×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 197

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Level Vinyl Men Pants Biker 2890488 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné šortky v motorkárskom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú polstrované prešívanie s kovovým zipsom v prednej časti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s háčikom a dĺžkou 40 cm. Disponuje voľne pohyblivými gumovými krúžkami, takže si nastavíte tlak podľa svojich potrieb. Jej priemer a 5 mm a koncový háčik slúži na zavesenie závažia. Produkt je hypoalergénny a ideálny na oblasť hrudníka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wide Collar 2493462 Black

    Dajte najavo svoju oddanosť s týmto obojkom! Jeho široký a zakrivený dizajn v štýlovom čiernom koženom vzhľade je jednoducho pecka. Zdobia ho kovové prvky az vnútornej strany je pre maximálne pohodlie polstrovaný. Predný D-krúžok nabáda k pripojeniu vodidla alebo čohokoľvek budete chcieť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Natiahnite svoje semenníky a užite si vzrušenie! Tento okrúhly krúžok Lockable Ball Stretcher od značky Rebel sa nasadí na semenníky a uzamkne sa pomocou priloženého kľúča. Alebo chcete niečo viac? Skúste krúžok pred použitím zahriať (v horúcej vode) alebo ochladiť (v studenej vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Užite si pohľad na svoj submisívny náprotivok a týmto super obojkom s čiernou retiazkou, ktorý vedie až k svorkám na bradavky. Obojok je nastaviteľný a disponuje D-krúžkami, takže k nemu môžete prirobiť ešte ďalšie doplnky, pokiaľ budete chcieť. K stredovému krúžku je upevnená retiazka zakončená svorkami na bradavky, ktorých tlak je možné pomocou skrutiek ľahko upraviť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Plug do močovej trubice, ktorý budete môcť používať pokojne každý deň. Jeho kužeľovitý tvar vás bude príjemne stimulovať a duté prevedenie umožní aj obľúbené piss hrátky. Rozmaznávajte sa kvalitnou nerezovou oceľou a okúste nové vzrušenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Chcete, aby váš submisívny náprotivok bol úplne potichu a ešte k tomu, aby na neho bol vzrušujúci pohľad? Nasaďte mu tento pohodlný náhubok s koženými remienkami, ktorý splní vaše otrocké túžby. Je jednoduchý, pretože v jednoduchosti je krása a časť do úst je pomerne veľká, tak ústa bude dokonale blokovať. Podľahnite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Bondáž pre efektívne pripútanie zápästia k nohám.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto nádherné vodítko s obojkom so zlatým zdobením vyžarujúcou auru zmyselnosti, sofistikovanosti a príťažlivosti. Dovoľte svojmu náprotivku, aby vás na vodítku sprevádzaný novým nezbednými zážitkami, ktoré zapália vaše vášne ako nikdy predtým!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Poing - PVC palička s koženým povrchom Čierna

    Trstenica z PVC od obľúbenej značky Kitos pomaly, ale iste zbúra hranicu medzi potešením a trestom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D36 Deluxe Black-Black

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne i celé hodiny.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Pre začiatočníkov aj pokročilých milovníkov! S týmto dlhým a úzkym dilatátorom sa dostanete všade, kam budete potrebovať. Jeho vlnitá štruktúra bude stimulovať močovú trubicu zaujímavým a rozmanitým spôsobom, ktorý si zamilujete a obľúbite. Vydajte sa objavovať nové slasti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pôvabný náhubok má nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ho svojmu náprotivku a vypočujte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roussy Bunny Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa sexi králikom a ak chcete, vezmite si za svoje králičie neutíchajúce túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Súprava pre sexy spútanie k dverám alebo na posteľ! S touto sado premeníte každú posteľ či dvere na profesionálne otrocké ihrisko doma aj na cestách. Obsahuje 2 dlhé popruhy, 1 bedrový popruh a 4 putá. Popruhy sú nastaviteľné a odolné, putá sú zas veľmi pohodlné a zapínajú sa na suchý zips. Nosiť ich môže on aj ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Foxssy Fox Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa bystrou líškou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D14 Red-Black

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), takže ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Leather Hand And Legcuffs Black

    Hľadáte účinné putá aj na drsnejšie hry? Máte ich! Putá Ouch! sú z kvalitných kožených remienkov a majú elegantné prešívanie po celej dĺžke. Sú tiež pohodlné a bezpečné. Vďaka 6 otvorom si nastavíte požadovanú dĺžku podľa veľkosti vášho zápästia a členkov. Vychutnajte si nemať, alebo naopak mať, moc v spálni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Elastrator Tit Torture Pliers

    Milujete mučenie bradaviek? Tieto kliešte prehĺbia vašu vášeň! Spôsobujú totiž sladkú bolesť a pocit, ktorý nebude mať obdobu. Jedine s ich pomocou totiž na bradavky nasadíte malý pevný krúžok, ktorý ich bolestivo obopne a stiahne. Chopte sa ich, ich nerezová oceľ je rovnako chladná ako vaše srdce.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna L

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou otočnou karabínou.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Paddle Medium 33x10cm

    Luxusná placačka od českej značky Dominate Me bude estetickou ale zároveň účinnou a nevyhnutnou pomôckou pri vašich BDSM hrátkach. Jej držadlo je zdobené kovovými cvočkami, čo z tejto placačky robí kúsok príťažlivý na pohľad, ktorý ale dokáže spôsobiť aj veľmi intenzívnu bolesť!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Čaká vás vášnivý večer? Určite si vyžaduje aj vášnivé doplnky! Tento ozdobný obojok predstavuje očarujúcu kombináciu pevnej (umelej) kože a očarujúcich blyštivých cvočkov. Stane sa z vás kráľovná noci a budete skutočne žiariť! A čo potom, keď k nemu pridáte vodítko!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Náhubok pre tých najdrsnejších zabijakov! Nasaďte ho svojmu otrokovi alebo otrokyni, upevnite okolo hlavy pomocou pevného koženého remienka s prackou a do úst mu vložte gag. Potom vezmite do ruky kľučku a začnite skrutkovať. Že takto tvrdá BDSM hra bude vzrušujúca, to nám určite veríte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ankle Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá na členky majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Fetish Bag

    Užite si svoje tajné fantázie, neschovávajte svoje ja milujúce fetiš - naopak! Pusťte ho von a prekvapte ho! Prekvapte ho touto sadou, ktorá je vzhľadom na svoj obsah za veľmi nízku cenu. A čo sa v nej skrýva? To nepovieme! Nechajte sa prekvapiť. Ak milujete fetiš a vzrušenie, tak jednoducho musíte milovať aj prekvapenie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Chcete, aby váš submisívny náprotivok bol úplne potichu a ešte k tomu, aby naňho bol vzrušujúci pohľad? Nasaďte mu tento pohodlný náhubok s koženými remienkami, ktorý splní vaše otrocké túžby. Je jednoduchý, pretože v jednoduchosti je krása a časť do úst je pomerne veľká, tak bude ústa dokonale blokovať. Podľahnite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Úžasný ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú. Vyrobený je zo špičkového materiálu, tzv. liquid silikónu, ktorý je úžasne príjemný a sametovo mäkký na dotyk. Ergo Balls je pružný, ale zároveň dostatočne pevný a odolný. Zároveň je veľmi pohodlný a jeho nosenie budete zbožňovať.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 197

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.