×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Penis Extender Black

    Premeňte svoje sny o väčšom penise na skutočnosť s touto dômyselnou pomôckou od značky California Exotics. Odolný silikónový popruh udrží zariadenie na svojom mieste, kým počas niekoľkých málo sekúnd pomocou matiek skonštruujete celú konštrukciu presne tak, aby mohlo dôjsť k naťahovaniu. Vďaka polstrovaniu a použitým materiálom sa nemusíte bať o svoje pohodlie a môžete si nastaviť Extender presne tak, aby vyhovoval vašim požiadavkom. Súčasťou balenia sú aj odnímateľné predlžovacie tyčky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Ankle Cuffs

    S týmito krásnymi putami na členky, budete mať 100% istotu, že vám váš podradený neutečie. Sú vyrobené z robustnej umelej kože a z vnútornej časti sú vypodložené mäkkou a príjemnou penou, ktorá zaručuje pohodlné nosenie. Každé z pút disponuje pevnou karabínou, umožňujúcou ich pripojenie k ďalším doplnkom, napríklad k reťazi, putám na ruky, hogtie, apod.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies G-String Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové tangá? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tangá vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Potrebuje, aby váš submisívny náprotivok dal svoje pokorné vlastnosti ešte viac najavo? Nasaďte mu tento kolík a svorky na bradavky v jednom. Nebude môcť hovoriť a bude úplne bezmocný a oddaný bolesti. Svorky visí za strany kolíka z mäkkého kvalitného silikónu. Užite si to!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Collar with Strap to Soft Handcuffs 7004

    Sada z mäkkého a príjemného materiálu, obsahujúca golier, odnímateľný popruh a putá so zapínaním na suchý zips.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 4-10mm

    Hľadáte odolný dilatátor pre vašu močovú trubicu? Predstavujeme Dip Stick z luxusnej nerezovej ocele pre vaše pohodlie aj pokrok. Tento materiál je príjemne odolný, ľahko sa čistí a je hygienický, čo je pri hrátkách tohto typu priam nevyhnutné. Sledujte na vyznačenej stupnici, ako hlboko sa dostanete!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondážna súprava

    Putá na ruky a nohy z kože a kovu pre domáce bondage a S / M hry. Zapínanie na suchý zips, masívne kovové karabíny a stredový kruh, všetko spojené v otrockom kríži.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou na spútanie rúk za chrbtom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% veganský! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hry a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Zamknite neposlušného (alebo pokojne aj dobrého) vtáka do klietky! Pokiaľ si vyberiete túto, tak sa môžete tešiť z kvalitného silikónového materiálu, vďaka ktorému je klietka veľmi pohodlná aj na dlhodobé nosenie. Je ľahká, flexibilná a má hygienické bočné vetranie. Noste ju, kam chcete, pod oblečením nebude vidieť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Cuffs Black

    Sexy náramky alebo dômyselné putá? Spôsob použitia záleží na vás, jedno je však jasné, Maze Wide Cuffs sú okúzľujúcim a kvalitným doplnkom, ktorý podčiarkne vašu zmyselnosť. Pre pohodlné padnutie majú nastaviteľnú veľkosť a vyrobené sú z materiálov, ktoré sú 100% vegánske.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Chest Harness 2493454 Black

    Pre vzrušujúce bondage hrátky! Tento postroj na hruď od Bad Kitty v štýlovom koženom vzhľade so striebornými kovovými detailmi budete milovať! Na tele vyzerá úplne zmyselne a vďaka mnohým prackám si ho môžete nastaviť na mieru. Robustný D-krúžok slúži na pripevnenie ďalšieho príslušenstva, tak popustite uzdu svojej fantázii!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Perfect Shine Premium 250ml

    Túžite po tom, aby sa vaše latexové oblečenie nekonečne lesklo a žiarilo viac ako kedykoľvek predtým? Nečakajte a vyskúšajte beGLOSS Perfect Shine Premium, profesionálny prípravok, s ktorým docielite brilantný lesk! Vychutnajte si vzrušenie spojené s dokonalým leskom, ale zároveň absolútne suchým povrchom, mäkkosťou a pružnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D11 Black-Red

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), vďaka čomu ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášť napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar and Wrist Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto módna súprava pút na zápästia a obojku s 3 D-krúžkami. Oba doplnky sú báječne silné a odolné a hodia nielen na otrocké hrátky, ale aj ako sexi doplnky na bežné nosenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Whip Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento úchvatný bič s čierno-zlatým dizajnom. Vyžaruje z neho sofistikovanosť a vyrobený je z mäkkej vegánskej PU kože. Doprajte si luxusné pocity.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Bondage Mask Black

    Nádherná alebo strašidelná? Táto maska je navrhnutá tak, aby umocnila vaše vzrušenie. Pod tajomným zipsom sa ukrývajú otvory na oči a dýchacie otvory, avšak dýchať sa vám v nej bude príjemne, aj keď bude zips zapnutý, je totiž príjemne priedušná. Upravte zadnú šnurovačku tak, aby vám maska dokonale padla a nechajte mäkkú a flexibilnú vnútornú podšívku, aby rozmaznávala vašu pokožku.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto sada so 7 bondage doplnkami. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Adjustable Spreader Bar Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné svorky na bradavky s obojkom majú nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash - Silikónový obojok s vodítkom Čierna

    Obzeráte sa po kvalitnej, pohodlnej a estetickej vôdzke s obojkom za priaznivú cenu? Tak to vás iste zaujme tento jedinečný silikónový obojok s retiazkovou vôdzkou od značky Bad Kitty. Vôdzka je zakončená praktickou páskou na ruku, vďaka ktorej vám váš otrok len tak neutečie.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.