×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 2 - 2,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Šikovný prstík (nielen) pre vaše zadné vrátka! Tento flexibilný stimulátor prostaty, pripomínajúci prst, je ideálny na stimuláciu prostaty a hrádze, avšak využiť ho môžete na dráždenie bodu G a klitorisu. Má odnímateľný mini-vibrátor a užijete si s ním tie najslastnejšie chvíľky svojho života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Čo sa dneska trochu rozhnevať? S týmto čiernym vibrátorikom si užijete stimuláciu klitorisu, vagíny, análu alebo bradaviek, použiť ho môžete kdekoľvek! Jeho malé vreckové rozmery sú viac ako praktické a hladké odolné telo z ABS plastu sa pre vás rozvibruje až v 10 000 otáčkach za minútu! Vybavte sa univerzálnou hráčkou pre rozmanité sexy podpichovanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Fialová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Tento ružovo-zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarujúci stimulátor prostaty s maximálne premysleným tvarom. Nebojte sa zveriť mu to najcitlivejšie miestečko na vašom tele a nechajte sa vziať do toho najintenzívnejšieho orgazmického neba. Vyberte si jeden z 9 režimov vibrácií a dobíjajte svoju hračku pohodlne cez USB kábel. Rebel stimulátor je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a ABS, neobsahuje ftaláty, spĺňa nariadenia EU REACH a je tak úplne bezpečný pre telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Čierna

    Čierny minivibrátor zdobený blyšťavými kamienkami s hladkým povrchom očarí svojou eleganciou každú modernú ženu. Disponuje malými rozmermi, ale zároveň aj silnými vibráciami, ktoré budú maximálne stimulovať každú časť vášho tela, ktoré sa rozhodnete potešiť.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžastnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, malý rozmer akurát do vrecka a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-spot vibrátor

    Vibrátor Mini Fifty Shades of Grey We Aim to Please - elegantný mini vibrátor z kolekcie Fifty Shades of Grey je hebký a veľmi príjemný na dotyk.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Výnimočne výkonný Pock Rock poláska nielen váš klitoris, ale aj všetky ďalšie citlivé miestočká, s ktorými ho zoznámite. Disponuje 4 rôznymi hlavami, ktoré sa ľahko vymieňajú, a každá z nich vám poskytne iný spôsob stimulácie. Toto malé, ale účinné dráždidlo je vyrobené z ABS plastu s hebkým PU povlakom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Čo môže byť lepšie ako blow job? Blow job s vibráciami! Staňte sa najlepšou orálnou potešiteľkou všetkých čias, bude vám k tomu stačiť tento malý, ale výkonný vibrátor. Je v tvare klipu, takže si ho pohodlne pripevníte na stranu úst a bude len na vás, či váš rozvrkočený jazyk bude láskať jeho penis, semenníky alebo hrádzu. Blow Job Vibe disponuje 5 režimami vibrácií, je dobíjací cez USB a vyrobený zo silikónu a polyuretánu bezpečného pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Pocket Pink

    Táto malá masážna hlavička od prestížnej značky PalmPower sa síce pohodlne ukryje do vrecka, ale aj cez mini rozmery vás prekvapí svojou uspokojujúcou silou. Tento roztomilý model je rovnako ako tie veľké vyrobený z prvotriedneho silikónu a dopraje nadpozemsky mocné vibrácie, ktoré vďaka pružnému krku zacielite presne tam, kde si ich vaše telo žiada.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvý biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko vibračných úrovní. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutým mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do pláču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Zatiaľ ste si vystačila so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú celkom iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročné. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.