×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Chcete silný magnetický tlak pre vaše najcitlivejšie časti tela? Máte ho mať! Táto dvojica magnetických svoriek na bradavky je nielen vzrušujúco bolestivá, ale tiež prekrásne estetická. Silu extrémne silných magnetov pocítite na vlastnej koži a to ako na bradavkách, tak pokojne aj na iných miestach. Zamilujte si tento nebezpečne bolestivý šperk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Milujete luxusné doplnky, ktorá vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Je ideálny pre milovníkov extrémnych hrátok, lebo je to doslova chladná oceľová tyč. Bič je vyrobený z kvalitnej lesklej nerezovej ocele, je tenký a báječne pružný, aby poriadne bodol. Tak sa chopte textúrovanej ergonomickej rukoväti a okolo zápästia si obtočte kožený remienok, toto bude bolieť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Užite si ešte viac intenzívnych pôžitkov s týmto plug Showerhead XL. Váš orgazmus bude striekajúci! Plug je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je hladko leštená a ľahko sa zavádza. Tak si urobte dobre!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Točia sa vaše erotické fantázie okolo submisivity a dominancie? Splňte si svoje sny, život je krátky! A táto sada je na to priamo ideálny, pomôže vám zvádzať, určiť si úlohy a počúvať svoje vášne. Vďaka krásnemu baleniu je sada vhodná aj ako darček a verte, že to bude nezabudnuteľný darček, ktorý len tak neomrzí!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D35 Deluxe Black-Red

    Mäkký ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku i celé hodiny.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Chcete sa dostať až na vrchol vašich erotických fantázií? Kvalitná fetiš výbava bude pre to nevyhnutná! A ak bude ešte pôvabne žiariaca v tme, stane sa vaša cesta cieľom! Táto sada od Bad Kitty obsahuje všetko, čo k svojim BDSM hrám potrebujete - putá, masku na oči a plácačku!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D13 Red-Red

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, je len na vás v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), takže ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo k radiátoru.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masívna drevená plácačka pre neskutočné potešenie z výprasku! Je nielen pôsobivá na prvý pohľad, ale tiež silná na prvé použitie, kedy zanechá kožu značne poznamenanú. K vizuálnej efektu ešte prispejú dômyselné výrezy, tak na čo čakáte? Hra už mala dávno začať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Harness with a Gag Black

    Krásny a zároveň netradične vzrušujúci vzhľad a pohodlie zároveň získate jedine s týmto výstredným doplnkom od Bad Kitty. Je to maska na hlavu, ktorá je navyše vybavená vrúbkom s priemerom 4 cm. Jej štýlový kožený vzhľad (imitácia kože) vyzerá super sexy, a to aj vďaka detailom z kovu rose-gold farby. Vďaka prackám si masku nastavíte tak, aby vám dokonala padla a aby ste sa v nej cítili nielen vášnivo jedinečne, ale aj pohodlne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Svorky na bradavky s nádhernou retiazkou a nastaviteľnou veľkosťou.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Hľadáte niečo viac než len obyčajné putá? Táto sada vás dostane svojou schopnosťou žiariť v tme! Obsahuje putá s nastaviteľnou veľkosťou a tiež špeciálny krížik spútania dohromady. Vychutnajte si ich pohodlné a bezpečné nosenie a doprajte si fascinujúce vzrušenie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Tento bič je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a počúvajte svoje túžby!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ozdobte svoju tvár náhubkom s ružou. Má zmyselnú červenú farbu a čipkovaný remienok, je pohodlný a neuveriteľne krásny vďaka realistickej kvitnúcej ruži. Nastavíte si ho podľa svojich požiadaviek a budete si vychutnávať pohodlné nosenie. Nechajte ružu rozkvitnúť z vašich úst.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Ste ready na nezbedné kinky hrátky? Ak áno, nechajte sa spútať alebo naopak spútajte svoj náprotivok do týchto pút na stehná a zápästia. Zaistí, že ruky budú pevne pripevnené k nohám a nebude žiadna možnosť úniku. Znie to ako presný scenár vašich erotických fantázií? Račte ho realizovať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

    Čo by ste chceli robiť s týmto vrúbkom s nalievacou nádobkou? A čo by ste svojmu submisívnemu náprotivku dopriali za tekutinu? Konečné rozhodnutie, ako túto kvalitnú a jedinečnú hračku využijete je samozrejme na vás. Isté však je, že tieto mokré hrátky nebudú mať obdoby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Round Paddle

