×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Extrémne erotický a zvodný vzhľad! Tento sexi kúsok podčiarkne vaše dominantné ja a dá to svetu zaručene najavo. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a má zabudované tvarujúce kostice pre krásnu siluetu. Zips z prednej strany uľahčí obliekanie aj vyzliekanie a nastaviteľná šnurovačka zozadu upúta pozornosť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s chvostíkom. Vie vibrovať o 7 rôznych režimoch a dodá tak vášmu análnemu dobrodružstvu nové vzrušenie. Ujmite sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size S Pink

    Obzeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Obmedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Chcete zažiť wow efekt? Tak si oblečte tieto šaty! Pochádza z dielne Black Level, sú bez rukávov a kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Sú pomerne vypasované, takže zvýraznia vaše prednosti. Obojsmerný zips začína pri zvodnom výstrihu a končí až pri spodnom leme. Stojačik sa zapína na cvočky v prednej časti, a to najlepšie na záver - šnurovačka cez chrbát a sexy výstrih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini šaty a kabátik zároveň! Tieto veľmi krátke mini šaty s dominantným nádychom od Black Level sú ušité z nádherného lesklého čierneho vinylu prvotriednej kvality. Zvýrazní vašu postavu, a to predovšetkým pás. Ich kabátový štýl, dlhý rukáv a golier pôsobia maximálne eroticky. Čerešničkou na torte je zaväzovanie na opasok z rovnakého materiálu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shorts Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové šortky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a prednosti. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šortky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš šiel ruka v ruke s módou a vznikli z toho tieto krásne šaty z lesklého čierneho vinylového materiálu. Majú priliehavý strih a tiež sexy šnurovačku cez obrovský výstrih do písmena V. Rozšírená a rozviata sukňa s kratším strihom v prednej časti odhalí vaše nohy. Šaty sa zapínajú vzadu na zips a tiež za krkom na cvoček.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Hriešne lesklý obleček! Tento overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z čierneho vinylového materiálu a má priehľadnú zadnú časť. Jeho priliehavé prevedenie s dlhými úzkymi nohavicami a ozdobným pásikom sa pútavou sponou v prednej časti zvýrazní vašu postavu. Najlepšie je rozhodne praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851580 Black

    Malé čierne lesklé ako ohromujúci klenot vášho šatníka. Sú z dielne prestížnej značky Black Level a vyrobené sú z lesklého čierneho vinylu. Majú priliehavý strih, prepracované košíčky, rozšírenú sukňu a široké pružné ramienka na ozdobných krúžkoch. Integrovaný zips zo zadnej strany uľahčí obliekanie.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shorts with Open Backside Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové šortky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoj zadok, ktorý zostane odhalený. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šortky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold si zamilujete! Túto štýlovú 9 dielnu BDSM samu budete zbožňovať, pretože vám dopraje množstvo nezabudnuteľných a vzrušujúcich zážitkov! Neváhajte, podľahnite.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete prináša brniace elektrické impulzy do špičky penisu, objíme celý žaluď a dokonale sa s ním pohrá. Okúzľuje tak najcitlivejšie body na mužskom tele a jeho veľkosť je plne nastaviteľná, takže sadne úplne každému.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Catwoman Vinyl Body 2840766 Black

    Máte radšej Catwoman alebo Batwoman? V tomto extravagantnom body od Black Level to bude vlastne jedno! Jeho priliehavý strih v kombinácii s maskou vás zahalí do lesklého vinylového materiálu a predný výstrih so šnurovačkou bude rozhodne lákať pozornosť očí.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851644 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom, variabilnou šnurovačkou a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a tenké odnímateľné ramienka. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo po šnurovačke na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a končí na dekolte. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Blonde Ponytail Bondage Hood Black

    Aké sú vaše fetišistické fantázie? Figurujú v nich kone? Alebo možno práve táto maska? Račte si ich splniť, táto mäkká kožená kukla vám k tomu s radosťou pomôže. Zakryje tvár, ale oči nechá voľné, rovnako tak nos a ústa. Dlhá blond parochňa pripevnená k hornej časti dotvára očarujúci efekt a vy môžete vlasy použiť aj napríklad na dráždenie a šteklenie. Skúmajte svoje túžby a vdýchnite im život!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shirt Black

    Láka vás predstava obliecť si toto sexi latexové tielko? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a povahu. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tielko vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené je z kvalitného latexu, je pružné a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto rozperná tyč vybavená putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Po akcii ju ľahko a rýchlo rozložíte na 3 časti. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Zmyselný kolík pre naplnenie vašich divokých fantázií! Vyrobený je za 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.