×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 193 až 224 z celkom 2245

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večerné šaty pre latexové parádnice! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodnú dlhú dĺžku a okrúhly výstrih z prednej i zadnej strany. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Ich elegantný štýl absolútne podčiarkne vaše túžby, postoje a vášne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Devil Tail Buttplug and Weaved Whip

    Milujete rozmanitosť v spálni? V tom prípade vás určite bude lákať vyskúšať tento análny kolík a bič v jednom! Na prvý pohľad robí nebezpečný a diabolský dojem a jedno je jasné už teraz - každý zážitok sa s ním stane nezabudnuteľným! Preskúmajte svet zmyselnosti a potešenia!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druhá sexy latexová koža! Tento zmyselný overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým zipsom, ktorý bude radosť rozpínať. Práve zips bude lákať pozornosť na vaše prednosti a podnecovať fantáziu. Podporte svoje túžby a vášne a oblečte si tento kúsok, v ktorom sa budete cítiť jednoducho skvele!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Cock Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje klietku na penis s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú cudnú hru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Blindfolded Mask with Breathable Ball Gag Black

    Obmedzte niektoré zmysly a zvýraznite tie ostatné! S touto maskou zakryjete oči a ústa vyplníte priedušným štetcom. Jej nebezpečný vzhľad okamžite navodí tú správnu fetiš atmosféru a akékoľvek hrátky dostanú razom nový rozmer! Skúmajte svoje túžby a vášne, tempo si stanovujete sami!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Váš zadok nikdy nebol tak sexi, ako bude sexi v týchto nohavičkách z nádherne lesklého materiálu! Keď vás váš partner uvidí, pravdepodobne sa mu podlomia kolená! Zips pnúci sa cez rozkrok cez celé nohavičky doslova vyzýva k neposlušnosti, tak prestaňte byť už dobrá!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda náhubkom. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je jednoduché jeho čistenie a údržba.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nonpiercing Nipple Jewelry Crystal - Ozdoby na bradavky

    Konečne si môžete ozdobiť bradavky pôvabným šperkom bez toho, aby ste si ich museli nechať prepichnúť! Táto zvodná ozdoba na bradavky s decentnou retiazkou a priezračným kamienkom dodá vašim prednostiam zmyselnosť. Upevňovací systém je nastaviteľný, takže ozdôbky na bradavky pripevníte veľmi ľahko a zvádzanie vašej polovičky môže začať!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Lesklé, čierne, mužské a nekonečne sexi sú tieto tangá, ktoré sa perfektne hodia na akúkoľvek príležitosť aj dlhodobé nosenie. Sú z príjemne pružné materiálu a nádherne sa lesknú, bude ich jednoducho radosť nosiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs - Kovové putá

    Kovové putá z pevného kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí pre erotické spútanie a zväzovanie.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Láka vás nahliadnuť za zadné dvierka vášho náprotivku? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto dômyselnou pomôckou Anal Spreader. Je perfektný pre análnu stimuláciu aj pretiahnutie a vďaka 3 skrutkám si môžete úroveň roztiahnutia jednoducho nastaviť. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnú manipuláciu a početné možnosti ďalších hier!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold - Saténová páska na oči

    Zakryte svojmu partnerovi oči luxusnou saténovou páskou na oči a poddajte so svojim najvášnivejším fantáziám.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Alpha Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť i dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Sexy Feather Tickler Purple

    Okúste nezbedné štekliace hrátky s týmto pôvabným doplnkom! Šteklítko Sexy Feather Tickler je nežné, hravé a vášnivé rovnako ako vy a nemôže sa dočkať, až sa stane súčasťou vašej romantickej predohry. A ak máte chuť na niečo viac divoké, skombinujte ho s plyšovými putami a podľahnite dráždivým hrám, ktoré nenechajú v pokoji vás ani váš náprotivok.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Open Mouth Gag 321153 Red

    Chcete skúsiť niečo nové a hľadáte podmanivý a hravý doplnok? Včele odporúčame tento kolík, z ktorého srší štýl, zmyselnosť i príťažlivosť. Je ideálny na objavovanie nových dimenzií intimity a potešenia a jeho červené roztvorené pery rozhodne nenechajú nikoho chladným.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Bustier Black

    Základný kúsok pre všetky milovníčky latexovej módy! Tento krásny latexový kúsok pre vaše poprsie urobí väčšiu parádu, než si možno myslíte. Obopne vás ako druhá koža, zvýrazní vaše prsia a vytvorí štýlový výstrih. Nastaviteľné zadné zapínanie na patentky zaručí dokonalé padnutie a nosiť ho môžete ako podprsenku alebo ako top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 2245

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.