×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 315

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Hľadáte niečo, v čom sa budú vaše semenníky zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxballs je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchytí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jeden jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne, ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikónový rozdeľovač semenníkov pre ešte pôvabnejší vzhľad vášho mužstva! Bude tlačiť na penis dopredu a zároveň semenníky dolu a od seba. Vytvára tak veľmi provokatívny vzhľad a príjemné pocity. Je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý vás príjemne obopne a prispôsobí sa vašim proporciám.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps - Magnetické svorky na bradavky zlatej farby

    Magnetické svorky na bradavky zlatej farby. Po stranách sú ozdobené brúsenými kameňmi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Mouth-Full Dildo Face Mask Black

    Potrebujete vycvičiť svoj submisívny náprotivok na držanie dilda v puse? Tak jedine s touto rúškom! Je príjemne ľahká a priedušná a dá sa nosiť aj na verejnosti, kde nikto nebude tušiť, že vaša rúška neznamená, že máte respiračné ochorenie, ale že jednoducho v ústach máte dildo od svojho pána!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Hemp je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z konope a je skvele flexibilné. Konopné laná sa prispôsobujú telu, hladko sa po ňom pohybujú a poskytujú optimálne pohodlie. Zároveň sú však pevné a všestranné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Hook

    Pre skutočných milovníkov bondage! Tento análny kolík je ideálnou hračkou pre vzrušujúce BDSM hry profesionálnej úrovne. Koncový krúžok umožňuje pripevnenie lana, ktoré potom môžete priviazať napríklad k rukám alebo ku krku. Každý pohyb potom bude jeho nositeľ cítiť i vo svojom análiku. Tak vyskúšajte ho a prehĺbte svoje otrocké análne potešenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir - Bič

    Bič Please, Sir z kolekcie Päťdesiat odtieňov sivej je obľúbenou pomôckou pre všetkých, ktorí sa chcú nechať potrestať alebo si užiť jemne praktiky.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supremacy Leg Restraint Black

    Nechce svoje nohy pri sexe zmyselne roztiahnuté bez možnosti ich dať k sebe! Tento záchytný systém je príjemný a efektívny. Za krkom má polstrovanie, aby nijako netlačil, a aj vaše stehná budú ako v bavlnke. Vyrobený je z kvalitnej umelej kože a vyzerá úplne skvostne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Majte penis svojho partnera (alebo otroka?) pod kontrolou, aj keď ste mimo domova!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed All Sensation Nipple And Clitoral Chain

    Luxusný šperk z kolekcie Fifty Shades. Ozdobte sa zvodne a vzrušujúco zároveň. Táto nádherná retiazka spojí vaše bradavky s vaším klitorisom a dá vám okúsiť skutočne neodolateľné pocity. Prajete si potešenie alebo bolesť? Všetko je možné, svorky majú nastaviteľný silikónový koniec, takže jemné zovretie môže okamžite vystriedať intenzívna bolesť. Ste pripravená byť krásna, zvodná a vzrušujúca?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Bondage Wrist Cuffs Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patria sem aj tieto nádherné putá na zápästie. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerajú.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Užite si stimuláciu močovej trubice v kombinácii so vzrušujúcimi vibráciami a okúste dosiaľ nepoznané intenzívne pocity. You2Toys Vibrating Silicone Dilatory Hollow je dutý vibračný dilatátor, ktorý vám ponúkne 7 rôznych vibračných režimov. Je vyrobený z jemného a hlavne pre telo bezpečného silikónu. Neobsahuje ftaláty a spĺňa všetky nariadenia EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collins

    Táto unikátna pomôcka z nerezovej ocele pomôže splniť všetky vaše nielen lekárske fantázie.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bra 2820129 Black

    Najlesklejšia podprsenka vo vašom šatníku! Táto zvodná podprsenka od Black Level je vybavená kosticami a je ušitá z čierneho kvalitného vinylu. Vykúzli vám dych vyrážajúci dekolt a zapínanie na zadný háčik je pohodlné a praktické. Ramienka sú nastaviteľné a dokonalé padnutie je tak zaručená. Nutnosť pre všetky milovníčky vinylu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Single Choker Čierna

    Odhaľte svoju skrytú temnú stránku a prebuďte v sebe svoje zvrátené ja s týmto náhrdelníkom inšpirovaným BDSM, ktorý si zamilujú nielen vegáni.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Cat Mask 2870118 Black

    Chcete sa stať vrcholom každej fetiš párty? Táto maska od Black Level je na to priam ideálna! Je vyrobená z kvalitného lesklého čierneho vinylu a má pôvabné a zároveň nezbedné mačacie prevedenie. Malé špicaté ušká a veľké otvory v tvare mačacích očí, to je spôsob, ktorým uhraniete kohokoľvek budete chcieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Shark Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť aj na dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Nie je kolík ako kolík! Tento je vybavený realistickým dildom, ktorého dlhšiu časť môže do úst dostať či nositeľ alebo nositeľka alebo ten druhý z páru. Ako to bude prebiehať u vás? Tak či tak si s týmto kolíkom užijete veľa nebezpečne vzrušivej zábavy s výrazným nádychom BDSM.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Polyco Healthline Bodyguards Nitrile Medical Examination Gloves Black 100 pcs

    Rukavice zo syntetickej gumy, pýšiace sa odolnosťou proti prepichnutiu a oderu. Sú mäkké a príjemne elastické a hoci sa môže materiál zdať na prvý pohľad chladný, je na nosenie báječne pohodlný. Využite ich podľa svojich vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 2030420 - Pevný kožený obojok Čierna

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Under Cover Ball Gag Face Mask

    Lákajú vás vzrušujúce hrátky na verejnosti s nádychom BDSM? Dajte svojmu otrokovi povel, nech na verejnosti nosí túto rúšku s štepcom! Je príjemne ľahká a priedušná a dá sa nosiť aj na verejnosti, kde nikto nebude tušiť, že vaša rúška neznamená, že máte respiračné ochorenie, ale že jednoducho v ústach máte kolík od svojho pána!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantný náhubok v štýlovom prevedení! Tento náhubok je úžasne sexi a jeho kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe mu dodáva šarm. Z vnútornej strany je pásik príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosení. Gulička je tak tvrdá a guľatá a je vyrobená zo silikónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patrí sem aj tento nádherný bič v štýle dutiek. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerajú.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Female Chastity Belt Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento pás cudnosti, ktorý je pre pohodlné padnutie nastaviteľný. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 315

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.