×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 193 až 224 z celkom 2212

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Krátke latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si ešte zvodnejší výzor vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Buďte naozaj dominantný a nasaďte svojmu náprotivku tento obojok so svorkami na bradavky a vodidlom. Užite si prevzatie kontroly do svojich rúk. Obojok je vyrobený z umelej kože, ktorá mu dodáva luxusný vzhľad a jeho vnútorná časť je lemovaná mäkkou penou. Má nastaviteľnú veľkosť a skvele padne. Obojok a svorky sú prepojené kovovou retiazkou. Jedno je isté, tie najviac vzrušivé SM zážitky okúsite len s týmto obojkom so svorkami a vodidlom.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Waist Cincher 2840685 Black

    Pre absolútne zvodnú siluetu! Tento korzet do pása od Black Level vyrobený z lesklého čierneho vinylu vytvorí extrémne zvodnú siluetu, pretože perfektne zvýrazní pás. Navyše dokonale padne, a to vďaka šnurovačke a zabudovaným kosticiam. Zips v prednej časti po celej dĺžke uľahčí obliekanie a vyzliekanie a kúsok vinylu pod šnurovaním zaistí, že nebude vidieť žiadna koža. Kombinujte ho alebo noste len tak!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Premeňte svoju posteľ na vášnivé ihrisko s Ultimate Bed Restrain systémom. Tento bondážny set sa ľahko inštaluje a predstavuje všetko, čo potrebujete na realizáciu svojich fetiš fantázií a vzrušujúcich zábaviek v spálni. Budete k nemu potrebovať iba vašu posteľ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Nechajte lásku udrieť! Kvalitný kožený bič s dokonale tvarovanou rukoväťou skvele poslúži milovníkom mäkších úderov aj tým, ktorí si potrpia skôr na drsnejšie radovánky! Celková dĺžka biča je 45 cm a dĺžka rukoväte 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Spreader Bar with Shackles Black

    Chcete zažiť, aké vzrušenie prináša obmedzenie pohybu? Tento doplnok k tomu bude nielen ideálny, ale aj nevyhnutný! Jeho pomocou spútate ruky ku členkom. Tyč je potiahnutá mäkkou látkou a obsahuje kovové jadro, takže je pevná. Putá sú nastaviteľné pomocou suchých zipsov a vďaka šikovným upevňovacím prvkom je možné tiež rýchlo nasadiť a zložiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 0

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice. Každá z klietok Guardian je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké krúžky. Tak už ďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Magic Gloves

    Elektro-vodivé rukavice ideálne pre zmyselné mravčenie kdekoľvek len budete chcieť. Za účelom izolácie vlastných rúk ich noste v kombinácii s vinylovými rukavicami. Váš partner sa môže tešiť na zmyselnú elektrickú a erotickú masáž, ktorú mu môžete dopriať kdekoľvek na tele.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Cami Suspender Black

    Chcete stať latexovou kráľovnou v centre všetkej pozornosti? V tomto sexy latexovom oblečení to ani nepôjde inak! Je nádherne priliehavý a padne vám ako druhá koža. Odhalené prsia sú super vzrušujúce a vyzývavé. 4 koncové podväzkové popruhy poslúžia na pripevnenie vašich obľúbených pančúch. Staňte sa v ňom v hviezdou fetiš párty alebo vlasťou spálne či mučiarne!

    229 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Jewelry Crystal - Ozdoby na bradavky

    Konečne si môžete ozdobiť bradavky pôvabným šperkom bez toho, aby ste si ich museli nechať prepichnúť! Táto zvodná ozdoba na bradavky s decentnou retiazkou a priezračným kamienkom dodá vašim prednostiam zmyselnosť. Upevňovací systém je nastaviteľný, takže ozdôbky na bradavky pripevníte veľmi ľahko a zvádzanie vašej polovičky môže začať!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Lesklé, čierne, mužské a nekonečne sexi sú tieto tangá, ktoré sa perfektne hodia na akúkoľvek príležitosť aj dlhodobé nosenie. Sú z príjemne pružné materiálu a nádherne sa lesknú, bude ich jednoducho radosť nosiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 6mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, super hladké a nádherne leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Váš zadok nikdy nebol tak sexi, ako bude sexi v týchto nohavičkách z nádherne lesklého materiálu! Keď vás váš partner uvidí, pravdepodobne sa mu podlomia kolená! Zips pnúci sa cez rozkrok cez celé nohavičky doslova vyzýva k neposlušnosti, tak prestaňte byť už dobrá!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Mask with Breathable Ball Gag Black

    Obmedzte niektoré zmysly a zvýraznite tie ostatné! S touto maskou zakryjete oči a ústa vyplníte priedušným štetcom. Jej nebezpečný vzhľad okamžite navodí tú správnu fetiš atmosféru a akékoľvek hrátky dostanú razom nový rozmer! Skúmajte svoje túžby a vášne, tempo si stanovujete sami!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Gloves Black

    Predstavte si, ako si na ruke oblečiete tieto bezšvíkové latexové rukavice a budete sa dotýkať svojho náprotivku a realizovať svoje vysnívané a vytúžené BDSM scenáre. Páči sa vám to? Tak nie je na čo ďalej čakať! Latexové rukavice od Toylie majú perfektný anatomický strih a sú unisex. Hodí sa na rôzne príležitosti a určite sa stanú vašou obľúbeným kúskom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender pre väčšie sebavedomie pre lepší život a pre maximálnu spokojnosť! Využíva tú najúčinnejšiu techniku predlžovania penisu, ktorá je zároveň bezpečná a pomáha zlepšiť tiež erekciu. Poďte sa o ňom dozvedieť viac a nájsť konečne riešenie svojho trápenia.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 2212

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.