×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 534

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Hrátky s močom sú vaše topka? Úplne to chápeme a máme radosť, že vám môžeme urobiť radosť touto novinku! Svet sa zmení na úžasné miesto vo chvíli, keď si na penis navlečiete tento návlek a necháte moč (alebo pokojne aj spermie) prúdiť dlhou priehľadnou hadičkou. Aký bude cieľ tohto toku? To už necháme na vás, ale tak trochu si myslíme, že to budú ústa vášho partnera!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Vyzerá nebezpečne, čo? A to je presne účel! Tento postroj na hlavu je iba pre tých, ktorí vedia, čo chcú a ako to docieliť. Má špeciálny ústny kolík na špunt. Na hlavu sa ľahko a pohodlne nasadzuje a vyzerá jednoducho super brutálne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs - Luxusné plyšové putá Zlatá

    Zvádzajte svojho partnera s týmito luxusnými plyšovými putami. Zlaté kovové putá sú lemované zamatovo jemnou kožušinou. Putá sú spojené s odolnou kovovou retiazkou tak, aby váš partner nemohol uniknúť.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Security Shield

    Doplnok ku klietkam Word Cage (možno použiť aj pre CB-X). Funguje ako bezpečnostný štít a prispieva k zabezpečeniu. Nie je vhodné ho kombinovať s lubrikantmi na silikónovej báze.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tejto maske budete na akejkoľvek fetiš párty za hviezdu! Na hlavu padne ako druhá koža a je tvorená nádhernou kombináciou čierneho a červeného kvalitného materiálu. Otvory na oči aj na ústa sú zdobené lemovaním a na maske sú tiež malé očká pre pohodlné dýchanie nosom. K dispozícii je v jednej veľkosti a je vhodná pre neho aj pre ňu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, aj dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash - Silikónový obojok s vodítkom Čierna

    Obzeráte sa po kvalitnej, pohodlnej a estetickej vôdzke s obojkom za priaznivú cenu? Tak to vás iste zaujme tento jedinečný silikónový obojok s retiazkovou vôdzkou od značky Bad Kitty. Vôdzka je zakončená praktickou páskou na ruku, vďaka ktorej vám váš otrok len tak neutečie.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Budete mať s týmto štetcom úsmev na tvári? No, skôr budete mať malé didlo v tvare penisu v ústach a výrazné pery cez svoje ústa! Jedno je však isté, bude ticho a bude vzrasto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Milujete dráždenie bradaviek? Rozvibrujte ich s týmito svorkami a pridajte aj vzrušujúce iskry! Sú plne nastaviteľné, takže budú vyhovovať všetkým veľkostiam a ich mäkký materiál sľubuje maximálne pohodlie. Vyberajte zo 7 vibračných funkcií a 3 úrovní elektro-stimulácie, čaká vás neuveriteľná citlivosť a aj slasť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Holdujete trochu extrémnejším hrátkam ako je napríklad stimulácia močovej trubice zvnútra? Kolekcia Extreme od Hidden Desire je tu pre všetkých, ktorí majú odvahu posúvať hranice potešenia. Tieto dilatátory sú navrhnuté na extra dráždenie a vďaka svojej dlhej dĺžke s nimi dosiahnete až na prostatu. Vyrobené sú zo 100% čistého silikónu a majú širokú základňu pre bezpečnosť a pohodlie. Objavte s nimi novú úroveň orgazmov!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Collar and Leash - Kožený obojok s vodítkom

    Nastaviteľný kožený obojok s vôdzkou značky Zado.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Gloves 2870126 Black

    Doplňte svoj outfit o tieto luxusné vinylové rukavice a podporte tak svoj dravý a sexy vzhľad! Sú veľmi dlhé a pochádzajú dielne kvalitnej značky Black Level. Čierny lesklý vinylový materiál upúta pozornosť a najlepšie na nich je, že dosahujú takmer k ramenám a sú pohodlné na nosenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemný a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali namiesto každého prsta jednu erotickú hračku! S touto stimulačnou rukavicou FISTIT budete mať v spálni navrch. Každému vášmu prstu dá iný vzrušujúci tvar a textúru pre vaginálne aj análne dráždenie. Vyskúšajte každý z piatich prstov a prebuďte svoje citlivé body k vášni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D32 Black-Black

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne celé hodiny.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Niekedy je potrebné, aby ústa zostali otvorené dokorán. Je to totiž praktické i vkusné. A s tým náhubkom to bude vkusné dvojnásobne! Je totiž úplne elegantný a pôvabný a zároveň s ním oživíte všetky svoje zlobiace fantázie. Krúžok do úst je z lekárskeho silikónu a dĺžka popruhov je pre maximálne pohodlie nastaviteľná. Ponorte sa do svojej dobrodružnej túžby a vychutnajte si naživo všetky svoje odvážne sny.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Head Harness with Solid Ball Gag Black

    Predstavte si to vzrušujúce očakávania a prekvapenia, ktoré razom zaplavia celú miestnosť, akonáhle svojmu submisívnemu náprotivku nasadíte na hlavu tento jedinečný postroj. Obmedzíte niektoré jeho/jej zmysly a zároveň zvýrazníte tie ostatné. Postroj je tvorený nielen nastaviteľnými popruhmi z kvalitnej PU kože, ale predovšetkým maskou na oči a vrúbkom do úst. Stonanie tak bude oveľa tlmenejšie a spojenie medzi vami silnejšie!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky a udrží ich dole od tela. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Dog Leash

    Kožené vodidlo od obľúbenej značky Mister B, s ktorým si udržíte svojho havka pod kontrolou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Glass Handle Flogger 70cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento bič so sklenenou rukoväťou. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je nežne ružový a zdobí ho roztomilá mašlička s rolničkou. Vyrobený je z odolnej a pohodlnej PU kože, tak na nič nečakajte a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Úchvatná dvojica svoriek na bradavky, spojených reťazou, všetko v čiernej povrchovej farbe.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask V Zouzou - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu a dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luxusné dúhové ozubené koliesko s 2 kolesami. Je oveľa intenzívnejšia ako iné pomôcky tohto typu, ale bude záležať hlavne na vás, aký tlak na partnerovu pokožku vyviniete. Vyrobený je zo 100% nerezovej ocele prvotriednej kvality. Zaviažte svojmu náprotivku oči a prechádzajte mu po koži, stimulácia nervov bude maximálna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 534

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.