×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 534

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Collar 2030420 - Pevný kožený obojok Čierna

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Polyco Healthline Bodyguards Nitrile Medical Examination Gloves Black 100 pcs

    Rukavice zo syntetickej gumy, pýšiace sa odolnosťou proti prepichnutiu a oderu. Sú mäkké a príjemne elastické a hoci sa môže materiál zdať na prvý pohľad chladný, je na nosenie báječne pohodlný. Využite ich podľa svojich vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrylové thajské tyčky pre rozmanité hrátky! Sú ideálne na bradavky a ďalšie časti tela. Majú dĺžku 12,5 cm a je možné ich pomocou krúžkov jednoducho nastaviť. Užite si jemné štiepanie aj ultra drsné potešenie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Désir Métallique Collar - Kovový ozdobný obojok Čierna

    Uspokojte vašu túžbu a podmaňte si srdce zo zlata. Elegantný obojok sa v súkromí premení na nástroj jemných otrockých hier.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Úžasná kombinácia pút a rubíku! Tento guličkový kolík s putami od Bad Kitty predstavuje štýlový BDSM doplnok v koženom vzhľade (imitácia kože) s kovovými detailmi v rose-godl farbe. Roubík je zo zadnej strany spojený s putami, takže sa nasadzuje ako prvý a potom sa zväzujú ruky za chrbtom. Oba kúsky sú nesmierne pohodlné a dokonale sexi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sinful Collar Black - Vinylový obojok Čierna

    Hriešny a sexi, taký je nový prírastok obľúbenej kolekcie pre každého, kto má rád kvalitu a ľahko nebezpečné erotické hry.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Female Chastity Belt Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento pás cudnosti, ktorý je pre pohodlné padnutie nastaviteľný. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel

    Hľadáte luxusné super stimulačné dildo, ktoré by vám vydržalo pokojne celý život? Vyberte si Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel z prvotriednej nerezovej ocele. Poskytne vám absolútnu slasť, a to vďaka textúre pripomínajúcej skrutku. Užite si s ním v páre alebo osamote, jeho zavádzanie aj vyberanie uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov a užívateľky.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Briefs 2890445 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné slipy snov. Sú zmyselne priliehavé a majú kovový zips v prednej časti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Chcete si užiť trochu nezbednej zábavy? A kto by nechcel! O horúcu atmosféru v spálni sa postarajú tieto pikantné doplnky z kolekcie Hunteria. Tvorí ju hravý obojok a putá, ktoré oživia vaše divoké erotické fantázie. Chcete zažiť bláznivú noc plnú vzrušenia? Už nemusíte ďalej čakať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D31 Black-Red

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne i celé hodiny.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Whip Necklace Zlatá

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť... . Náhrdelník, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Bičík, ktorý trestá s potešením. Vitajte vo svete ľahkého spútania.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Popisok Chcete, aby boli vaše fistingové hry sexi, autentické a hygienické? Tieto latexové rukavice sú základom fistingu! Sú silné, ale tenké zároveň, ich dotyk je príjemný a vášnivý. Nechajte sa nimi rozohniť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s 5 kolesami. Je oveľa intenzívnejšia ako iné pomôcky tohto typu, ale bude záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Hneval váš otrok a máte pocit, že si zaslúži väzenie? Uväznite a uzamknite jeho penis do tejto plastovej klietky, v ktorej za žiadnych okolností nestvrdne. Je vyrobená z ľahučkého plastu, ľahko sa čistí a je vhodná aj na dlhodobé nosenie, pri ktorom nepôjde pod oblečením vôbec vidieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Dog Mask

    Skroťte si svojho psa a ukážte mu, kto je tu pánom. Psia hlava s ušami, ňufákom a zipsom cez papuľu, ktorý je možné otvoriť. K dispozícii je tiež D-krúžok v prednej časti, za ktorý svojho psíka môžete pripevniť napríklad k vôdzke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 534

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.