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto plácačka je všestranný doplnok do vašej spálne. Má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Uchopte ho ju do ruky, pútko obtočte okolo zápästia a počúvajte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Metal Claw Black

    Chcete do svojich BDSM hier pridať trochu bolesti a potešenia zároveň? Táto oceľová pomôcka vybaví váš prst 2 bodákmi na objavovanie nových vzrušujúcich pocitov. Má elegantný dizajn a štýlovú čiernu farbu, čo je kombinácia, ktorá vás uhranie. Pohodlná a bezpečná manipulácia a presne cielená stimulácia, vychutnajte si dráždenie vášho náprotivku kdekoľvek na tele!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Soft Bit Gag

    Snívate o nezabudnuteľných erotických zážitkoch? Je potrebné sa na ne pripraviť a vybaviť! Vhodným doplnkom určite bude aj tento Soft Bit Gag, kolík navrhnutý tak, aby bol pohodlný na nosenie a zaistil maximálnu tichosť. Jeho žiarivá šarlátová farba pridáva na luxuse a skvele sa kombinuje s ďalším príslušenstvom. Tak vdýchnite život svojim tajným túžbam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage Squares Black

    Nutnosť pre všetkých milovníkov cudnosti! Táto jedinečná klietka má čierny sieťovaný dizajn, čím ľahko odhalí vás penis a zároveň ho udrží tam kde má byť. Žiadna erekcia, žiadne vzrušenie, žiadny priestor!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Premeňte akúkoľvek posteľ v ríši diví a realizujte svoje túžby! Táto sada obsahuje odolný nylonové popruhy, ktoré sa pripájajú k 4 mäkkým a príjemným putám. Popruhy sa ľahko a rýchlo upevnia pod matrac av balení nájdete aj hracie sexy kocky a masku na oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Myslíte to vážne a hľadáte brutálny bič? Tento jazdecký bič od Black Label kombinuje vysoko kvalitnú nerezovú oceľ a nemenej kvalitnú kožu. Najväčšie zlo predstavuje koncová chlopňa, ktorá je z jednej strany hladká a z druhej strany je posiata ostrými kovovými kolíkmi. Vychutnajte si svoje SM vášne s extrémnymi dopadmi biča a možno aj s kvapkou krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Wolf Paw Paddle

    Vlčia labka na dôkaz toho, že to fakt bolelo? Áno, jedine s touto drevenou plácačkou! Spestrite si s ňou predohru a plácnite svoj náprotivok po holom zadku, na ktorom zostanú „známky používania“. Hladká rukoväť vám a dunivé dopady budú lahodiť vašim ušiam.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto klietku na penis? Tvoria ju materiály najvyššej kvality a pre pohodlné sadnutie je nastaviteľná.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Vykašlite sa lacné drevené štipce, ktoré sú rovnako dobré len bielizeň a rozhodne nie na bradavky. Kúpte si radšej tieto luxusné oceľové štipce pre dokonalý úchyt a váhu. Poriadne vás rozdovádza, to nám verte. Sú super pre párové hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Krásny, čierno-červený obojok vyrobený z kvalitnej kože. Na krku bude vyzerať neskutočne skvelo, pretože ho zdobia červené ozdobné cvočky a disponuje tiež o-krúžkom, ku ktorému ľahko pripnete napríklad vôdzku. Nasaďte ho svojmu otrokovi a podľahnite svojim fantáziám!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden Tenderizer je z jednej strany hladká, ale zo strany druhej je posiata drevenými výstupkami, ktoré s každým úderom vytvárajú bolestne radostné pocity. Vychutnajte si ten pohľad na zadok červenajúcou sa bolesťou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bed Restraints Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí mi milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento set na pripútanosť, ktorý sa hodí nielen na otrocké hrátky, ale aj nežné láskanie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Snívate o výprasku? Preskúmajte svoje túžby s touto obojstrannou plácačkou. Jedna jej strana je rozdelená na strapce a celá je vyrobená z veľmi kvalitnej kože, takže je odolná a účinná. Disponuje tiež koncovým pútkom pre pohodlnú manipuláciu a skladovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Bed Bindings Restraint Kit

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto sadou na pripútanie k posteli. Ľahko a rýchlo ju pripevníte na akýkoľvek matrac a potom si vychutnáte tajomnú vášeň prameniacu z láskyplného otroctva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Hand & Ankle Cuffs with Hogtie

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto krížom a putami na ruky a nohy na spútanie. Splňte si svoje bondage sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.