×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 362

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Leather Dog Leash

    Kožené vodidlo od obľúbenej značky Mister B, s ktorým si udržíte svojho havka pod kontrolou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu a dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask IV Violaine - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask V Zouzou - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky a udrží ich dole od tela. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s 2 kolesami. Je oveľa intenzívnejšia ako iné pomôcky tohto typu, ale bude záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Silicone Stopper Gag

    Úžasná hračka pre všetkých dômyselných milovníkov. Umlčí svoj submisívny náprotivok a až budete chcieť, vyberte zátku a naložte s jeho ústami, ako uznáte za vhodné. Náhubok je vyrobený z vysoko kvalitného a príjemného silikónu, má nastaviteľnú veľkosť a sľubuje nezabudnuteľné chvíle vášne, o ktorých zatiaľ len snívate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Vdýchnite život svojim najhlbším erotickým fantáziám! Práve si prezeráte hračku pre všetkých, ktorí sa neboja ísť v ústrety novým zážitkom a príjemnej bolesti. Sú to popruhy z kvalitnej PU kože, ktoré sa omotajú okolo vašich stehien a pripnú na pysky ohanbia. Vulva tak bude vystavená v celej svojej roztvorenej kráse a nachystaná na škádlení, potešenie a hry, v ktorých hlavnú rolu hrá podriadenosť a dominancia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Tento farebný ozubený veterník z kvalitnej nerezovej ocele je dokonalým BDSM doplnkom, ktorý je nádherný a účinný. Jeho hroty sú veľmi ostré a ak zvýšite tlak, bude na dotyk bolestivejší. Užite si s ním ako začiatočník či skúsený milovník alebo milovníčka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Potrebuje niekto z vás potrestať? Použite na to tiež túto odolnú sadu, ktorá sa upevňuje pod matracom. 4 mäkké penové putá budú príjemne pre vaše členky a zápästia a vy sa tak budete môcť sústrediť len a len na vzrušenie. Aplikácia je jednoduchá a cena priaznivá, tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý obojok s vôdzkou? Bondage Couture si zamilujete! Obojok aj vôdzka sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu, aby stal vaším pánom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Crystal Collar Light Blue

    Hľadáte obojo, ktorý bude zároveň pôvabným doplnkom? Tak presne taký je tento obojok od Devil Sticks zdobený bledo modrými kryštálmi. Je vyzývavý, pekný a zároveň vám pristane. Je vyrobený z kvalitnej kože a jeho dĺžka je nastaviteľná. Praktický krúžok v prostrednej časti umožní pripojenie vôdzky alebo čohokoľvek, čo budete chcieť. Noste ho do spálne alebo pokojne aj len tak!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Soft Silicone Gag

    Jednoduchý, ale elegantný a predovšetkým účinný náhubok značky NS Novelties. Vyrobený je z hodvábne hebkého a pre telo bezpečného silikónu, ktorý perfektne zapadne do úst každému neposlušnému otrokovi a poskytne mu pohodlný skus. Pás z vinylu s neoprénovou podšívkou potom zaistí odolnosť aj pohodlie pri hrátkach, ktoré budú trvať dlhší čas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Wipe Medium

    Nevyhnutná handrička pre efektívnu starostlivosť o vaše latexové skvosty. Objavte úplne novú úroveň pohodlia pri starostlivosti a udržovaní latexu sviežeho s touto handričkou, ktorý vám objaví úplne nový a ešte väčšmi lesklý vesmír. Neľakajte sa - je takmer magický!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl String 2810026 Black

    Klasické tangá v o niečo lepšie a viac vzrušujúcim prevedením z lesklého vinylového materiálu. Tvorí ich predná lesklá časť a pružné ramienka pohodlné na nosenie. Tieto tangá sú nutnosťou pre všetkých, ktorí milujú čiernu lesklú bielizeň!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubukú tieto priehľadné prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Horse Mask

    Láka vás zmeniť identitu, milujete byť stredobodom pozornosti alebo vás jednoducho a jednoducho vzrušuje pocit mať na krku túto autentickú konskú hlavu? Nech už je to akokoľvek, každý váš sen o konskej hlave sa môže stať skutočnosťou s touto neuveriteľnou maskou. Pripravte sa na zábavnú a sexy jazdu, v ktorej nebudete za jazdca či jazdkyňu, ale rovno za koňa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom vám to pôjde ešte lepšie! Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Je hladko leštený a ľahko sa zavádza. Dojdite si pre svoj orgazmus tak hlboko ako budete potrebovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Čo takto skúsiť niečo nové a vzrušujúce? Toto koliesko vyzerá na prvý pohľad vášnivo a nebezpečne zároveň! Bude vás štekliť a tešiť, skladá sa z 3 koliesok s 22 hrotmi a po tele svojho náprotivku s ním budete jazdiť tam a späť. Objavte nové pôžitky!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Large 4 pcs Black

    Holdujete trochu extrémnejším hrátkam ako je napríklad stimulácia močovej trubice zvnútra? Kolekcia Extreme od Hidden Desire je tu pre všetkých, ktorí majú odvahu posúvať hranice potešenia. Tieto dilatátory sú navrhnuté na extra dráždenie a vďaka svojej dlhej dĺžke s nimi dosiahnete až na prostatu. Vyrobené sú zo 100% čistého silikónu a majú širokú základňu pre bezpečnosť a pohodlie. Objavte s nimi novú úroveň orgazmov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallique Chain Handcuffs Silver - Kovová ozdobná putá Strieborná

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť... Elegantný náramok a putá pre každú príležitosť, ktoré splnia vaše tajné sny. Počúvajte svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulujte svoju močovú trubicu s týmto vibračným dilatátorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je tvorený niekoľkými guličkami, ktorých zavádzanie do penisu vás bude mnohonásobne stimulovať, ďalej vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, medzi ktorými prepínate stlačením tlačidla. Silikónová povrchová úprava sľubuje hebkosť pre svoje jednoduché zavádzanie a vy nezabúdajte na to, že tento materiál je vhodné kombinovať iba s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 362

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.