú vaše bondážne hrátky ešte vzrušujúcejšie než kedykoľvek predtým. Prepojiť ho môžete napríklad s putami na zápästie, členky, obojky či s rôznymi reťazami. Buďte tvorivé a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je elegantne čierny a zdobí ho roztomilá mašlička so zlatou rolničkou. Je vyrobený z odolnej a pohodlnej PU kože, tak nečakajte na nič a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    S týmto náhubkom bude mlčanie hračka! Bude vyzerať sexy, bude pohodlný a zároveň efektívne splní svoj účel. Oproti iným náhubkom vášmu otrokovi upchá ústa úžasne realistickým dildom vyrobeným z bezpečného a pohodlného silikónu. Pohodlie zabezpečuje tiež nastaviteľná dĺžka popruhu a koženkový materiál. A ak chcete byť ešte dômyselnejší, použite zámok!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Leash & Collar Čierna

    Pôsobivý a predovšetkým mäkký obojok sa zapínaním na cvoky pre všetkých neposlušných otrokov. Patrí k nemu tiež nylonová vôdzka s robustným D-krúžkom. Obe tieto časti sa ľahko nasadzujú, aj dávajú dole, zaisťujú pohodlie a samozrejme tiež bezpečnosť.
    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patrí sem aj tento nádherný bič v štýle dutiek. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerajú.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Čierna

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sinful Collar Black - Vinylový obojok Čierna

    Hriešny a sexi, taký je nový prírastok obľúbenej kolekcie pre každého, kto má rád kvalitu a ľahko nebezpečné erotické hry.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrylové thajské tyčky pre rozmanité hrátky! Sú ideálne na bradavky a ďalšie časti tela. Majú dĺžku 12,5 cm a je možné ich pomocou krúžkov jednoducho nastaviť. Užite si jemné štiepanie aj ultra drsné potešenie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Briefs 2890445 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné slipy snov. Sú zmyselne priliehavé a majú kovový zips v prednej časti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs - Luxusné plyšové putá Zlatá

    Zvádzajte svojho partnera s týmito luxusnými plyšovými putami. Zlaté kovové putá sú lemované zamatovo jemnou kožušinou. Putá sú spojené s odolnou kovovou retiazkou tak, aby váš partner nemohol uniknúť.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.