×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory pre začiatočníkov

Položky 33 až 64 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodotesný stroj na orgazmy! Tento ergonomicky navrhnutý bezdotykový stimulátor klitorisu vás zaplaví slasťou behom pár okamihov. Jedinečná technológia Pleasure Air totiž bude váš klitoris rozmaznávať pomocou intenzívnych tlakových vĺn pripomínajúcich sanie. Objavte novú úroveň masturbácie a orgazmu, ktoré bude chcieť zas a zas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaše malé vzrušujúce tajomstvo! Toto nie je len tak nejaký rúž dokonalého odtieňa, je to vzrušujúci vibrátor ovládateľný cez aplikácie. Noste ho neustále v kabelke a buďte pripravená na milostné dobrodružstvo, ktoré môže číhať na každom rohu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow - Silný 7-rýchlostných mini vibrátor

    Nová limitovaná edícia mini vibrátorov pre naozaj silné potešenie. Budú vás mučiť, dráždiť a vzhľadom na čistú extázu, ktorú vyvolávajú, sa pre vás čoskoro stanú návykovými.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutým mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do pláču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko ružový vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 režimov a dobíjať ho budete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte to so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 rozmazná vás a body vašej rozkoše svojou zaoblenou, širokou špičkou a mimoriadne silnými vibráciami. Vibrátor je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a dopĺňa ho intuitívne ovládanie.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bruno Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Bruna, cenovo dostupný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Špička stimulujúca G-bod je príjemne textúrovaná a dômyselne zahnutá. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Bruna!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.