×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Flogger Wood

    Pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný robustný bič Leather Flogger Wood od Zado má masívnu drevenú rukoväť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Pri troche fantázie môžete rukoväť použiť aj na intímne prenikanie. Vychutnajte si dopad mäkkých kožených remienkov na koži a doprajte svojmu náprotivku jemné pohladenie alebo tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Chcete silný magnetický tlak pre vaše najcitlivejšie časti tela? Máte ho mať! Táto dvojica magnetických svoriek na bradavky je nielen vzrušujúco bolestivá, ale tiež prekrásne estetická. Silu extrémne silných magnetov pocítite na vlastnej koži a to ako na bradavkách, tak pokojne aj na iných miestach. Zamilujte si tento nebezpečne bolestivý šperk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel 10 Folded Pinwheel

    Nebezpečne ostrá veterníček pre všetkých milovníkov bolesti! Je tvorený 10 kolieskami s bodlinami a je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Hračka je to pevná a kvalitná, tým si môžete byť istí! Vyskúšajte ju kdekoľvek na tele a prebúdzajte neuveriteľne zmyselné pocity.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Gas Mask Bubbler Bottle

    Hľadáte doplnky k vašej plynovej maske? Vyskúšajte túto fľašu, ktorú môžete naplniť tekutinou podľa vlastného výberu, najčastejšie sa však používa voda. Jej pomocou zvýšite dychový odpor a vytvoríte bublavý zvuk. Čím viac tekutiny použijete, tým náročnejšie bude pre nositeľa či nositeľku masky sa nadýchnuť. Užite si hrátky spojené s kontrolou dychu a nezabúdajte na bezpečnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Užite si ešte viac intenzívnych pôžitkov s týmto plug Showerhead XL. Váš orgazmus bude striekajúci! Plug je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je hladko leštená a ľahko sa zavádza. Tak si urobte dobre!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masívna drevená plácačka pre neskutočné potešenie z výprasku! Je nielen pôsobivá na prvý pohľad, ale tiež silná na prvé použitie, kedy zanechá kožu značne poznamenanú. K vizuálnej efektu ešte prispejú dômyselné výrezy, tak na čo čakáte? Hra už mala dávno začať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D13 Red-Red

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, je len na vás v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), takže ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo k radiátoru.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Túžite po naozaj dráždivej a možnej aj trochu bolestivej stimulácii? A trúfnete si na tento kovový žmýkač od Rimby? Použiť ho môžete na penis, semenníky alebo prsia. Stačí ho priskrutkovať a upravovať tlak, pokiaľ nedosiahnete svoje maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa ísť dobrovoľne v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Harness with a Gag Black

    Krásny a zároveň netradične vzrušujúci vzhľad a pohodlie zároveň získate jedine s týmto výstredným doplnkom od Bad Kitty. Je to maska na hlavu, ktorá je navyše vybavená vrúbkom s priemerom 4 cm. Jej štýlový kožený vzhľad (imitácia kože) vyzerá super sexy, a to aj vďaka detailom z kovu rose-gold farby. Vďaka prackám si masku nastavíte tak, aby vám dokonala padla a aby ste sa v nej cítili nielen vášnivo jedinečne, ale aj pohodlne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Tento bič je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a počúvajte svoje túžby!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Milujete luxusné doplnky, ktoré vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Jeho odolná konštrukcia vám zaistí roky zmyselného potešenia a tiež dva typy výprasku. Mäkká, polstrovaná kožená strana je vhodná pre ľahší výprask a druhá tvrdá kožená strana zase dômyselne potrestá zlé správanie. Uchopte kvalitnú rukoväť z leštenej nerezovej ocele, okolo zápästia obtočte pútko a začnite diktovať rozkazy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Ste ready na nezbedné kinky hrátky? Ak áno, nechajte sa spútať alebo naopak spútajte svoj náprotivok do týchto pút na stehná a zápästia. Zaistí, že ruky budú pevne pripevnené k nohám a nebude žiadna možnosť úniku. Znie to ako presný scenár vašich erotických fantázií? Račte ho realizovať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Čo znamená pre vás skutočný zážitok? Ak hľadáte nástroj pre vaše BDSM hrátky, neváhajte a skúste Rimba Arabian Bullwhip v odvážnej ružovo-čiernej farbe! S dĺžkou 108 cm a ostrým koncom vám tento bič poskytne nezabudnuteľné zážitky a maximálnu precíznosť pri úderoch. Vyrobený je z kvalitného koženého materiálu s rukoväťou a koncovým pútkom pre ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Chcete otestovať silu svojho penisu? Zaveste naň jedno zo závažia a uvidíte, koľko toho unesie! V balení nájdete hneď 4 rôzne veľké oceľové závažia od 22 g do 62 g. Držiak a krúžok sú vyrobené z kvalitnéhopružného silikónu, takže nasadenie nebude problém. Začnite tým najľahším a skúste, koľko je vo vašom penise sily.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je dômyselne zakrivený naťahovač semenníkov vystužený industriálnej textúrou. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu Pure Platinum a je tak veľmi pružný, mäkký a hladký pre pohodlne naťahovanie semenníkov. Nechajte si stiahnu guľky trochu dole a objavte nové zážitky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste si s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Pre odmeny aj tresty! Táto vysoko kvalitná robustná plácačka Solid Wood od Zado má hlavnú masívnu drevenú časť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Rukoväť je potiahnutá kožu a tiež zakončená koženým remienkom, ktorý uľahčuje manipuláciu. Doprajte svojmu náprotivku tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Chcete pocítiť ten správny druh bolesti? Potom je tu pre vás Rimba Flogger! Tento bič v štýle pokarhaní je vyrobený z luxusnej semišovej kože. S jeho celkovou dĺžkou 50 cm sa môžete tešiť na neuveriteľné zážitky a okrem ostrých úderov ho môžete použiť aj na jemné hladenie a škádlení. Elegantná čierna farba, pohodlná pletená rukoväť a koncové pútko zaisťujú nielen štýlový vzhľad, ale aj ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bed Restraints Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí mi milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento set na pripútanosť, ktorý sa hodí nielen na otrocké hrátky, ale aj nežné láskanie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden Tenderizer je z jednej strany hladká, ale zo strany druhej je posiata drevenými výstupkami, ktoré s každým úderom vytvárajú bolestne radostné pocity. Vychutnajte si ten pohľad na zadok červenajúcou sa bolesťou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Slave Wrist Cuffs Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto skvostné putá na zápästie. Vyrobené sú z lesklého ružovo-zlatého kovu a hodia sa ako na BDSM sessions, tak na bežné nosenie ako štýlový a sexy doplnok. Pripravte sa na luxusné zážitky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný obojok s vodítkom. Kombinácia vegánskej kože a lesklého ružovo-zlatého kovu je veľmi elegantná a svojou výstrednosťou priamo nabáda k objavovaniu erotického dobrodružstva, tak sa nechajte zlákať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Hand & Ankle Cuffs with Hogtie

