×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 2 - 2,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodí pre všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narasto!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Malý, ale šikovný vibrátorik, ktory poteší všetky vaše erotogénne zóny. Skosenou špičkou doprajte pozornosť klitorisu, bradavkám, penisu alebo akémukoľvek inému miesta, ktoré si bude vyžadovať vibrácie. Do dlane vám padne ako uliaty a na výber vám dá z 5 vibračných režimov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyselný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Zažite intímne potešenie a nezbednú radosť zo špirálovitého povrchu tohto vibrátora! Jeho hravý dizajn vyzerá na prvý pohľad roztomilo a nevinne, ale nenechajte sa zmiasť. Ukrýva v sebe veľa ohromujúcej sily. Vyberte si z jeho 4 vibračných režimov a 3 vibračných rýchlostí a nájdete blaženú spokojnosť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    To najlepšie pre prostatu a hrádzu! RC Two Spot Massager je veľmi flexibilný stimulátor prostoty s vydutou koncovou časťou a širokou anatomicky tvarovanou základňou na dráždenie hrádze. Pokrytý je veľmi jemným silikónovým materiálom a jeho zavádzanie je veľmi jednoduché a príjemné. Ak si rád užívate dlhodobo, tak je tento stimulátor ideálna hračka priamo pre vás, hodí sa totiž aj na dlhšie nosenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Jibbys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta úchvatnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný trblietavý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Chcete svoj vnútorný citlivý bod zmyselne poláskať? K tomu budete potrebovať kvalitnú erotickú pomôcku ako je tento vibrátor menom Staby. Má dlhé úzke telo a vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého silikónu, takže je absolútne príjemný na dotyk. Jeho špička pripomína žaluď a pomocou tlačidla si ľahko vyberie medzi 8 vibračnými režimami a 2 intenzitami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.