×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 362

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Čierna

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Female Chastity Belt Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento pás cudnosti, ktorý je pre pohodlné padnutie nastaviteľný. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sinful Collar Black - Vinylový obojok Čierna

    Hriešny a sexi, taký je nový prírastok obľúbenej kolekcie pre každého, kto má rád kvalitu a ľahko nebezpečné erotické hry.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Briefs 2890445 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné slipy snov. Sú zmyselne priliehavé a majú kovový zips v prednej časti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Vyzerá nebezpečne, čo? A to je presne účel! Tento postroj na hlavu je iba pre tých, ktorí vedia, čo chcú a ako to docieliť. Má špeciálny ústny kolík na špunt. Na hlavu sa ľahko a pohodlne nasadzuje a vyzerá jednoducho super brutálne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs - Luxusné plyšové putá Zlatá

    Zvádzajte svojho partnera s týmito luxusnými plyšovými putami. Zlaté kovové putá sú lemované zamatovo jemnou kožušinou. Putá sú spojené s odolnou kovovou retiazkou tak, aby váš partner nemohol uniknúť.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, aj dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Milujete dráždenie bradaviek? Rozvibrujte ich s týmito svorkami a pridajte aj vzrušujúce iskry! Sú plne nastaviteľné, takže budú vyhovovať všetkým veľkostiam a ich mäkký materiál sľubuje maximálne pohodlie. Vyberajte zo 7 vibračných funkcií a 3 úrovní elektro-stimulácie, čaká vás neuveriteľná citlivosť a aj slasť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Budete mať s týmto štetcom úsmev na tvári? No, skôr budete mať malé didlo v tvare penisu v ústach a výrazné pery cez svoje ústa! Jedno je však isté, bude ticho a bude vzrasto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Holdujete trochu extrémnejším hrátkam ako je napríklad stimulácia močovej trubice zvnútra? Kolekcia Extreme od Hidden Desire je tu pre všetkých, ktorí majú odvahu posúvať hranice potešenia. Tieto dilatátory sú navrhnuté na extra dráždenie a vďaka svojej dlhej dĺžke s nimi dosiahnete až na prostatu. Vyrobené sú zo 100% čistého silikónu a majú širokú základňu pre bezpečnosť a pohodlie. Objavte s nimi novú úroveň orgazmov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Gloves 2870126 Black

    Doplňte svoj outfit o tieto luxusné vinylové rukavice a podporte tak svoj dravý a sexy vzhľad! Sú veľmi dlhé a pochádzajú dielne kvalitnej značky Black Level. Čierny lesklý vinylový materiál upúta pozornosť a najlepšie na nich je, že dosahujú takmer k ramenám a sú pohodlné na nosenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Úchvatná dvojica svoriek na bradavky, spojených reťazou, všetko v čiernej povrchovej farbe.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Niekedy je potrebné, aby ústa zostali otvorené dokorán. Je to totiž praktické i vkusné. A s tým náhubkom to bude vkusné dvojnásobne! Je totiž úplne elegantný a pôvabný a zároveň s ním oživíte všetky svoje zlobiace fantázie. Krúžok do úst je z lekárskeho silikónu a dĺžka popruhov je pre maximálne pohodlie nastaviteľná. Ponorte sa do svojej dobrodružnej túžby a vychutnajte si naživo všetky svoje odvážne sny.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Predstavte si to vzrušujúce očakávania a prekvapenia, ktoré razom zaplavia celú miestnosť, akonáhle svojmu submisívnemu náprotivku nasadíte na hlavu tento jedinečný postroj. Obmedzíte niektoré jeho/jej zmysly a zároveň zvýrazníte tie ostatné. Postroj je tvorený nielen nastaviteľnými popruhmi z kvalitnej PU kože, ale predovšetkým maskou na oči a vrúbkom do úst. Stonanie tak bude oveľa tlmenejšie a spojenie medzi vami silnejšie!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Glass Handle Flogger 70cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento bič so sklenenou rukoväťou. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je nežne ružový a zdobí ho roztomilá mašlička s rolničkou. Vyrobený je z odolnej a pohodlnej PU kože, tak na nič nečakajte a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 362

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.