×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 315

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Tento farebný ozubený veterník z kvalitnej nerezovej ocele je dokonalým BDSM doplnkom, ktorý je nádherný a účinný. Jeho hroty sú veľmi ostré a ak zvýšite tlak, bude na dotyk bolestivejší. Užite si s ním ako začiatočník či skúsený milovník alebo milovníčka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí mi milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento obojok s vôdzkou. Ako retiazka, tak samotný obojok sú vyrobené z bezpečných a odolných materiálov, a okrem toho, že podporia vašu BDSM hru, tak zvýraznia aj váš vkus a štýl. Nasaďte svojmu náprotivku obojok, pripojte k O-krúžku retiazku, uchopte slučku a ide sa poslušne do spálne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý obojok s vôdzkou? Bondage Couture si zamilujete! Obojok aj vôdzka sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu, aby stal vaším pánom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Wipe Medium

    Nevyhnutná handrička pre efektívnu starostlivosť o vaše latexové skvosty. Objavte úplne novú úroveň pohodlia pri starostlivosti a udržovaní latexu sviežeho s touto handričkou, ktorý vám objaví úplne nový a ešte väčšmi lesklý vesmír. Neľakajte sa - je takmer magický!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Užívajte si svoje vášne a naplňte svoje túžby s touto pomôckou do penisu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Plug Penisstick od značky Kiotos je krásny na pohľad, pretože je neuveriteľne lesklý a tvarovaný pre extra stimuláciu. Ľahko sa zavádza, je dutý a v základni má niekoľko otvorov, takže váš výstrek bude sprchou slasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Prepojte svoje najcitlivejšie oblasti pomocou unikátnych svoriek s koncami potiahnutými vinylom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallique Chain Handcuffs Silver - Kovová ozdobná putá Strieborná

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť... Elegantný náramok a putá pre každú príležitosť, ktoré splnia vaše tajné sny. Počúvajte svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Hladké a perfektne navrhnuté "zrkadlo", ktoré vám umožní nahliadnuť dovnútra a vyskúšať si vyšetrenie ako u doktora. Disponujte skrutkou, s ktorým ho roztvoríte na požadovanú úroveň. Naplňte svoje túžby skutočnosťou s touto pomôckou z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress by Isabella Sinclaire Intense Impact Cane

    Čarovná palička v štýle rákosky, s ktorou vyčaríte rýchle a ostré bodnutie! Pani Isabella Sinclaire ju miluje. Najčastejšie ju používa na telesné tresty, čím vždy upúta pozornosť svojho submisívneho milenca a on potom lepšie počúva. Vyskúšajte, aké to je mať absolútnu moc vo svojich rukách.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom vám to pôjde ešte lepšie! Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Je hladko leštený a ľahko sa zavádza. Dojdite si pre svoj orgazmus tak hlboko ako budete potrebovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulujte svoju močovú trubicu s týmto vibračným dilatátorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je tvorený niekoľkými guličkami, ktorých zavádzanie do penisu vás bude mnohonásobne stimulovať, ďalej vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, medzi ktorými prepínate stlačením tlačidla. Silikónová povrchová úprava sľubuje hebkosť pre svoje jednoduché zavádzanie a vy nezabúdajte na to, že tento materiál je vhodné kombinovať iba s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Chcete si rozhnevať bradavky? Tieto vibračné prísavky na bradavky vám s tým hravo pomôžu! Vyrobené sú z hladkého ABS plastu a vysoko kvalitného hebkého silikónu a po tom, čo sa prisajú sa vedia rozvibrovať až vo 10 000 otáčkach za minút. Viete, čo vás čaká? Dráždivé orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Perfect Shine 250ml

    Vaše latexové oblečenie vyžaduje perfektný lesk! Doprajte mu alebo jej beGLOSS Perfect Shine, ktorým spojíte príjemné s užitočným, pretože okrem lesku vašim obľúbeným kostýmom dopraje aj potrebnú starostlivosť. S beGLOSS bude latex ešte latexovejší, viac lesklý, mäkší a pružnejší!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cat Mask Black

    Ukrýva sa vo vás odvážna zvodnica? Nasaďte si túto masku a pustite ju von! Je to podmanivý doplnok navrhnutý tak, aby podnietil predstavivosť a okorenil vaše erotické chvíľky. Maska je vybavená praktickou prackou pre nastaviteľnosť a pohodlné nosenie. Objavujte v nej svoje skryté šelmie túžby.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových prežitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnímipomůckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle důtek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým provázkům, ktoré vie udrieť aj pohladkať alebo posteklit. Tak uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Hot vibračné potešenie močovej trubice! Tento vibračný a flexibilný dilatátor je tu pre všetkých, ktorí milujú sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného bezšvového silikónu a je veľmi príjemný na dotyk. Jeho zaoblená špička vám umožní ľahké zavádzanie a vďaka svojej pružnosti sa dilatátor dokonale prispôsobí vášmu telu. Vyberte si z 10 vibračných režimov pre rozmanité zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožené putá

    Mimoriadne jemné kožené putá Devil Sticks s kožušinovým vnútrom. Veľmi kvalitné a naozaj jemné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Pre efektívne spútanie celého tela! Táto kombinovaná opierka od Bad Kitty sa umiestni pod váš krk a spojí sa cez putá s členkami a zápästím. Príjemné polstrovanie mäkkým plyšom vám zaistí maximálne pohodlné a pevné suché zipsy zas dokonalé uchytenie. Popruhy, ktoré vedú k pútam na členky, môžete nastaviť do požadovanej dĺžky a putá na zápästie sú vďaka karabínam odnímateľné. Súčasťou balenia je aj maska na oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Tento náhubok vás bude baviť vďaka pohodlnosti, ktorú sľubuje jemný silikón, z ktorého je vyrobený.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    Nie je náhubok ako náhubok a nie je dildo ako dildo. Tento náhubok s dildom vám ponúkne vzrušujúce možnosti, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Dildo na náhubku je z príjemného silikónu a má dômyselný zvlnený povrch. Popruh okolo hlavy je zo syntetickej kože a jeho dĺžka sa dá pre dokonalé padnutie nastaviť. Tak otvorte ústa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Nádherný doplnok pre mučenia vulvy! Prevezmite kontrolu na vagínou vašej submisívny partnerky a doprajte si ten pocit, kedy je celá len vaše. Ona bude mať naopak pocit odovzdanosti, čo je jednoducho sexi. Čo tak vziať do ruky vibrátor? Ďalej už to bude len na vás.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper - Maska na tvár

    Akonáhle vojde pán do izby a navlečie vám masku, tak poslúchnete na slovo. Táto maska dá vášmu pánovi moc, či môžete prehovoriť, alebo budete mlčať, a tiež či sa môžete pozerať, alebo budete v tme.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Suspender Belt 2870150 Black

    Zmyselná klasika z lesklého vinylu ako nevyhnutnosť vo vašom šatníku! Tento podväzkový pás od Black Level je kompletne vyrobený z čierneho lesklého vinylu a má 6 nastaviteľných podväzkových popruhov. Pružné vsadenie na zadnej strane zaistí dokonalé padnutie a pohodlné nosenie a vďaka zapínaniu pás kedykoľvek ľahko a rýchlo zložíte a späť nasadíte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver - Kovová ozdobná putá Strieborná

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý bič v štýle důtek? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobený z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte svoj náprotivok, aby ho pevne uchopil a začal rozdávať rozkazy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 315

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.