×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 2 - 2,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Snívate o skúmaní vlastného tela a o objavovaní nového a odvážnejšieho potešenia? Objavte 8 vzrušujúcich nastavení Lelo Billy 2 vibrátora na prostatu. Jeho neuveriteľná sila vás uspokojí intenzívne, ale aj jemne, a verte, že neexistuje luxusnejšia hračka, ktorá by vám poskytla tak dokonalú masáž citlivej prostaty.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Power G

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak ste neprišli na rad? Možno ste zatiaľ len nemali šťastie nájsť ho! Power G vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy zložité. Má dokonalý tvar pre nájdenie tohto centra slasti a ponúkne vám hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Toto elegantné čierne vibračné vajíčko poteší vagínu aj análik. Vyrobené je z príjemne zamatového materiálu a pomocou káblu je prepojené s praktickým ovládačom pre ešte intenzívnejšie hrátky. Vyberte si jednu zo 4 ponúkaných úrovní vibrácií a užite si dokonale zmyselné potešenie vo vami zvolenom otvore lásky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Minamo vibrátor

    Mäkký, poddajný dizajn, ktorý ladne kopíruje krivky ženského tela. Odporúčame pre tých, ktorí vyhľadávajú nežné dotyky a nebeskú hebkosť.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrátor nemusí byť nutne len žilnatý penis! Môže to tiež byť roztomilá a zábavná hračka treba s obrázkami zmrzlín, ktorá vyčarí úsmev na tvári. Vychutnajte si vibrácie ukryté v tejto pomôcke z limitovanej edície, ktorej cieľom je prinášať radosť, vzrušenie a uspokojenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Zoznámte sa s Duetom, pomerne malým vibrátorom, ktorý má z jednej strany drobné stimulačné vrúbky az druhej strany úplne hladký povrch. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, ale aj na plytké prieniky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Lola Teal

    Rozkošný vibrátorik na všetky príležitosti! Má 10 intenzívnych vibračných funkcií a jedinečný špirálovitý dizajn, ktorý si zamilujete. Hoci je pomerne malý, rozhodne to nie je na škodu, lebo ho aspoň môžete mať všade so sebou a neustále po ruke. Užite si hodvábne hebký dotyk jeho silikónového povrchu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S rúžom Martinella k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Je totiž elegantná, zábavná, príjemná a zmyselná! Môžete ju mať neustále pri sebe, zmestí sa totiž do každej kabelky a keď budete potrebovať, ponúkne vám svojim 10 vibračných funkcií!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.