×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Level Vinyl Open Cup Body 2840090 Black

    Chcete provokovať? Tak to jedine v tomto sexi body od Black Level! Vystaví vaše prsia do centra pozornosti a orámuje ich nastaviteľnými popruhmi s prackami. Štýlová predná časť je tvorená lesklým vinylom a vzrušujúcou sieťovinou. Pružné vsadenie zaručujú priliehavé a pohodlné padnutie, takže body bude radosť nosiť. Body sa zapína za krkom a podväzkové popruhy sú nastaviteľné a odnímateľné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Chest Harness 2493454 Black

    Pre vzrušujúce bondage hrátky! Tento postroj na hruď od Bad Kitty v štýlovom koženom vzhľade so striebornými kovovými detailmi budete milovať! Na tele vyzerá úplne zmyselne a vďaka mnohým prackám si ho môžete nastaviť na mieru. Robustný D-krúžok slúži na pripevnenie ďalšieho príslušenstva, tak popustite uzdu svojej fantázii!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D11 Black-Red

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), vďaka čomu ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Cuffs Black

    Sexy náramky alebo dômyselné putá? Spôsob použitia záleží na vás, jedno je však jasné, Maze Wide Cuffs sú okúzľujúcim a kvalitným doplnkom, ktorý podčiarkne vašu zmyselnosť. Pre pohodlné padnutie majú nastaviteľnú veľkosť a vyrobené sú z materiálov, ktoré sú 100% vegánske.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Štýlový kožený obleček na kaštieľ! Tieto slipy sú dodávané s 3 visiacimi zámkami, ktoré zaistia, že si ich ich nositeľ len tak nedá dole. Veľkosť je nastaviteľná, takže nositeľovi môže byť pohodlne, ale aj maximálne nepohodlne. Uložte jeho cennosť do mäkkej kože a doprajte si tú moc, kedy máte kľúče a osud len vo svojich rukách.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar and Wrist Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto módna súprava pút na zápästia a obojku s 3 D-krúžkami. Oba doplnky sú báječne silné a odolné a hodia nielen na otrocké hrátky, ale aj ako sexi doplnky na bežné nosenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to iba erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento doplnok vo forme pút na zápästí prepojených s obojkom má nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Spútajte doňho svoj náprotivok a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Whip Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento úchvatný bič s čierno-zlatým dizajnom. Vyžaruje z neho sofistikovanosť a vyrobený je z mäkkej vegánskej PU kože. Doprajte si luxusné pocity.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Perfect Shine Premium 250ml

    Túžite po tom, aby sa vaše latexové oblečenie nekonečne lesklo a žiarilo viac ako kedykoľvek predtým? Nečakajte a vyskúšajte beGLOSS Perfect Shine Premium, profesionálny prípravok, s ktorým docielite brilantný lesk! Vychutnajte si vzrušenie spojené s dokonalým leskom, ale zároveň absolútne suchým povrchom, mäkkosťou a pružnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Stockings Black

    Ako zvýrazniť dráždivým spôsobom nohy? Oblečte si tieto úchvatné latexové pančuchy a každý váš krok dostane úplne iný rozmer! Stanú sa skvostom vášho šatníka a vďaka ich všestrannosti ich využijete na rôzne príležitosti! Zvýraznite v nich svoje nohy a chodidlá a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju oblečte na párty alebo len tak!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Bondage Mask Black

    Nádherná alebo strašidelná? Táto maska je navrhnutá tak, aby umocnila vaše vzrušenie. Pod tajomným zipsom sa ukrývajú otvory na oči a dýchacie otvory, avšak dýchať sa vám v nej bude príjemne, aj keď bude zips zapnutý, je totiž príjemne priedušná. Upravte zadnú šnurovačku tak, aby vám maska dokonale padla a nechajte mäkkú a flexibilnú vnútornú podšívku, aby rozmaznávala vašu pokožku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý tak dlho, ako bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický tvar na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáčika z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnok navrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bra and String 2820161 Black

    Lesklé zvodné duo! Táto sada od Black Level obsahuje podprsenku a tangá z lesklého vinylového materiálu. Podprsenka má nastaviteľné šnurovanie aj ramienka, takže je zaručené dokonalé padnutie. Tangá nie sú o nič menej sexy a sú pohodlné na nosenie. Tak koho v tejto sade okúzlite? V prvom rade sama seba!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D12 Black-Black

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), vďaka čomu ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášt napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Mask with Brown Ponytail Black

    Ste pripravení na to, že sa vaša najdivokejšia fetiš fantázie stanú skutočnosťou? Ak áno, nasaďte si túto masku s vrkočom, ktorá skryje vašu tvár a dopraje vám kúzlo a veľa anonymity. Avšak vaše oči, nos a ústa zostanú odhalené, takže ako s tím naložíte?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veľká sada obsahujúca všetky nevyhnutnosti na objavovanie BDSM sveta! Nepremýšľajte nad tým, čo všetko ešte potrebujete, tu to máte pohromade, nič nechýba. Obojok s vôdzkou, maska na oči, náhubok, plácačka, putá na členky a zápästia a bič v štýle pokarhaní vás dostanú na novú úroveň erotického vyvádzania.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Chyťte vtáka do pasce! Táto hračka disponuje tyčinkou do močovej trubice, ktorú môžete uzamknúť, aby sa z nej penis už nedostal. Znie vám to nebezpečne? Je to tak! Budete kňučať bolestivou slasťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Pants 2890330 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto mierne pružné šortky v klasickom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú praktický a erotický kovový zips v prednej časti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Black Ninja Latex Disposable Gloves

    Univerzálne čierne latexové rukavice vhodné pre rôzne erotické kratochvíle, ale aj pre kaderníkov a kaderníčky, kozmetičky, kuchárky a kuchára alebo tatérov. Dobre priľnú k ruke vnútri sú chlórované, takže nespôsobujú alergické reakcie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, pretože je ľahká, priedušná, zároveň bezpečná pre telo a má sexy dizajn. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, kedy je jeho penis len a len váš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Elastrator

    Desíte sa, čo v našom sortimente robia tieto pôvodne veterinárne kliešte? Ale no tak, nechceme kastrovať králiky, chceme vám ponúknu pomôcku pre vzrušujúcu hru s bradavkami.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, toto zariadenie z kvalitnej nerezovej ocele rozhodne nie je vhodné pre jemné a nežné duše. Je tu pre tých najväčších neposlušníkov, ktorí sa ničoho neboja a nechajú si pokojne zamknúť aj svoje čeľuste. Vložte náustok do pusu, skúsnite a pomocou šesťhranného kľúča nastavte veľkosť otvoru a utiahnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.