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto krížom a putami na ruky a nohy na spútanie. Splňte si svoje bondage sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Army Gas Mask Full Rebreather Converter

    Chcete premeniť vašu armádnu plynovú masku na 100% plynovú masku Rebreather? Tak jedine s týmto konentorom Full Rebreather! Nahrádza štandardnú výdychovú čiapočku armádnej masky a dodáva ju štandardný závit M40. Výsledkom je to, že môžete zbierať vydychovaný vzduch a potom ho čiastočne používať na opätovné vdýchnutie.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Gas Mask Hose Connector with Valve

    Hľadáte doplnky k vašej plynovej maske? Vyskúšajte tento konektor, ktorý vám umožní pripojiť dve hadice plynových masiek k sebe a uprostred má uzatvárací ventil. Môžete s ním vylepšiť hrátky spojené s kontrolou dychu, pretože vám umožní regulovať a znižovať prívod vzduchu. Nikdy však nezabúdajte na bezpečnosť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Predstavte si, ako váš krk pohladí tento silikónový obojok, zatiaľ čo váš pán sa chopí vodítka a vy budete musieť na slovo počúvať. Je to váš sen? Vdýchnite mu život s týmto obojkom s retiazkovým vodítkom a koncovou slučkou.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Sincerely Amber Chained Nipple Clamps

    Ten najkrajší a najvzrušivejší šperk zároveň! Tieto svorky na bradavky majú jedinečný luxusný vzhľad a vďaka prekrásnym retiazkam s jantármi úžasne ozdobia vaše poprsie aj celé telo. Korálky inšpirované jantáry visiace na pozlátenej retiazke prepájajú nastaviteľné svorky na bradavky a nielen, že vyzerajú úplne skvele, ale zažijete s nimi aj úchvatné pocity spojené so stimuláciou a tlakom na bradavky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný kožený bič s dĺžkou úchvatných 50 cm s rukoväťou posiatu kamienkami. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Set 2493420 3-pcs Black

    Škála pocitov od bolestivých po nežné a naopak! Tento bondage set od Bad Kitty vyniká svojou kvalitou aj pôvabným prevedením. Tvorí ho obojok, vodítko a putá, všetko v realistickom koženom vzhľade s jemným riasením a kovovými prvkami v zlatej farbe. Putá aj obojok sú pohodlné a nastaviteľné a sú vybavené praktickými karabínkami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Čím viac to bolí, tým je to pre vás lepšie? V tom prípade by ste mali vyskúšať výprask s touto pevnou koženou plácačkou s hrotmi z kolekcie Brutus. Je to naozajstná lahôdka so zosilneným úchopom a koncovým očkom pre ľahké zavesenie napríklad za opasok. Jedna jej strana je posiata mohutnými kovovými hrotmi a všetko hladenie, škrabanie i búchanie, tak získa absolútne nový rozmer. Striedajte obe strany a vychutnajte si vzrušujúce šialenstvo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.